Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • rii

  nagyúr

  szerintem elég par évet visszamennünk ( kb. a 2000-es évfordulóig ) , hogy azt mondjuk, az akkori fejlettségi szinvonal mar elégséges ... de a megelégedettség luxusat sosem fogjak hagyni, mindig bombazni fognak minden felületen a reklamok, hogy a mégújabb vackokat megvegyék.

  " .... Csak kíváncsi vagyok, hogy mi az ami, szerinted mesterséges igény és mi a valós igény?
  És miért? Hogyan tudod megkülönböztetni a kettőt? ... "

  valós igény az
  - életszükségletre való dolgok, kaja, víz, ital, tető, 20fok, az
  - életidőddel való rendelkezés szabadsaga és az
  - életenergiaddal való szabad rendelkezés
  ( mert amikor megmondjak h ma ezt csinald holnap meg azt akkor nem vagy szabadon rendelkezel sem az életidőddel sem az életenergiaddal ( fogy. tarsdalom ) )

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

 • rii

  nagyúr

  valós igény tovabba, a
  - csalad egységének megőrzésére való igény ( h ne legyenek szétszakítva a csaladok, se munka, se iskola címén, hogy a nagyszülők gondjat a gyerekei viseljék, ne öregotthonba adjak.
  - a békés életre való igény, nem arra a fajta könyöklésre ami a fogy. tarsadalom minden szintjét jellemzi, hogy mar szinte az arufeltöltő hely is vagy megkapod vagy nem ...
  - élettérre való igény, legyen egy udvar ahova kimehetsz, ne 33m2-en kelljen sínylődni a huszadik emeleten.

  generalt igény:
  minden amit reklamokon tolnak eléd, é.... hiszen maga a reklam generalja ezeket az igényeket az emberekben, képi, szöveges, mozgóképes formaman.

  ami mögött pénz van abba nem lehet megbízni
  amit reklamoznak mi van mögötte?
  pénz.
  meg kell nézni a mögöttes szandékot, hogy nem azért akarjak, hogy megvedd, hogy neked legyen jobb, ( ezt csak elhitetik ) hanem azért akarjak h megvedd, hogy életben maradjanak megint vagy 5-10 évig ... érdekes kérdés mi lesz a 8K utan? eljön az amikor mar tényleg nem lehet mar eladni pld. a 16K-t vagy a 32K-t. ...

  ekkor megint generalni kell valamit, akar közvetett módon, hogy megint legyen a jövőbeni panelokra kereslet ... kitalalnak majd valamit, ahova el lehet adni a 16K-s meg a 32K-s paneleket, akar valami brutal szimulatorba, vagy komplett falakat fognak belőle építeni ... de majd ezt a marketing és a fejlesztői osztaly közösen kitalja ... ha meg nem akkor leépítések fognak annal a cégnél jönni ...

  "A valóságot figyelmen kívül hagyhatjuk, de nem hagyhatjuk figyelmen kívül a valóság figyelmen kívül hagyásának következményeit." - (Ayn Rand)

Hozzászólok Aktív témák