Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Tulajdonképpen itt arról van szó, hogy akkor csak és kizárólag otthonról fogom tudni nézni 4 eszközről egyszerre? Ez szerintem hatalmas baromság. Én nézem otthon, munkahelyen és kb 3 havonta el szoktunk utazni 2-3 napra gyógyfűrdőzni az országon belül, ilyenkor is netflixezünk esténként valamilyen eszközről.Akkor a premium előfizummal kitörölhetem mert nem tudom majd nézni csak otthon? Evvel tulajdonképpen egy natur kábel tv szolgáltató szintjére degradálják magukat. Sőt még az alá, ugyanis még a diginek is van digi online szolgáltatása, amit bárhol tudok nézni az egész világon. Én tuti lemondom akkor mert így a lényegét veszti el. Remélem más streaming szolgáltatóknál nincs ilyen korlát
-
veterán
válasz #72688384 #31 üzenetére
Akkor miről?Hogyan igazolom, hogy a munkahelyen éjszaka én vagy a velem egy háztartásban élő személy nézi és nem gipsz jakab kollégám? Elutazáskor hogyan igazolom, hogy én nézem mondjuk a vonat vagy szálloda netjén keresztül és nem random béla akinek csak úgy odaadtam a fiókjelszavam,
-
veterán
válasz #72688384 #35 üzenetére
Ok de ha változik a munkahelyem akkor be kell majd jelentenem a netflixnél?Ha mobilneten nézem akkor egy készülékcsere esetén mindig jelentenem kell majd a netflixnek?Életszerűtlen az egész. Egyébként is van korlát. Egyszerre 4 eszközön lehet nézni max tehát nem nézheti egy előfizuval egy fél falu.
-
veterán
Én is így érzem, csak nem ismerem a többi streaming szolgáltatót.Pl egy hbo max vagy diesney+ ugyan olyan sok filmet, sorozatot vonultat fel és hasonló elv alapján mint a netflix csak nagyobb minőségibb címekkel? A szinkron engem hidegen hagy minden filmet eredeti nyelven nézek de a felirat kell mindenképp. Magyar feliratos minden filmjük? 4k-s bárhol bármikor nézhető tartalmaik vannak, náluk nincsen semmilyen korlátozás?
-
veterán
Előfizettem a hbo maxra most az előbb csak 1590 ft.Ahogy nézem a filmek, sorozatok jóval színvonalasabbak csak kevesebb a tartalom meg az egész kicsit fapasosabb ( laggol a menü, nincs előzetes vagy kedvcsináló a filmekhez vagy legalábbis és nem találom őket) de 1590-ért ez nagyon baráti szerintem. Megnézzük mennyire jön be a felhozatala a feleségemnek és jövő hónapban az egyiket lemondjuk.
-
veterán
Igen csak hbo maxon még ha akarom se tudok belenézni a filmbe, soriba. Azért az egész fapadosabb és kisebb a kínálat sokkal szerintem de én el lennék vele mert még mozifilmek is vannak a kínálatban ahogy néztem ( Mátrix, Dune) és elég komoly sorozatokat is látok. Asszony nagyon kardoskodik a netflix mellett (ő imádja a gagyi netflixes tucat sorikat meg a tengernyi választékot és azt hogy előzeteseket tud nézni) de remélem megtetszik neki a hbo max. Kettőt nem szívesen fizetném hosszú távon még akkor se ha csak 1590 a hbo mert minek 2 streaming? Netflixet amúgy is inkább a feleségem imádja nekem a hbo kínálata jobban bejön az eddigiek alapján. Meglátjuk, meg azt is hogy fog működni ez a korlátozás ha bevezetik.
-
veterán
Hbo maxot most próbalom ki disney+ meg majd jön.Nekem elég lenne egy streamszolgáltató ami 5 ezer alatt ki tudja minden igényünket elégíteni és barhol a világon ahová megyek, dolgozok vagy élek tudom hasznalni korlatozas nélkül 4k tv-n, mobilon és pc-n. Azért sok 2 streaming szolgáltató mert közben ( a felesegem miatt en amúgy siman lemondanám a tv részét) van egy 130 csatornás kábel tv előfizu is 1000 mb/s nettel (net az kell persze). Ha erre rajön még 2-3 streaming szolgáltató akkor a havi 20 ezret is meghaladná ennek a költsége es akkor még mobil előfizuk, anyám kínja, meg a jó ég tudja még mi....
A hbo max nekem tök jó lenne árban, kínálatban is mert közben én még fizetek egy game pass ultimatet xbox series x tulajként és kb heti 1-2 filmet nézek meg és egyszerre csak egy sorit kb heti 2 résszel. A többi meg játék ês tanulás a munka melett. Viszont az asszony állandóan a netflixet bújja a gagyi sorikat 0-24-ben nézi ( most épp a Csaladi vállalkozás:luxusingatlanok Franciaországban című borzalomert van oda). Szóval nem egyszerű.....[ Szerkesztve ]
-
veterán
Telik rá csak tv,net,telefon előfizuk rengeteg pénzt tesznek ki havonta ahogy számoltam most hogy hbo maxra is előfizettem 😃
Tök nem ide tartozik de tegnap fogyott el a kilós akciós kavé és lementem boltba ahol apar hónapja még 550 ft-st 250 grammos kavéból most lett 225 gramm és 850 ft ( ez amúgy csak 1 termék a sok közül aminek brutalisan felment az ára). Ez ha kiszámolod súly/ar értékben akkor kb 40-50%-os aremelkedesnek felel meg.A fizum nem emelkedett 1 ev alatt ennyit.A netflix viszont emelt árakat.Tehat igen árérzékeny vagyok -
veterán
Egyszerre max 4 kepernyőn lehet nézni, ez gátat vet 100 vagy 1000 vagy egy egesz varos egy előfizetéssel való felhasznalasanak kivéve ha egy nagy projektorra kivetítve nézi a falu főterén minden lakos de az akkor is megtörténhet ha korlatozzák egy háztartasra az egeszet
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Itt mindenki csöves, csóró aki haborog a hír miatt! 😂😂😂
Fizessetek de csak otthon a lakasban a 4 fal között hasznalhatjátok 4 eszözön.Nem elég?
Akkor tessék előfizetni telekom, digi vagy voda kábel tv-re!Azt lehet neten barhol nézni korlat nélkül. -
veterán
válasz #72042496 #164 üzenetére
Nem de azt sem hogy egy lakáson/házon belül kell érteni a 4 képernyőt. Elvileg a bárhol, bármikor bármilyen (4db) eszözön/képernyőn volt eddig a hangsúly.Ettől másabb, több mint egy natur kábel tv szolgáltató. Ezen akarnak most változtatni és a 4 db bárhol bármikor használható képernyőt korlátozni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Juhaszatti #183 üzenetére
Tök nem ide tartozik, de amúgy az ÁSZF nem szentírás és van amikor nincs is szinkronban a magyar jogszabályokkal. Én a vodafonnal állok perben, illetve a békéltető testületnél van az ügyem.Vettem egy telót tőlük 2 éves szerződéshosszabbítassal, 21 havi részletre. A rendelestől számítva 1 hét múlva kaptam kézhez a telefont.A teló üzemidejével elégedetlen voltam ezért gondoltam élek a 14 napos elállasi joggal( a 12.napon).Na ekkor jött az hogy az ő ászf-jükben az van a szerződéskötéstől szól a 14 nap, holott az a termék kézhezvételétől indul a magyar jogszabály szerint( ugyanis én nem a 2 éves előfizetéstől akartam elállni, hanem csak a telefon megvasárlásától, azt pedig a telefonos rendelést követő 7.napon kaptam kézhez).Fogyasztóvédelemhet fordultam akik megallapították igazam van, leírták a pontos jogszabályi értelmezést és, hogy forduljak a bírosághoz vagy békéltető testülethez. Ezt csak azért írom le, hogy a nem gumiszabalyt is lehet rosszul értelmezni és az ászf-et mindig a kibocsájtó cég jogaszai állítják össze úgy ahogy ők akarják, ezert erdemes mindig elenőrizni, hogy az abban leírtak nem ütköznek-e a magyar jogaszabalyokba mert ahogy az én esetem is mutatja, bizony előfordulhat hogy igen.
-
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest