Új hozzászólás Aktív témák

  • fgabor87

    tag

    válasz Gubek-Einste #9426 üzenetére

    Így van, pont az lenne a lényege a központi szabályozásnak, hogy az összes rácsatlakozó eszköz egyenlő bánásmódban részesüljön.

    Ma viszont elég sok hibát találtam sajnos, ami nem tudom, hogy HGG specifikus, vagy inkább AsusWRT. Igazából az összes, pluszban hozzáadott forgalmi statisztika, mint a QoS Statistic, vagy a Traffic Analyzer Statistic hibás adatokat mér folyamatosan, hiába nincs bekapcsolva a hardveres NAT gyorsítás. Itt igazából úgy látom, hogy az IPv6 forgalmat szinte biztosan teljesen figyelmen kívül hagyja. Eközben a gyárilag is benne lévő Traffic Monitor tökéletesen megy hardveres NAT-tal is, illetve IPv6-ot is tökéletesen méri.

    Bandwidth Monitor kikapcsolt hardveres NAT mellett jól működik.

    Traditional QoS-ben fel van cserélve a fel és letöltési sebesség beállítás. Ha feltöltéshez beírom, hogy 5 megabit, a letöltésemet ennyire korlátozza.

    AiProtection-t IPv6 esetén nem sikerült még tesztelnem, nem könnyű olyan feketelistás oldalt találni, aminek már van IPv6 címe. Lehet, hogy egy ideig nem is lesz még.

    Most ott tartok, hogy a HGG extrái közül szinte már mindegyiket kikapcsoltam. Felmerült bennem, hogy ezek amiatt nem kerültek bele a gyári FW-be, mert ezen a hardveren egyszerűen nem működnek megfelelően.

Új hozzászólás Aktív témák