Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hieronymus

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Donki Hóte #23 üzenetére

    A wok to go étteremben is trükközni kell. De nem órákkal hamarabb készülnek elő, hanem percekkel. A rizs már kész., a zöldségek elő vannak készítve a hús vagy halat is elő lehet melegíteni. Ha nagy a forgalom, a 2 percből gyorsan lesz 20. Főleg akkor, ha tartani akarják a higiéniát.

    Egy percnél nem eshet több az étel előállítására. Nem tudom, melyik emeletre kell vinnie a futárnak az ételt és mennyit kell várnia a liftre, ha egyáltalán van lift.
    Maximum 5 perc tekerési távolságba küldhetem el a kerékpárost, ami azt jelenti, 10 perc távolságonként kell egy elosztó pontot kialakítani. Mondjuk kisbusz, transporter, .. felállásban. A belvárosban már ez is meredek, mert nem nagyon van szabad parkoló, ahova le lehet tenni az elosztópontot.

    Kicsit más téma.
    Aki egy évet képes lehúzni étel, csomag, ... kiszállítóként, az már közel professzionális járművezető. Az esetek sokkal nagyobb százalékában tudja mit, csinál, mint egy átlagos autós vagy kerékpáros.
    Mi szállítunk ki ügyfeleknek. Látom melyik kollégánk profi és melyik csak dolgozó. A profik sokkal gyorsabbak és sokkal alacsonyabb a koccanási statisztikájuk. A lassabbak többet koccannak. Nyilván ez a nagy átlag. Volt olyan aki hétfőn kezdett és kedden már a harmadik koccanásnál tartott, szóval gyors volt. Szerdán már nem volt dolga. A legrövidebb ideig üzemelő Ford Transit Connect nem volt egy teljes napot szolgálatban. Délután elhoztuk. Másnap délelőtt egy fiatal kollégánk, Harmincas korlátozás mellett úgy ált be egy útra merőleges parkolóba, hogy az autót oldalára fordította. Ráadásul lerombolt egy szabályosan parkoló autót is. A srác addig ki sem mert mászni a járműből, míg a rendőrök ki nem érkeztek helyszínelni. Az autó totálkáros lett.

    Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

Új hozzászólás Aktív témák