Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
- Python programozás
-
IT café
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge edy
tag
Game rangeren játszom, ma volt 3 vagy 4 új magyar srác,elég jól mentek,már azt hittem innen is volt valaki,Jók voltak,de viszonylag gyengék,a rangeren játszó lehető legjobb versenyzőkkel mentek : (Devastator ,Hannibal , Paha, Charon) velük nem birtak,de állitólag driftben verhetetlenek.
[ Szerkesztve ]
Gameranger (Tensin) , Steam (penge edy)
-
dredbiro
senior tag
válasz Syrius XIX #31800 üzenetére
A GR-el nem boldogultam,nem tudtam vele játszani, Tungleben meg igen.ennyi
Good hunting,STALKER !
-
Syrius XIX
addikt
válasz dredbiro #31802 üzenetére
Nem tudom mitől nem tudtál játszani GR-ben (már csak azért is, mert az itt lévők kb. 90%-a is a GR-t használja), de ok!
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
dredbiro
senior tag
válasz Syrius XIX #31803 üzenetére
bénáztam vele,aztán rátaláltam a tunglére ,megtetszett így megmarad, a lényeg hogy működik
Good hunting,STALKER !
-
penge edy
tag
válasz dredbiro #31804 üzenetére
A Game Rangert szerintem azért szeretjük jobban,mert közvetlenebb,és be sem kell jelentkezni,kb 5 másodperc elteltével a bekapcsolása után, már látom játszik e valaki a barát listáról de a Tunnglével sincs semmi bajom,csak néha voltak új frissitések, és nem akart bekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz penge edy #31805 üzenetére
Na, feltettem most a Tunngle-!
Jelenleg megy mind a kettő!
Tunngle-ben készítettem szerót, ha valakinek van kedve, 10 : 45-ig +tartom a szerót (ha nem jön senki akkor Autosport, vagy GRID 2)!
ˇA Game Rangert szerintem azért szeretjük jobban,mert közvetlenebb,és be sem kell jelentkezni,....ˇ
Tunngle-ben sem, ha kipipálod az automatikus bejelentkezést!"kb 5 másodperc elteltével a bekapcsolása után, már látom játszik e valaki a barát listáról"
Ok, a Tunngle indulása nem 5 sec., de barátlista ugyanúgy van és látod, ki játszik!+: Tunngle kb. 1/4-ed akkora erőforrással is beéri, a játék sokkal simábban fut, mint GameRanger-ben (még gyengébb gépeken is)!
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
kpal
nagyúr
GameRanger-be a régi online nevemmel játszhatok ?
-
penge edy
tag
most nem lenne kedve valakinek ?
-
Syrius XIX
addikt
-
penge edy
tag
válasz Syrius XIX #31814 üzenetére
Most 2 szoba van GR-en,de csak egyikbe lehet belépni.
-
kpal
nagyúr
GR-be van két szeró de egyikbe se csatlakozott a játék azt ajánlja fel csináljak szervert
-
Syrius XIX
addikt
válasz dredbiro #31817 üzenetére
A telepített GRID mappáját +nyitod, ráállsz a GRID.exe-re és +mutatja, melyik verzió! 1.3 kell legyen a fileverzió!
-
kpal
nagyúr
válasz Syrius XIX #31818 üzenetére
1.3 patch honnan lehet beszerzi ? Mert már bizonytalan vagyok van-e fent .
-
kpal
nagyúr
Az normális ha Host-olok akkor az én nevem piros ? Hogyan lehet nevet beírni ,mert mosta gép neve jeleik+ ?
-
Syrius XIX
addikt
Nekem +van még az eredeti patch+Crack, amit még anno a CM oldaláról szedtem le! Felteszem Data.hu-ra és akkor onnan 30 napig elérhető!
GRID 1.3 patch:
Crack:
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Syrius XIX #31821 üzenetére
Millió köszönet !
-
penge edy
tag
-
Syrius XIX
addikt
Nm!
+van a DLC is, csak az nem került szóba!
Ami esetleg még érdekes lehet az: Any Car Any Track MODE, amit különösebben (szerintem) nem kell magyarázni, h mi, mert benne van a nevében!
-
penge edy
tag
Valakinek lenne kedve most ? tegnap egész jó társaság összegyült,voltunk 6 an magyarok ,volt amikor többen is, volt aki viszonylag jól ment és aki kevésbé,mindenki megtalálta a saját ellenfelét.
[ Szerkesztve ]
-
penge edy
tag
Valakinek lenne kedve most ? tegnap derby volt ,voltunk 5 en magyarok , csak azért nem unatkoztam,mert 4 en jöttek ellenem.. jól jött volna legalább egy régebbi ismerős,mert már kezdtek a végére belejönni.
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Syrius XIX #31825 üzenetére
DLC -t multikor feldobtam , singlebe látom a az új pályákat +kocsik.
multiban kéne kipróbálni . hogy tudok-e végre csatlakozni sok év után Legalább párkör kipróbálni aztán ha van több időm többet is[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót Tunngle-n keresztül, ha van valakinek kedve és ideje, jöjjön!
18 : 30-ig +tartom!
-
penge edy
tag
Mennék,de nincs tunnglém.Gr -en vagyok,van most egy magyar és néhány külföldi szoba..
-
Syrius XIX
addikt
-
penge edy
tag
válasz Syrius XIX #31832 üzenetére
Pár napja mikor leszedtem,és elkezdtem telepiteni,három másik program is jött vele,és volt olyan választható lehetőség ,hogy nem telepiteni a tunngle adapterét.Én most arra nyomtam,mert lehet hogy máskor amiatt szakadozott a GR.De igy hogy nem telepitettem,nem müködik a tunngle.Pedig jó lenne,nem csak a grid miatt,talán ott játtszanak olyan játékokat is amit GR-en nem.A need for speed carbont kipróbálnám,ha lenne host hozzá.A GR en megy az underground 2, most wanted,de a most wanted annyira lagol a legtöbb szobában,hogy játszhatatlan.A gridben nincsenek olyan nagy lagok.Most annak is örülök,hogy nem szakadozik,jó lenne a tunngle,de nem reckirozok egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz penge edy #31833 üzenetére
Nekem csak a Tunngle ment fel (a Tunngle GadGet-et telepítettem, szerintem az jó 5let), a többit köszönöm nem kértem!
-
penge edy
tag
Sokan ellennének de nem tehetik,viszont te mikorr tervezed , ha egyáltalán tervezed letenni a billentyüzetet ?
.Ma este jön valaki játszani ? tegnap pangás volt szinte.[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Akinek van kedve (és ideje) ni most, tőlem mehet a móka!
-
Syrius XIX
addikt
Most is jöhetne valaki ni!
-
penge edy
tag
sziasztok ! egyik munkatársam szeretne játszani ,de kijött neki egy ilyen hiba : An error (-5009:0x80040803) accoured
ez az eleje a hibának,voltam a codemasters fórumot meglestem,de ott csak facebookot és tvittert mutatnak.Gameranger (Tensin) , Steam (penge edy)
-
kpal
nagyúr
Ma leszek online
-
kpal
nagyúr
Na ma Tungle update volt + letöltött egy port bellitót és most már működik
-
Vgabor92
tag
sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Nem tudom felrakni az 1.3-as patch-t, mert az írja a telepítés végén, hogy nem találja a telepített GRID-et..Már bemásoltam a könyvtárába is, onnan se megy, újra leszedtem és telepítettem steamen a játékot de úgy se jó.
Crackeltem úgy se jó, nem crackeltem úgy se jó.Valakinek ötlete?
-
kpal
nagyúr
Ma este csapatás GR-en fen leszek 1-2 órát
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest