Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Baj.
-
Oktassák már az általános iskolától fogva hogy hogy lehetne elszakadni a technokrata társadalomtól és újra emberközpontúvá tenni a világot.
-
nyunyu
félisten
Ennyire kevesen lennenk immunisak a veb2.nullas marhasagokra?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
htc07
addikt
válasz FoxiestFox #1 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, sokkal nagyobb gond hogy gyakorlatilag nulla oktatást kapnak IT securityből az emberek (akár iskolások, akár dolgozó emberek).
(#3) nyunyu
nincs ebben semmi marhaság, a kényelem elég erős szempont sok embernél.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
"Nehéz megítélni, hogy ez jó, vagy rossz. "
Nem nehéz. Rossz.
De talán majd felébrednek az emberek, ha más nem, akkor a kórházban miután elcsapta őket az autó, mert az utcán is úgy mennek, mint a birka, csak a telefont bámulják. És ez még a jobbik eset, a rosszabbik meg az, amikor az idióták vezetés közben nyomkodják a fészbukot, mert addig sem bírják letenni a nyomorult okostelefont.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Geffry
aktív tag
A házigazdánk megelőzött, a kényelem az csak egy szépen öltöztetett kifejezés a lustaságra.
Én úgy gondolom, hogy a szkepticizmust is meg kellene tanítani mielőtt az internet közelébe engedünk embereket, na meg úgy általában. Attól hogy valamit megtehetünk még nem biztos hogy meg is kell tegyük, vagy egyáltalán csak gondolkozzunk el azon hogy érdemes-e.
A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...
-
bambano
titán
ennél rosszabb nem történt az emberrel az elmúlt 10 ezer évben.
egyvalaki kezébe került a komplett hírközlés.
a buffoknak dolga van, ideje lenne, hogy rádöbbenjenek.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
Nem kapott értelmes konkurenciát sok év alatt, meg is lett az eredménye. Ezt már nem takarítják el egy ideig. Egy bazi nagy rákos tumor a világhálón, amibe egy idő múlva belepusztul az egész.
-
Patice
nagyúr
Ez is majd arra a sorsra jut (előbb-utóbb), mint az MSN.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
félisten
-
emiki6
veterán
válasz #03372544 #13 üzenetére
Divat még a szókereső? Azt hittem már mindenki ráunt...
Amúgy meg így bárki bárhonnan el tud intézni sok olyan dolgot, amit otthon csinálna, így hasznosabban eltölti az utazást és otthon több ideje lesz azt másra elbszni"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
emiki6
veterán
Nem éppen a facebook, bár a chat-en sokminden elintézhető.
De igazad van rosszul fogalmaztam, a mobilozást akartam védeni, nem a facebookozást Ha már itt tartok, sokan olvasnak telefonon könyvet[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.mf
veterán
"Nem nehéz. Rossz.
De talán majd felébrednek az emberek, ha más nem, akkor a kórházban miután elcsapta őket az autó, mert az utcán is úgy mennek, mint a birka, csak a telefont bámulják."
De még mennyire, sajnos.
Tegnap tekerek hazafelé, állok egy pirosnál, előttem egy lány egyik kezével a telefonját tapicskolja. Már zöld a lámpa, de még nem realizálta, még mindig a telefont nyomogatja. Majd elindul, még mindig a telefont nyomogatva. Gyökkettővel ment, kerültem is ki, de mivel miatta olyan lassan tudtam elindulni a lámpától, a következő piros megfogott. Állok a lámpánál, a lány meg elmegy mellettem, át a piroson, csak egy kézzel fogva a kormányt, a másikban a telefon a fülénél
Mikor ezt a hsz-t megláttam és visszagondoltam a tegnapi esetre, felkeltem a székről és egy kis sütiért mentem az ablakhoz, s ha már ott voltam, kinéztem. Egy hatvanas nő áll az utca közepén (nem a járda, az úttest), a telefonját nyomogatva...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
macman507
aktív tag
"Mark Zuckerberg jókor volt jó helyen."
[ Szerkesztve ]
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
félisten
-
aelod
veterán
válasz macman507 #19 üzenetére
Lopott egy jó ötletet.
Koszos ...daja.Am. igen. MIndenre lehet nemet mondani. Mindenre. A céltalan adatforgalmat generáló facebook simogatás híve én sem vagyok. Általában mobilról szoktam fellépni és akkor is csak konkrét céllal. Messengert naponta használom, sokat beszélek rajta írott üzenet formájában.
"Változik a világ. Változik a zene. Még a drogok is változnak"
Felnő majd egy generáció akiknek az életében már ott a facebook és társai, felnő ez a társaság az Y generáció aki nem tudja megélni a pillanatot mert egy 5"-os kijelzőn követi a szájába adott történéseket.És, hogy ez jó e vagy nem? Mindenki döntse el maga.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Glenda
addikt
-
Giot
addikt
Amit én problémának látok az az hogy a világháló mindig foglakoztat(na), nincs OFF. Hogy pld a vonatablakon csak bambulok ki és nézem a suhanó tájat, esetleg kedvenc muszikámat hallgatom. Amikor nem nyomkodom a telefont csak hagyom az agyamat kicsit pihenni, vagy gondolkodni elmélkedni valamin, esetleg az említett zenére bólogatok.
ÉS az egyik legnagyobb foglalkoztató a facebook. Nem könnyű ezt a helyén kezelni, mondom mindezt úgy hogy nem vagyok fenn a facebookon de az ismerősi körben, szinte mindenki, és látom hogy szinte mindig megy a chat, posztolgatás. Időt rabolhat, és ez gond, a nyugitól, vagy rosszabb esetben a munkától, családtól, beszélgetésektől barátokkal egy pohár sör mellett.[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
válasz #03372544 #25 üzenetére
No igen várod hogy történjen valami, foglalkoztasson szórakoztasson.
Lassan elfelejtjük élvezni a magányt, egy könnyed finom estét, vagy egy hajnali bringázást, mert azt hisszük lemaradunk valamiről ami a világhálón történik. Pedig olyan ez mintha nem mi magunk rendeznénk az életünket, hanem pld a facebook. Sokan csodálkoznak hogy nem vagyok fenn a facebookon, de nem is hiányzik. A jó barátok, és a szeretteim így is mindig megtalálnak. -
TTTotya
senior tag
Nem nézem a facebook-ot, max 2 hetente egyszer.
Fel kell fogni mindenkinek: A facebook-on az élet olyan, mint Mickey egér..... nem valódi.
Szerk.: Sajnos nincs igazam.... Csak nekem nem valódi, mert én nem élek ott és nem teszem azzá.
Azok viszont valódivá teszik maguknak akik ott próbálnak társadalmi életet élni és ott próbálják begyűjteni a napi pozitív impulzusokat.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Témáva vágó cikk a facebooknak a választásokra gyakorolt hatásáról.
-
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes téma, órákat lehetne róla beszélni .
Én fent vagyok az oldalon , de ki abrandultam belőle , elvesztette a varázsát már ha volt neki.
Eleinte érdekes volt az ismerősök gondolatait olvasni, kirandas képeit látni, hozzá szólni , de most már ennyi sincs , csak idióta megosztások, céges hirdetések stb...
Az oldalra ritkán nézek fel ez miatt...
Szerintem elindult egy közösségi létileg negatív irányba , viszont nyilván a részvényeseknek kell a profit. -
Apollyon
Korrektor
Többek között attól kapok agyfrászt a faxbúk miatt, amikor keresek egy céget a neten, és nincs rendes honlapja, csak egy faxbúk page. Ez a cég részéről mocskos durván szánalmas, de valljuk be, ez a fb-nak is érdeke, hogy mindenki inkább azt nézze agyhalott birka módjára.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz WhiteWalker #30 üzenetére
Igen.
Rámész az idővonaladra, mit látsz? Csubakka.hu, Napi oravecnóra, napi gyúrjáéshajjámeg+klíníting, valami kormányellenes baromság, elképesztő dolgot találtak kattints rá oszd meg, és lájkold majd láthatod adathalász oldalak.Időt kell rá szánni és gyomlálni az oldalakat és ismerősöket is amiket és akiket nem akarsz látni.
Kedvencem amikor munkából bejelölnek, amikor életemben két szót nem beszéltem az illetővel. Minek jelöljem vissza?[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
BiP
nagyúr
Nem, még mindig nem kopott ki, ahogy a 2048-at is sokan nyomják még (zónázó vonat+metrós mintavétel).
#11: kb. tényleg össze lehet mosni nyugodtan, én is azt látom, hogy kb. 60% messenger, 30% facebook, a maradék 10%-ra oszlik el a játék (szókirakó, 2048, valami bejeweled klón, valami fantasy kártyás játék, ill. egyéb játék), egyéb tevékenység.
[ Szerkesztve ]
-
nickedez89
senior tag
Továbbra sem vagyok hajlandó facebook profilt csinálni!
Chatbotok, remek! Már azt is utálom ha felhívok egy céget és géppel kell "beszélgetnem"!
A fejlődés sosem állhat le, na de melyik irányba?
Már így is pénzt termelő droidok vagyunk és nem emberek/ügyfelek!"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
aktív tag
én azt hittem, hogy már egyedül vagyok a világon, aki nincs fent a fácánbukkon!
sokszor büszke vagyok rá, hogy tv-m sincs, aztán hamar rájövök, hogy én sem vagyok jobb, mert ugyanúgy eltöltöm azt az időt, csak én a monitort bámulom a fész meg a tv képernyő helyett.
Peace is a lie, there is only passion...
-
emiki6
veterán
Én lényegében csak a viccoldalak miatt nézem a facebookot, az ismerősök nagy hányadáról már leiratkoztam.
Az oravecznora paródiaoldal az Oravecz Coelho egész jó."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
martonx
veterán
"Mark Zuckerberg jókor volt jó helyen." - ezen jót röhögtem. Rohadtul nem a szerencsén múlott, az alapításról szóló filmek is szerintem totál kamuk. Ugye az meg van mindenkinek, hogy a győztesek írják a történelmet?
Olyan ez, mint az ismerősöm, akinek az apja adott 100 milliót, hogy na fiam forgassad jól. Aztán amikor elbukta a pénzt, akkor megint kapott 100 milliót, hogy na próbáld meg még egyszer. Amikor azt is elbukta, akkor harmadjára is kapott 100 milliót, hogy azért most már jobban oda kellene figyelni. Harmadjára bejött neki, és azóta sikeres vállalkozó. De ki hiszi el tényleg, hogy ez a szerencsének / zsenialitásának volt köszönhető, és bármikor lehet az egyszerű paraszt legényből királyfi, mint a mesékben?
Én kérek elnézést!
-
Apollyon
Korrektor
"csak én a monitort bámulom a fész meg a tv képernyő helyett."
Mondjuk ez sokkal jobb mint az agyhalottak nemi életét meg nyomorát bámulni, a "rendes" interneten kb. korlátlan az információ, legalább ragad rád valami értelmes is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Teréz Atya
senior tag
Haverom kozgazdasz, en IT-s, es meg van egy-ketto nem tokkelutott ismerosunk. Namost, ha valaki valami ertelmeset oszt meg, hat az van, hogy gyakran el sem jut a falamra. Bezzeg az, hogy Bogyos Maca 2.0 vagy Nepszeru Jozsi lefotozta az ebedjet, az igen. Vagy tudtam-e, hogy milyen szamozasu PET palack okoz rakot, es hogy kell fogat mosni a fogkremes tubus aljan levo szinkod alapjan. Jo, oket mar bedoptam a "Hulyek allatkertje" listaba. De meg mindig belefutok kretensegekbe.
Bakker, most villant be, hogy alapithatnank egy mikrocsoportot, ahol a sajat agymeneseinket osztjuk.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Cickánykoma
tag
Imígyen szólottak igazságot a master race itteni képviselői.
Üdv,
egy peasant[ Szerkesztve ]
Madžari......Dober dan, passport kontrol !!! :D:D:D
-
Zola007
veterán
válasz Teréz Atya #41 üzenetére
Én már nem osztok meg semmit
Mert szomorúan konstatáltam, hogy értelmes tartalmak (high-tech cikkek, biológiai találmányok, extrém alapanyú művészi alkotások, stb) megosztására az ismerőseim nem tartanak igényt, de ha valaki megosztja az ebédje fotóját vagy hogy milyen hülye elírást fotózott a tescoban, akkor arra ömlenek a hozzászólások és a "lájkok"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Apollyon
Korrektor
válasz Teréz Atya #41 üzenetére
Ha híreket akarsz olvasni, arra remek böngészős lehetőségek vannak, mint pl. könyvjelző.
News feed helyett meg ott van a már jól bejáratott RSS feed.
-
Glenda
addikt
válasz WhiteWalker #30 üzenetére
Nem a médium a baj, hanem az emberek, rossz emberekkel barátkozol. A (közösségi) média csak felerősíti azt, amilyenek egyébként is.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
davidsone
addikt
nem is volt és nem is lesz faszbukom mert elpusztítaná az agyamat ennyi
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Fred23
nagyúr
" Aki nagyon akarja, ma is mondhat nemet a Facebookra és a hasonló szolgáltatásokra."
Már 2,5 éve nincs fb-om, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy töröltem róla magam; napi 1-2 órámat biztosan elvitte, amíg használtam. Persze mindenki döntse el, mikért él, mi mennyire fontos a számára -nekem szerintem jót tesz a nettől kicsit eltávolodni. Egyre kevesebb tartalmat is fogyasztok, és azt érzem, hogy a természetben kerékpározni, vagy éppen fürödni a Balcsiban számomra értékesebb időtöltés, mint itt vagy máshol olvasni meg gépelődni...
De sok fiatalra valóban igaz szerintem, hogy beszippantotta őket a netes közösségi háló, és valahol igaz velük kapcsolatban a csapda szó is.
-
Apollyon
Korrektor
"A (közösségi) média csak felerősíti azt, amilyenek egyébként is."
Szóval akkor minden tök rendben van? Vagy ennyire kétségbeesetten kell önigazolást keresni hogy nem a függőséggel van a baj, hanem másokkal?Ha azt írná a faxbúk, hogy használj engem felelősséggel és mértékkel, ennek ellenére az emberek mégis ész nélkül használnák, akkor lehetne igazad.
De nincs, mert a faxbúk pont azt sulykolja az emberek fejébe, meg a média is, hogy ossz meg, fényképezd magad mint a hülyék, share your thoughts, icebucket challange, ilyesmi.
Ezzel a "rossz emberekkel barátkozol" dologgal gyakorlatilag elküldted őt, meg az ismerőseit meg még milliárd embert a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem nehéz eldönteni, ez rossz dolog.
A kényelem, és a lustaság miatt még a családon belüli társas kapcsolatot is képes szétzilálni.
En hetente egyszer megnézem a fiókom, ismerőseim ezt meghallva úgy néznek rám, mintha egy másik bolygóról jöttem volna.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó makulátlan állapotban lévő iPhone 13 PRO MAX
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen