Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Csak ne Musknak kelljen hozzá határidőt mondania
Jó pilóta alagútban nem katapultál
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha sikerül nekik, akkor a Space X-é a dicsőség. Ha viszont valami nagy hiba csúszik be, és tragédiához vezet, akkor az is rajtuk fog lecsapódni.
Annak viszont örülök, hogy néhány év múlva, remélhetőleg, én is élőben tudok majd nézni egy Holdaszállást, ahogy a szüleim 1969-ben, csak jobb technikai minőségben
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Tuomas
addikt
-
Tigerclaw
nagyúr
Elvileg 1-2 even belul annak is palyara akarjak allitani az elso elemeit nem?
Annak az elnyujtott palyaja azt is jelenti, hogy eleg felutig elvinni az uj modulokat, legenyseget, szallitmanyt?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az egyetlen szoba joheto konkurencia, aki mar bizonyitott, az maga a NASA lehetett volna, mogotte olyan penzehes beszallitokkal, mint a Boeing.
Amugy korabban azt gondoltam, hogy az Artemis full NASA projekt es arra keszul az uj raketa is. Vagy eredetileg sajat projekt volt, csak kenyszerbol meghirdettek?
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
vzozo
senior tag
Figyelem, figyelem! A ruszkibérenceket és elon hatereket várjuk a topikba, hogy megtudjuk ez miért is rossz, és hogy eleve a spacex mekkora egy fail.
Jah, nem.
Egyébként a verseny jó lett volna, sajnálom, hogy egyszereplős lett a történet.
-
Tigerclaw
nagyúr
A Lunar Gateway epitese osszefugg ezzel, vagy a ket projekt parhuzamos es fuggetlen egymastol?
Új hozzászólás Aktív témák
it Az eddig is meglévő együttműködés tovább bővül, és a felek hosszú távra terveznek.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest