Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • #16820480

  törölt tag

  válasz Lenry #4 üzenetére

  a twitter egy félelmetesen nagy ötlet. nem felhasználói szempontból, hanem akik kitalálták, megcsinálták, és ömlik a zsé az ölükbe. na, ők jól kitalálták a dolgot!

 • DarkByte

  addikt

  válasz Lenry #4 üzenetére

  Nézőpont kérdése. RSS fejléc szerű zanzásított események publikálásához illetve pillanatnyi impulzusok közzétételéhez szerintem elegendő. Nekem gyakorta van olyan hogy le akarnék írni valamit vagy magamnak vagy másoknak hátha érdekesnek vélik ők is, de nincs kedvem és/vagy időm oldalakat írni róla. Na ilyenkor jó a twitter, belinkelem és kész. Aztán chat-szerűen meg lehet vitatni. Az pedig hogy érdektelen.. semmivel sem érdektelenebb mint egy fórumhozzászólás; ha nem érdekel az adott téma amiről szól akkor tök mindegy milyen hosszú. (egyébként egy Twitt-nek nem muszály 140 karakterben véget érnie, nálam és ismerőseimnél van egy defacto % jeles összekapcsolás, de ott van pl. a twitlonger is amivel lehet hosszabb szövegeket csinálni) Twitter-en azt követek aki nagyjából hasonló gondolkodású mint én. Mikor épp nincs jobb dolgom beleolvasok az írásokba, ami tetszik elolvasom részletesen, ami nem azt ugrom. A Twitter-t fel lehet fogni úgy is mint egy közösségi információ szűrő. De lehet egy webnapló is, akár perc szintű bontásban vissza tudom nézni mi történt velem és a környezetemben lévőkkel a közelmúltban.

  Egyelőre kitartok mellette hogy jogtalanul van lesemmizve (persze nem kell mindenkinek tetszenie, nem is ezt akarom kihozni a dologból), de lehet hogy egy év múlva beleunok mint sok más dologba is. Ki tudja, egy év alatt sok minden változik a weben.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák