- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz tatararpad #3 üzenetére
Csak nehogy kiderüljön, hogy vkidnek pl questornal volt pénze.
Talán akkor megértenéd miért katasztrófa ez rengeteg kisbüfinek.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
válasz tatararpad #7 üzenetére
Szerintem az elmúlt hetek történései elég világosan felhívták a figyelmet arra, hogy mennyire nem működik ez.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
E770
aktív tag
válasz tatararpad #10 üzenetére
bár a svájci bankrendszerben már bevezették, ott -x% lett a betéti kamat (bár nekik sem öröm, hanem szomorú kényszer volt ez)
-
nagyúr
válasz tatararpad #10 üzenetére
Eltart egy darabig amíg ez a liberális szemléletmód eltűnik a pénzügyi világból.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
janos1988
addikt
válasz tatararpad #7 üzenetére
"a tőzsde meg már csak így működik, aki nem bírja a kockázatot, ne játsszon." - Csak épp az a gond, hogy más faszával verték a csalánt az illető tudta nélkül. Viszont engem az érdekelne, hogy valójában ez a száz milliárd nem tűnt el, csak gazdát cserélt, na de mégis kihez?!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz tatararpad #18 üzenetére
Szerencsére én nem voltam ügyfelük, de itt az volt a gond, hogy az ügyfelek pénzét valóban a saját tudtuk nélkül kockáztatták, nem adtak rá felhatalmazást. És az eredmények meghamisítása sem tűnt fel az ellenőrzések során.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest