Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
ez igen, hajra!
szurkolok nekik. anno az IE a eleg patkany modon nyomta le a Netscape-t..Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
MODERÁTOR
Jó ötlet. Én szívesen venném, ha minden látogatottabb oldalnak lenne saját böngészője. Ezek normálisak egyáltalán?
-
negyedes
addikt
Tetszik a logoja.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
vince
őstag
A leadből hiányzik egy í: "...Netscape csapata valószínűleg saját böngészőt..."
A projekt weblapján túlbuzgó volt az escape-elő kolléga: "(We won\'t share your email with anyone)"
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ddekany
veterán
Háhát... nem tudom, a régi böngészők fejlesztőit mint IT-s (műszaki) szakembert mennyire kellene tisztelni. Sokáig tartott, és még nem is fejeződött be a gyógyulás abból a szétcseszett rövidlátó fosból, ami ott hirtelen kitaláltak. Az érdemük sokkal inkább az, hogy tudtak jó helyen lenni jó időben.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Feliratkoztam, vagy micsoda. Kíváncsi vagyok mit alakítanak.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
fatal`
titán
Hát fejlesszenek csak, bár már elég túltelített a piac, nem tudom minek mégegy böngésző.
-
degooo
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest