- Kína viszi a hátán a világ legnépszerűbb autóját, a Tesla Model Y-t
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nem kerül a Sony kezébe a Cyberpunk 2077 fejlesztője
- NVIDIA: az AI révén már bárki lehet programozó
- Az AI-vezetők szerint kihalhat az emberiség a mesterséges intelligencia miatt
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Aliexpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- ASUS RT-N56U és RT-N65U
- A legnagyobb olasz agrofotovoltaikus farm működteti az Amazont
- Nagy tervei vannak Indiával a Teslának
Új hozzászólás Aktív témák
-
💚
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
R a y
senior tag
Nem szoktam karogni de ez elég gagyi lett. :/
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
a kukásmellény szín se tetszik, meg a név se.
miért pont yettel? az mit jelent? hogy kapcsolódik bármihez?Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Czeky
Arcképgyáros
Ilyen magyartól elég távol álló cégnevet jó rég hallottam.
[ Szerkesztve ]
So you think it's really good, yeah? You should try making the bloody thing up; it's a real pain in the arse. /// Wannabe modder, grafikus és bármi, ami eszembe jut.
-
Sanyi.mTs
addikt
YetTel is lehetett volna. ebből látszódna, hogy telekommunikációs cég.
[ Szerkesztve ]
-
totron
őstag
Te a Yettelnél vagy? Ez egy yetteles szám. Jó napot kívánok, Yettel Magyarország, miben segíthetek?
Majd megszokjuk. Akkor is, ha nem.
-
janeszgol
félisten
A szín undorító, de nekem a név tetszik. Yettel. A pont is beletartozik a névbe.
Bár lehetett volna Yattal. is, figyelembe véve a legutóbbi híreket (az inflációs emelés nem számít egyoldalú szerződésmódosításnak szerintük).[ Szerkesztve ]
-
Czeky
Arcképgyáros
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gratulálok ehhez a névhez. Ja nem.
Kb. mint mikor az MNB a szép logóját lecserélte nem kevés pénzért 4 oszlopra, amiből egy kicsit magasabb a másik háromnál.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
VIC20
őstag
Miért jobb a ,,Telenornál" az ,,Ipszilonettelpont"?
-
homerhamm
őstag
Sebastian Yettel
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
Cathfaern
nagyúr
Ez Magyarországra nem egy szerencsés névválasztás. Kíváncsi lennék a másik két ország lakóinak milyennek hangzik. Illetve hogy mi volt a gondolatmenet a kiválasztása mögött.
[ Szerkesztve ]
Eladó Philips Fidelio X2HR 40.000Ft -- https://hardverapro.hu/apro/philips_fidelio_x2hr_nnll/friss.html
-
-
-
amúgy mi ez a pont mánia mostanában egy csomó új céglogóban?
a GLS ugyanez: GLS felirat valami semmilyen betűtípussal, utána egy pont (a csomagkezelő szoftverükben mindezt egy borzalmas szemkiégető színű háttérrel is sikerült tetézni)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Mi lesz így a nYettel?
"Sum ergo cogito; cogito ergo dubito" - Jonathan Hepburn
-
-
lm83
őstag
Nekem elöszőr a régi vicc jutott eszembe:
Otto etté(l)?
Neeem, Otto 2 T! -
nicu71
addikt
válasz
Donki Hóte #26 üzenetére
Csak kommenteket olvasni jöttem,nem is csalódtam
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Chaser
titán
yettel yippiájé
így nem is lenne rossz ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Ahan és ez hogy kell majd itthon ki ejteni?
Jettel vagy iettel? :) -
BiP
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #32 üzenetére
Mivel utaztál, magánrepülővel?
Aha, yettel... -
vm93hun
aktív tag
Hányszor fogják még átnevezni az elkövetkező 20 évben?
Voltam már Pannon-os (GSM nélkül), voltam már Telenoros, most meg leszek Yettel-es. De ha meg kérdezik, hogy melyik szolgáltatónál vagyok, nekem még mindig a Pannon GSM-et akarnám elsőre kimondani
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
-
válasz
aprokaroka87 #35 üzenetére
jah, el is telt már vagy 2 hónap az átnevezés óta meg hallott is róla minden user... ja nem
a másik meg, hogy az anyacég lett Meta. a szolgáltatás maradt facebooka Pannon / Telenor, stb változást meg azért nehéz volt nem észrevenni...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Chaser
titán
válasz
főleg ha a moszkva téren mondja ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Ott úgy tudom, hogy csak az anyavállalat lett átnevezve Facebook Inc-ről Meta-ra. Maga a Facebook, mint szolgáltatás (vagy platform) az változatlan néven fut tovább, de javíts ki ha tévedek.
[ Szerkesztve ]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
az is elég borzalmas, cserébe hozza a kukásmellény effektust, hogy 5 km-ről kiszúrod, ami biciklis / robogósfutárok esetében kifejezetten előny a forgalomban, szóval ott legalább védhető a színválasztás
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
plömplöm
őstag
Szia! Helló újra!
Örömmel értesítünk, hogy a Telenor Magyarország Zrt. 2022. március 1-től új néven, Yettel Magyarország Zrt.-ként, röviden Yettel néven folytatja működését.nincs pont. pont.
"2022. március 1-től az alkalmazásáruházakban egy szuper Yettel alkalmazást teszünk elérhetővé, ez váltja a MyTelenor appot. Az ügyfeleket a MyTelenor appban értesítjük ezzel kapcsolatban."
gyönyörű. mostakkor az alkalmazás neve lesz "szuper Yettel" (nincspont), vagy csak maga az alkalmazás szuper?All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
DS39
nagyúr
- mivel nyomtatsz?
- LaserYettel. -
Meg az lesz a legjobb, hogy még egy névjegykártyát sem tudnak majd csinálni helyileg, vagy bármilyen design elemet, pólót, mittomén, mert ez a hülye zöld csak direktszínként nyomtatható, CMYK-ból nem lehet, úgyhogy csak jó drágán központi beszerzéssel megy majd...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
FattyDove
őstag
Amúgy teljesen mindegy, hogy mi lett volna a neve meg milyen színe lett volna a cégnek, ha nem ez, akkor is pontosan ugyanezt a sírást olvashattuk volna lényegében ugyanezen arcoktól
-
ledgeri
nagyúr
Yettel, ahoj az 5G gyojsabb, mint egy Jet.
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
Új hozzászólás Aktív témák
it A Telenor Magyarország Zrt. 2022. március 1-től Yettel Magyarország Zrt., röviden Yettel néven folytatja működését.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1 humoros
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Filmgyűjtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DIGI Mobil
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Asus Zenbook UM3402YA OLED - Sleeve
- HP Elitebook 850 G2 27% ÁFA, 15.6" FHD, i5-5300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 6 hónap garancia
- Thinkpad P51 15.6" FHD IPS, i7-7820HQ M1200, 16GB DDR4, 512GB NVMe, ujjlolv., gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte RX 580 Gaming 8GB - FOGLALKOZÓS
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs