Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Hát izé...
Értem én a törekvést és a célt, de könyörgöm, ha már csinálunk valamit, amire gyerekeket irányítunk, miért nem tudunk odafigyelni a részletekre.
Arról már nem is szólok, hogy a linkelt oldalon az egyébként mára ütemezett rendezvény híréről sehol nem derül ki, hogy az mikor lett meghirdetve. Az adatvédelem oldal csak egy szedett-vedett "mi a süti?" leírás, a kapcsolat oldal meg nem kéri az explicit hozzájárulásomat az adataim kezeléséhez. Biztonságos internet... az...
[ Szerkesztve ]
-
Pötyi
őstag
Arra gondoltam, hogy mi lenne akkor, ha én kapásból _támadásra_ nevelném a gyereket?
Így majd tök érdekes, vicces helyzeteket produkál az élet, ha ilyen otthonról hozott alapokkal beül a gyerek egy biztonságos netezés oktatásra és a frissen végzett fiatal tanci néni felteszi a kérdést:
- Mit csinálsz, ha egy ismeretlen bácsi pucér képet kér tőled a neten?
Mire a gyerek:
- Állj, állj, már a kérdés is rossz, ÉN kérem a pucér képet az ismeretlen bácsiktól!
Erre a tanci néni:
- Őőő... Hát erről nem ír semmit a sillabusz.A viccet félretéve: szar a koncepció.
QNX is cool!
Új hozzászólás Aktív témák
it Bőségesen akad tennivaló, és különösen a gyerekek vannak veszélyben.
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sorozatok
- E-roller topik
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Politika
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
- Ryzen 1300X - RX 570 4GB - 12GB RAM - SSD POSTA AZ ÁRBAN
- MacBook Air 2020 RoseGold - i3/8 gb/265 ssd
- Lenovo System x3650 M5 Machine Type 8871 8SFF szerverek - 5 év garanciával - 168.457 Ft+ÁFA-tól
- Latitude 7480, 14" FHD IPS matt, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, magyar vilbill., gar
- Garis XFX Radeon Speedster SWFT 309 RX 6700 XT 12GB GDDR6 192bit eladó
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest