- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
a STEAM a kalózkodás ellenpárja: míg az utóbbinál olyan dolgokkal játszol, amelyekért nem fizetsz, az előbbinél olyan dolgokat veszel meg tömegével, akciósan, melyekkel sosem játszol majd...
kb. 15-20 jatekom van Steamen
ebbol egyetlen egy van, amit egyaltalan elinditottam eddig (Portal) a tobbit meg csak nem is lattam
majd ha nyugdijas leszek... -
doc
nagyúr
a steamen vasarlas nem tudom pontosan hogyan mukodik (en mindig a mashol, pl. Humble Bundle-ben) megvett jatekaimat pakoltam be, de abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy semmilyen pluszkoltseggel nem jar (akar paypalon kereszul, akar bankkartyaadatok kozvetlen megadasaval fizetsz).
ha atutalassal fizetnel, akkor az valoszinuleg kerulne penzbe, raadasul meg lassu is lenne -
doc
nagyúr
a malware siman beall az utalasba is feluton (mostanaban naponta ket hir jon ujabb, igy mukodo cuccokrol)
sok penzt tartani a kartyahoz tartozo szamlan meg nagyon nagy felelotlenseg - gondolj bele, lenyuljak a kartyadat, es pillanatok alatt lekapjak az osszeset
nekem is ket kartyam van, egyaltalan nem bonyolult, az egyikhez tartozo szamlan nincs tul sok penz, es paypalon csak az van beregisztralva
de azt is megcsinalhatod, ha a bankodnal van erre lehetoseg hogy nyitsz meg egy szamlat amin kis osszeget tartasz, es a kartyat ahhoz kotod, igy a masikon nyugodtan lehet sok penz (de akkor meg miert nincs lekotve? ), nem fernek hozza
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest