- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
senior tag
Move XS csomagom van 3giga mobilnettel 4500 ft-ért. Megnéztem az új konstrukcióban 4 giga mobil netem lenne 80 perces beszélgetéssel 6k-ért. Na de nekem nem kell 4 giga mobilnet és 80 perc hisz tökéletesen elég a 3 és az 50 Szóval nekem tökre nem érné meg. Még szerencse hogy december közepén kötöttem az előfizetést. Ja és akkor az adatforgalmi keretet történő túllépés esetén letiltott mobilnetről még nem is beszéltem...
I'm gangsta!
-
Tin
veterán
nekem még mindig ez a 35 forintos percdíj okozza a legnagyobb értetlenkedést...
harmincöt kétezertizenhétben.
persze nyilván ennek vagy a harmada szektorális adóként stadionra, meg műugrótoronyra megy.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
"Ezt a vállalat azzal indokolta, hogy kizárólag a kétéves hűség vállalása esetén jár havidíjkedvezmény vagy készülékkedvezmény"
Nem igaz, mert március 6-án tettem 1 év hűséget a jelenlegi csomagomra (Move XS + 3 GB net opció), cserébe a havidíj kedvezményért. A letölthető dokumentumok között megtalálható a szerződésről szóló PDF is, ennek alátámasztására.
Yodafon: ugyanebben a cipőben járok én is. Ha lejár az 1 év és kötelezni akarnak majd a 2ezer forinttal drágább konstrukcióra (80 perces csomag + 4 GB net), akkor irány a másik két szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Arcképgyáros
Nekem eddig Next S díjcsomagom volt.
Egyre kevesebbet telefonálok/sms-ezek, viszont többet netezek.
Igaz, ezen a téren laikus vagyok, de úgy tűnik, én jól járnék ezzel a moduláris megoldással.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
btz
addikt
válasz Dr. 444Hertz #11 üzenetére
Minél magasabb díjcsonagban volt valaki, minél több szolgáltatással, esetleg otthoni szolgáltatás is T, akkor megéri neki a váltás.
ⓑⓣⓩ
-
Dezsike
tag
Igen, bár közel se annyit mint régen, amikor 15 Ft-os percdíjjal 60k telefonszámlám lett volna, ha nincs "havi 100 óra ingyen" kedvezmény. Mostanában heti 3-5 órát beszélek.
Az nem tetszik, hogy nincs net lassítás. Bár szinte soha nem használtam el az adatforgalmat, mert ahol tudok wifizek, egy-egy hosszabb utazás alatt előfordult, akkor jól jött, hogy alap oldalakat, pl. menetrendet ha lassan is, de meg tudok nyitni.
-
leslieke
Jómunkásember
Pénteken legóztam össze egy új csomagot, korrekt volt az ügyintéző, mindent elmondott, segített.
Havi 5k lesz az alap előfizetési díj.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
őstag
inkább szerk, és semmi
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
törölt tag
Napi két órát telefonálok kb. Nem csak internet van a világon, és a mai napig a leggyorsabb kommunikáció, az élőszó, főleg ha supportot adsz. Különböző hálózatokba. Tehát nekem egy opció van, a korlátlan hívás mindenhová. De mivel használhatom a már évek óta megszokott csomagom, így már elmúlt a pánikroham, hogy mi lesz.
-
ztoldy
senior tag
Még szerencse, hogy bluemobil-nál 3GB net 2310Ft. VOIP-pal jó percdíj. Nem kell ide szolgáltatói hűség.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
törölt tag
Hűséget jellemzően azok kötnek, akik készüléket is vesznek hozzá. Mert úgy kifizetődik. Szimplán csak úgy hűséget kötni egy előfizetésre, hogy marginálisan legyen olcsóbb, úgy semmi értelme nincs. Akiknek nincs ingerenciájuk szolgáltatótól venni mobilt, mert jobb áron veszik vagy egyéb okokból, azoknak tényleg nem opció.
Most, hogy elég rossz irányba mozdult az egész, úgy nézem, hogy leszokom én is a szolgáltatós vásárlásról, pedig a csomagommal olyan kedvezményt kaptam, hogy simán megérte ezért a hűség. -
törölt tag
Honnan tudtad, hogy abban vagyok? Amúgy igaz. De szerintem nem rossz a az a részletfizetés, még ha a legdrágább is a szolgáltatós telefon. Mert aki mindenáron egy drága készüléket akar, de csak részletre futja, akkor nem mindegy, hogy megkapod kamatmentesen, vagy jó zsíros kamatra áruhitellel...
-
bacus
őstag
Sajnos az egyéni előfizetőket, kisvállalkozókat mind a 3 szolgáltató hülyének nézi és lerabolja.
Két választás van szerintem, feltöltőkártya azoknak akiket csak hívnak és minimális mobilnet elég, vagy flottába csatlakozás, olcsó alapdíj, mp alapú számlázás, nagy net csomagok, amik továbbra is csak lassítanak, de nem 32/32-re, hanem 512K/128K* -ra.... viszont havidíj, amit mindig fizetni kell.
// * nem olyan régen ezek voltak a normál ADSL csomagok top sebességei, amin egy iroda osztozott..., azaz gyakorlatilag korlátlan net opció ez, aminek az első 4-8 Gb-ját LTE-n 150Mbiten fogyaszthatod le.
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
Tin
veterán
vagy flottába csatlakozás
erről mesélj már nekem egy kicsit, kérlek. csak mert itt már többedszer elhangzik, olyan természetességgel, mintha ez magától értetődő lenne, de azért voltak ott ellenvélemények is.
és ne haragudj meg érte, de ha beírom a google-ba hogy "mobil flotta", akkor kijön pár oldal, és egyik sem bizalomgerjesztő egyáltalán. főleg, hogy megadod nekik az összes személyes adatod.
-
tibike8
őstag
És gondolom a korlátlan TVGO elérhetőség is kilőve az új csomagoknál mint ami a Next csomagokban volt...
-
janeszgol
félisten
Szerintem van még flottához csatlakozós hirdetés a hardveraprón is. Én biztosan maximum csak családi flottához mennék, de még azt is meggondolom. Szeretem menedzselni az előfizum. Ha mondjuk be csődöl a vállalkozás és ugrik a szerződés, te hiába fizetnéd tovább, megy a tiltás a simre és a telefonra is. Nem?
-
bacus
őstag
válasz janeszgol #33 üzenetére
Nem igen tudok mesélni, mert az egyedi szerződésünkben ki van kötve, hogy a díjcsomag nem publikus, konkrétumot nem oszthatok meg senkivel.
Összefoglalva:
két féle flotta van, az egyik, ahol tulajdonképpen "beviszed" a számod, aláírsz egy szerződést egy flottacéggel (de ez nem a tcom, telenor, voda), nem tudsz kilépni, a számlákat is a cégtől kapod. Egy spec díjcsomagban vagy. Ezt láttam már hirdetni is, de van ügyfelem is, aki ilyen szolgáltatást végez nagyjából az összes külföldi itt tanuló diáknak. Én ide nem akartam csatlakozni.., a 15 éve bevezetett számokat semmi esetre nem adtam volna ki a kezemből.a másik féle - alapvetően a kártyák számától függ (pl most 5 kártyától) már közvetlenül a szolgáltatóval van szerződésem, a flotta nem kezel semmit, amikor beléptem akkor kaptam egy engedélyt (egy bizonyos flotta díj megfizetése után ami egyébként nem sok, és ezt a flottacégnek fizettem én pl egyben a 24 hónapot 8 aktív kártya után), majd ezek után "átkerültem" a flotta díjcsomagjába. (ezt egyébként a flottát kezelő cég kezdeményezte, nekem csak alá kellett írnom egy szerződést a telenorral a flottacégnél kinyomtatva) Ez gyakorlatilag egy nem publikus díj csomag.
Vannak megkötések, pl "csak" 3 féle tarifacsomag van a flottán belül, bármelyik kártyát rakhatod bárhova, a csomagokhoz van minimális kötelező net is, azaz nagyobb lehet, kisebb nem.
A net csomagok nem hasonlítanak a publikus net csomagra, sem árban, sem forgalomban, sem lassításban, mint ahogy a tarifák sem.Az egyik kollégának nagy netre van szüksége, de alig van kimenő hivása, a másik sokat hiv, és alig netezik, van aki alig hiv, alig netezik (többnyire őket hivják) , ezeket a 3 dijcsomag és a 10 féle net csomag mind lefedi.
A sok hanghíváshoz a minimum net is több, pl egy 0 ft-os minden irányba csomaghoz x giga a minimum net. (de ez harmad annyi, mint a publikus csomagban..azaz kb az 512Mb árához hasonlít), így nem probléma azért, mert 500 megát viszont régen is rendeltünk. A nagyobb net csomagok lassítása is más, nem a 32/32kbs, igy tulajdonképpen 10Giga net már korlátlant jelent, aminek az első 10gigája 150Mbiten jön, míg a többi kb 512kbiten.Mivel ezek a flották nem publikusak, hirdetésben biztosan nem találkozol velük, nekem ügyfelek ajánlottak többet is, egy évvel ezelőtt a tcom ajánlata nyerő volt (de volt hűségünk még) Körbe kell kérdezni az ismerősödet, előbb utóbb rá lehet akadni egy jó flottára, ahol magad urad maradsz, de egy lényegesen kedvezőbb díjért beszélsz/netezel.
Ami még közös, hogy ezek a flottatagok egymás között teljesen ingyen beszélhetnek, én is még sok száz másik céggel (akiről fogalmam sincs, hogy kicsodák)
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
hoffman_
nagyúr
A Telekom online rendszerében csak kétéves hűséggel lehet új díjcsomagra szerződni, az 1 éves, vagy hűségidő mentes előfizetésekhez személyesen valamelyik üzletbe kell befáradnia a vásárlóknak.
szokásos szarrágásuk. centikre vagyok tőle, hogy felmondjam náluk az előfizetést. bár fentiek nem érintenek, de ha szándékosan nem kerültem volna a hűség vállalását legutóbb, akkor most gyanítom, hogy pipa lennék. a többit sem kell félteni, de én kifejezetten ellenségesnek, rugalmatlannak és kapzsinak tartom a T-t.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest