- Hálózati / IP kamera
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
locall
tag
Hajrá Kim!
Nekem ez jutott eszembe a Mr. President-ről
Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír.
-
locall
tag
-
locall
tag
Tévedsz, amit ő csinált a megaupload-al az 100%ban legális volt. Kirakatpert akartak csinálni, de úgy néz ki bebukták a dolgot.
A MegaUpload volt az egyetlen olyan file megosztó oldal, ahol 1 gombnyomásra lehetett jelenteni a jogvédett tartalmat, amit 24 órán belül legtöbbször töröltek is a moderátorok.
az más kérdés, hogy senki nem jelezte, mert senkinek nem állt ez érdekében. A ti észjárásotok szerint, akkor a konyhai felszerelés gyártó is bűnöző, mivel a késekkel ölnek.
(Megjegyzem, nekem 20 giga backup volt fenn megaupload-on, és hip hop eltűnt hála a csodás usának...)
(#26) bteebi: Ha legális akkor már tisztességes. Senkit nem érdekel a szokásos sírás, mert neked sosem volt és sosem lesz annyit mint egyes embereknek (nekem sem).
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Már az is elég, hogy van egy átlagos munkád Ausztráliában, Svédországban vagy valahol majd nyugger korodra elmész keletre, mondjuk Kínába valahova és oda kapod a nyugdíjadat.
(Az USA-ban csinálják sokan nagyon jól, nyuggerek lesznek, eladnak mindent, vesznek egy fullos lakókocsit, és utaznak amíg bírnak ide oda az USA-ban, és meglepően jól élnek, mert csak a lakókocsival kell törődni)
-
locall
tag
válasz dragon1993 #32 üzenetére
Vedd hozzá arab / perzsa országokat is, ott sem kevés olajsejk van. És ezek legtöbbször csak visítva röhögnek az európai / amerikai "gazdagokon".
-
locall
tag
válasz julius666 #43 üzenetére
Neki ezt sosem kellene megcsinálnia.
Nem olyan idióta, hogy 1 országban tartsa a pénzét. Nem lepődnék meg a világ országainak 80%-ban lenne mindenhol több milliója.
(#44) Huma: Inkább cselesnek mondanám. Semmi illegálisat nem csinált, csak jól tervezett előre, jól trükközött a tőzsdén stb
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Nem átverés. Ennyi erővel a márkás cipő is átverés, mert tudok én 2900Ft ért (igaz csak akkor ha 5db-ot rendelek minimum) olyan cipőd rendelni Londonból ami minőségre semmivel nem rosszabb mint mondjuk egy Nike cipő.
A nevet fizeted meg, azaz nincs átverés. Az az árazása és kész. Ha tetszik és van rá megveszed, ha meg nem akkor nem.
Vagy ha van egy kurva drága valami, és valaki csinál egy ugyan olyan minőségűt (vagy jobbat) és olcsóbban adja, akkor átverés lesz a drága? Hát nem.
Az Infiniti autó is drágább mint a legtöbb Bmw, ugyan az a minőség de mégsem átverés.[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Világosíts fel minket mennyi macera van külföldön elhelyezni a pénzed?
Annyi macera lehet vele, ha Kadhafi -nak is volt Svájcban illetve az USA-ban jó sok milliója (ha nem milliárdja, pedig őt aztán nagyon nagyon nem szerették, mert csak aranyért volt hajlandó olajat adni és $-ért nem + ki akarta venni a nem gyenge tartalékát abból a bizonyos bankból.)
Nincsen semmi macera, ha van elég pénzed. Lehet neked, meg az átlagnak macera elhelyezni 500.000Ft ot külföldön, de ha bejelented, hogy te 500 milliót akarsz, akkor hidd el nincs ott macera.
A banknak is jó (de még mennyire), neked is jó.
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
válasz julius666 #59 üzenetére
Akinek annyi pénze van az nem is a kamatok miatt tartja a bankban a pénzét, és nem véletlenül nem fekteti be offshore cégekbe. Mivel a céget fel lehet számolni 1-2 pénzes ember segítségével bármikor, de a bank az milliószor nehezebben ad ki több száz milliót a kezei közül.
Egyébként te a pénzt úgy képzeled el, hogy papír meg ilyesmi? Arra véletlenül sem gondolsz, hogy vesz rajt 500 kiló aranyat meg 15 gyémántot meg 50 kiló platinát aztán azt tartja a bankban?
Te egy film alapján mondod mit lehet mit nem? Jeah!
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Lehet, csak éppen aki bankba teszi az ilyen szintű vagyonát, az azért csinálja hogy biztonságba legyen és nem azért mert holnap fizetni akar vele. Ráadásul még mindig arról van szó, hogy biztonsági okokból csinálta, azaz azért ha lefoglalják "mindenét" akkor is maradjon még elég sok mindenje. Szerinted hány olyan háza van, ami rokona, barátja, valamilyen embere nevén van? Hát biztosan nem egy..
Egyébként a nagy összegű készpénzes fizetésnél nincs feltűnőbb dolog.
Ki mondta hogy szakértő vagyok? Nem én állítottam hülyeséget a vagyon elhelyezéséről...
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Nyersz a lottón
Alapítasz egy jól menő céget
Feltalálsz valamit
Rendezel egy rohadt jó filmet
Írsz egy rohadt jó könyvet
Találsz 10 üveg 500 éves bort.használd a fantáziád.. Egyébként gyorsan nem lehet sok pénzt szerezni... Ebbe bukik bele mindenki, hogy azt hiszi csinál egy céget, aztán holnapra milliomos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Igen igen, de azért azt nem nevezném gazdagságnak. Oké, összeszedsz mondjuk 50 milliót a hülyékből, de ez egyszeri alkalom, utána már vagy kitalálsz egy új hülyeséget vagy elfogy a pénzed rövid távon.
Nekem az számít gazdagnak, aki nem csak látszat gazdag (a magyar gazdagok szinte kivétel nélkül), hanem tényleg van folyamatosan több száz milliós tartaléka és folyamatosan dől neki valahonnan a pénz. Mit mondjuk Dotcom-nak, amíg jogtalanul le nem foglalták mindennét ahonnan ez össze jöhetett neki
-
locall
tag
Ezt mondja az, akinek sosem volt "elég" pénze.
A pénz olyan, hogy egy idő után nem azért szerzed mert kell, hanem azért mert bizonyítani akarsz. Lehet itt szerénykedni, hogy óóó én nemáám, de amint lenne lehetőséged pontosan ugyan azt tennéd te is, azaz többet többet mégtöbbet!
És ezzel nincs is baj, ez a kapitalizmus.
-
locall
tag
Húú te nagyon el vagy tévedve ilyen téren.
Egy gazdag arab / perzsa sokkal de sokkal konzervatívabb mint egy Angol vagy egy USA beli. Attól hogy Te most láttad, hogy a szaudi herceg megépítette a világot szigetekből, meg a pálmaszigeteket meg mittom én mit az semmit nem jelent (ráadásul ez mind turisztikai dolog nem sima önelégítés).
Míg mit csinál egy Amerikai? Vesz 12 házat 61 kocsit, meg 5 jachtot és azon versenyezik a többivel hogy kinek van 60.000 $ os ingje meg 600.000$ os órája.
Egyébként Kim az simán azért vette ezeket, mert megtehette és rohadt nagy önreklámot csinált vele, mivel aki látta az utána nézett, és beszéltek róla.
(Egyébként nem jó az összehasonlítás, mert a 2 leggazdagabb angol / amerikai sincs közel sem olyan gazdag mint mondjuk a szaudi herceg egyedül)
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Akkor ellent mondtál magadnak, mivel ha csak annyi kell amiből fenntartod, akkor nem teheted meg azt amit akarsz és akkor amikor akarod.
Ráadásul akkor ugyan ott vagy mint most, mert jelenleg is pont annyi pénzed van hogy fenntartsd magad. Csak most Tescos kaját eszel akkor meg séfed lenne. Ugyan az csak magasabb szinten, ergo lényegében ugyan olyan szegény lennél mint most, csak a csomagolás változna.
[ Szerkesztve ]
-
locall
tag
Azt hogy az igazán gazdag angoloknak a rendes házuk a Londonban van, és ott tartózkodnak a legkevesebbet. Az meg hogy 5000 ből 1 nek van kastélya amit örökölt és abban lakik az ismét nem jelent semmit.
Hidd el ugyan azt csinálják, csak éppen te a médiában azt látod, hogy ezek a mocskos muzulmánok már megint mire költöttek, mekkora felesleges hülyeséget csináltak (mint pl a sivatagban levő golfpálya mert ez magán dolog), persze csak az után miután azt sulykolták,hogy minden terrorista, mind az 1 milliárd muzulmán ember.
A legtöbb sejknek van egy db háza ahol lakik, igaz ez kb felér 10 amerikai gazdag házával, meg 1-2 db másik országokban, persze az alap házhoz jár egy szép autó gyűjtemény sok esetben, de nem azon versengenek, hogy kinek van drágább nyakkendője (hülye példa mert nekik a legtöbbször nincs)
-
locall
tag
Az egy befektetés nem öncél. Az más kérdés, hogy kérdéses a megtérülése, de azt azért csinálja mert befektet valamibe, nem azért hogy azt higgyék nagyobb a pöcse.
Amúgy úgy jött ide, hogy maximum a médiában látsz gazdag arab/perzsa embert (voltam már életem során pár arab és perzsa országban is (Irán különösen tetszett nekem )
Arra akartam rávilágítani, hogy neki elég egy db lakóház (amiben valósan él), nem kell neki 15 ház mindenhol aztán azt se tudja a haverjainak melyikkel dicsekedjen. Itt azt is megjegyezném, hogy a szaudi herceg egy nagyon komoly műgyűjtő, aki saját bevallása szerint nem azért csinálja, hogy diecsekedjen vele, éppen ezért nem is engedi akármilyen ismerősének megnézni a pár milliárdos gyűjteményét.
De ez már nagyon nagyon off, takarítás lesz a vége
-
locall
tag
Az üzletemebr aki sokat utazik, annak nem kell ház mivel alapból a top szállodákat fogja megkapni. Azaz hülyeséget mondtál.
És miért gyenge érv az, hogy az a tetves torony egy üzleti vállalkozás, pontosan úgy mint a pálma szigetek illetve a világ szigetekből kirakva?
-
locall
tag
Az egyik fizikai dolog míg a másik nem.
Ha el lopsz egy fizikai dolgot, akkor a másik oldalon fellép a hiány, de míg letöltesz valamit a másik oldalon nem lesz hiány mivel nem tűnt el semmi.
És akkor nem is beszéltünk a beszerezhetetlen dolgokról, ami warez nélkül lehetetlen. És ez után meg az jön képbe, hogy a warez rls minősége sokszor fényévekkel jobb a hivatalosnál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest