Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • luciferc

  őstag

  válasz stevve #45 üzenetére

  Ez a fickó és csapata nem celeb. Kötelessége válaszolni a kérdésekre, ha mást nem, akkor azt, hogy nem tudja még a választ. Nem értem miért mosod ide állandóan a celebeket. Az egy iparág, nincs is értelme cenzúráról, átírásról, meg nem kívánt kérdésről beszélni, hiszen egy termékről van szó.

  Nem védte senki a seggét - kozmetikáztak egy szöveget. Nem hazudoztak, tagadtak vagy esetleg elhallgattak valamit. Legalábbis a sebességre vonatkozó kérdést nem tekintem kardinálisnak - még akkor sem, ha Vályi-nak illene tudnia.

  Olvastad te ezt az interjút. A fickó úgy nagyjából semmit nem mondott, ami bármilyen szinten is az orra alá dörgölhető 1-2-3 év múlva. Az interjú semmi de semmi érdemi infót nem tartalmaz, egy nagy marketing bullshit. Tele lózungokkal és vágyálmokkal. Vályinak nem illene tudnia, hanem tudnia kell. Ha nem tudja, akkor lopja a pénzünket. Ha tudja, de nem mondja, akkor meg miért is nem mondja? Hogy ne lehessen számon kérni? Majd a határidő előtt 1 nappal definiálják szépen a szélessávot pont úgy, hogy a vállalás teljesüljön.

  Túlértékeled te is. Ez egy teljesen elfogadott dolog, de még a Nők Lapjánál is, gondolom. Minden interjút szerkesztenek megjelenés előtt.
  Lényegtelen, hogy Nők Lapja vagy Financial Times. Ha közszolgáról van szó akkor egy újságíró ne engedjen kérdést kihúzni. Ha engedi, nem újságíró. Akkor ugyanis engedte magát cenzúrázni.

  Hol kezdődik a cenzúra, ha nem ott, hogy kihúzok egy számomra kellemetlen kérdést?

  Minden igazságot könnyű megérteni, ha már felfedezték; a cél felfedezni őket. - Galileo Galilei

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés