Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
-
IT café
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Ez a Le Mans-i verseny csak nem akar összejönni..a másodikat vagyok kénytelen feladni mert 5-6. próbálkozásra is elszúrom..valamiért a végére mindig túl széles ívben veszek egy kanyart, és ahol addig simán mentem, ott most úgy megdob a fű/kavics hogy alig bírok visszaállni..
Tiszta Toca Race Driver feelingem van..
Ott volt az hogy a hosszabb versenyeken valamiért az utolsó 1-2 kanyarba mindig megcsúszott a gép..volt mikor összeszedtem 15-20 sec előnyt és direkt 10el akartam bevenni a kanyart de akkor is megpördült..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cadal
őstag
válasz Sirandrish #31102 üzenetére
Elvileg (és gyakorlatilag is) van lehetőséged javítani, van valami flash izé amit ha ellősz, akkor vissza tudod tekerni az időt (pár másodpercet) és akkor korrigálhatod a hibás mozdulataidat. Még ki is írja valamelyik sarokban, hogy még hány lehetőséged van. Kb. ilyen time shift dologra emlékeztet az egész. Erre természetesen én is csak akkor jöttem rá mikor másodjára telepítettem már fel a játékot. Előtte én is sokat szívtam a hibátlanul elvégzett Le Mans-i versenyeken...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
MIVAN? Ez komoly? Hol van ez? Akarooom
Egyébként ez minden versenyre külön-külön vonatkozik?Megnéztem a Joy beállításokat, de én nem látok erre utaló dolgot
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cadal
őstag
válasz Sirandrish #31104 üzenetére
Pedig van. Elég régen játszottam már vele, de neten rákerestem és írják is ezt a funkciót:
Tág határok között állíthatjuk be a kívánt nehézségi szintet, és a gyengébbek a verseny során segítségül hívhatják a GRID-ben debütált - és később a DiRT 2-be is beépített - Instant Replay idő-visszatekerő rendszert, ha esetleg elnéztek egy kanyart.itt is van pár infó: [link]
szerk: nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ahhha...ilyen funkció van..nah ezt majd megkukkantom hogy is működik, mert mikor néztem, azt hittem hogy csak egy sima "replay"..
Köhikeee
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Juppih..megkaptam az első csapattársamat.
Az olasz fickót választottam
Kérdés: Ugye nem lehet másféle sponzort adna neki?
Csak mert a "NYerd meg X Euroért" ő nem tudja teljesíteni ha én nyerek
Értem hogy azonos csapat azonos támogatással, de azért rákérdezek..az idővisszatekerésről sem tudtamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ventur@
senior tag
válasz Sirandrish #31106 üzenetére
Üdv!
Alapértelmezetként az F12 gombbal tudod aktiválni* és - ha jól tudom - 10 mp-et tudsz visszatekerni. Arra vigyázz, hogy minnél erősebb szinten kezded a játékot, annál kevesebb flashback-ed van. Extreme szinten - talán - már csak 1 ilyen lehetőséged van / futam.
*joystick-en melyik gomb azt nem tudom. Bill.-el nyomtam végig a játékot .
Bár aki sokat multizott vagy még mindíg tolja Game Ranger-en, az eléggé beletanult már, hogy Extreme fokozaton sem kell flashback és simán veri az AI-kat. Mert hát a multis idiótákat nem tudja überelni a gép AI .
Szponzori dolgokra:
Te tudod kiválasztani, ahogy haladsz előre, azokat akik szponzoráljanak. Nézd meg mindegyik mit akar és az alapján érdemes csapattagot is választani, na meg szponzorokat is . Hogy a csapattagnak van-e külön szponzora azt passzolom. Nagyon rég játszottam utoljára a GRiD-el .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Sirandrish
legenda
válasz Ventur@ #31108 üzenetére
Közben már megtaláltam, és ki is próbáltam..működik
A Szponzort tudom hogy lehet állítgatni, csak arra voltam kíváncsi hogy esetleg a csapattársnak külön be tudok-e tenni mást.
Elég valószínűtlen, lévén hogy egy csapatba van velem, csak így meg a fele delláról lemarad (és a 25%áról én is) mert ugye a legjobban fizető szponzorok általában azt akarják hogy nyerj..nah már most ha én nyerek, akkor a csóka már nem fog nyerni, így az már kapásból bukóRáadásul ahogy számolgattam, még így is jobban jövök ki, mintha betenném az olyanokat hogy végezz az első ötbe..ugye azok általában elég keveset fizetnek, és a társam sem mindig van az első 5be.
-
intercooler
őstag
válasz Sirandrish #31109 üzenetére
Szerintem csak azzal foglalkozz ami több pénzt ad!
Lesz majd olyan is ami neki is kedvez pl érj célba sérülés nélkül -
Sirandrish
legenda
válasz intercooler #31110 üzenetére
Már van olyan...de az magam miatt nem használom
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sirandrish #31111 üzenetére
Rengeteg szponzor van a Game-ban, és neked is 1-re több lesz, minél több versenyt +nyersz! Nekem pl. most a főszponzorom a: Bang & Olufsen, ami 2 * 150. 000 €-t fizet, ha (legalább) 2.-ként érsz célba a verseny végére!
Minden +szerzett kupáért 3 szponzorral bővülnek a lehetőségeid![ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31112 üzenetére
HU nekem a legkomolyabb valami 2X7500at fizet kb
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sirandrish #31102 üzenetére
Le Mans: Nem tudom milyen verdát választottál Le Mans versenyre, én talán az első 2-őt (?) Panoz Esperante-val nyomtam, mert nekem az jön be, aztán 4-5 Le Mans-t talán Lamborghini Murcielago-val, a többit + ugye AUDI R10 TDI-vel. A lényeg, h minden verdát (ami kellett, vagy menni akartam vele) +vettem 0 km-esen!
2nd. Chance-s karrier történetem első Le mans 24Hrs versenye pl.:
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31114 üzenetére
Én eddig azt hiszem az első 2-t feladtam, a 3.at befejeztem utolsó előtti helyen, a 4.et meg kategória 3.ként
Az a rekordA YT videódat nem tudom megnézni végig mert nem akarja betölteni, de amíg láttam addig sem értem
Úgy vágod le a kanyarokat mintha kötelező lenne..én ha így megyek akkor elszállok mint a sóhajSzerk: most látom..Extrém? Oké haggyá
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sirandrish #31113 üzenetére
(#31114)-es HSZ-ben hülyeséget írtam, sry!
Belenéztem és az első Le Mans-t Porsche-val toltam, mert még a Panoz-ra sem volt pénzem!
Ne szomorkodj, ahogy haladsz előre, 1-re többet fognak fizetni!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31116 üzenetére
Te állítasz valamit a verdán? Mintha sokkal jobban tapadnál a kanyarokban, vagy nem tudom..
Vagy csak a kamera miatt tűnik így?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sirandrish #31117 üzenetére
Tapadást nem tudsz állítani!
XBOX 360 kontrollerrel megyek!
(XBOX 360 controller for PC.)
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31118 üzenetére
Én is azzal megyek
És nem arra gondoltam hogy a menüben Tapadás Opció és azt 100%ra húzod, hanem hogy állítasz-e valamit amitől esetleg jobban tapad az autó
-
zodo
nagyúr
válasz Sirandrish #31119 üzenetére
Pályaismeret sokat segíthet hogy hol hogyan miként veszed a kanyarokat.
Játék nem sim ezért ilyen jellegű beállításokat nem találsz max a kipörgésgátló, blokkolásgátló és még egy -két opció (nem jut eszemben cirka 2 éve nem játszottam) kikapcsolásával próbálkozhatsz.Esetleg az akkori kormánybeállításaim, bejegyzését átfuthatod hátha találsz valami hasznosat.
szerk: vagy cheat
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sirandrish #31109 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31122 üzenetére
BIG BIG THX
A fentebbi linkedet is megnézem nemsokára
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31121 üzenetére
Megnéztem ezt is..elég pengén tolod
Viszont a videóidat nem szereti a gépem vagy nem tudom, alig alig buffereli be..HD-ra sem tudom állítani mert akkor K.O..
Megnéztem..más videókkal nem csinálja..ott pikkpakk megy a buffer..nem vágom.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Doomgiver
aktív tag
válasz dzsavermadar #31125 üzenetére
Ide egy hagyományos emelő kevés lesz
"The Drift is not a race... The drift is an art... The art of driving"
-
Sirandrish
legenda
Megnyertem egy Le Mans-t!
Jejeeee...a csúcson kéne abbahagyni, mert ezzel vért izzadtam
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #31127 üzenetére
Még egy Le Mans-i győzelem
Kezdek belejönni
-
Syrius XIX
addikt
válasz Sirandrish #31128 üzenetére
(#31124) Sirandrish válasza Syrius XIX (#31121) üzenetére: "Viszont a videóidat nem szereti a gépem vagy nem tudom, alig alig buffereli be..HD-ra sem tudom állítani mert akkor K.O.."
Én olyankor azt szoktam csinálni, ha elindult a videó, +állítom és +várom, amíg végig betölti (vagy addig nézelődök mást)!
(#31127) Sirandrish: "...a csúcson kéne abbahagyni, mert ezzel vért izzadtam"
Ilyen könnyen nem lehet (és nem is szabad) feladni!
(#31128) Sirandrish válasza Sirandrish (#31127) üzenetére: Még egy Le Mans-i győzelem. Kezdek belejönni
Na ugye, tudtam én, h csak vicceltél!
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31129 üzenetére
Próbáltam, de betöltött vagy 40secet előre és ott megállt..nem ment tovább .
Jaja..a második egy fokkal könnyebben ment le, de azért még az sem volt egyszerű
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #31130 üzenetére
Mázlista!!!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Syrius XIX #31130 üzenetére
Akkor mégsem Samu lett...
Frissítheted az CUCCAID listáját// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Syrius XIX
addikt
válasz ledgeri #31133 üzenetére
Nem samu lett, mert +győztek!
Ez 550MB/s-mal olvas és 500MB/s-mal ír! A Samsunk nem ír olyan gyorsan (talán 350, vagy 270 MB/s-mal?)!
Még nem frissíthetem a listát, mert =re (azon kívül, h kibontottam, +néztem mi van a dobozban, majd lefényképeztem) elhelyeztem a fiókban dobozostul!
-
Syrius XIX
addikt
Megyek körülnézek, ha van szeró, akkor csatlakozok, de ha nincs akkor készítek!
Aki bújt, aki nem, megyek!
-
Syrius XIX
addikt
Szeró van! Versenyző nincs! Ez van!
-
Sirandrish
legenda
Ha kihagyom a Le Mans-t akkor mivan?
Már elég könnyen megnyerem azzal nincs baj, viszont nem szeretem a sötétet () és hogy őszinte legyek kezd unalmas lenni óránként 1-1 Le MansEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #31138 üzenetére
Még egy kérdés..
Érdemes leigazolni valami fasza csapattársat?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
drr
őstag
válasz Sirandrish #31139 üzenetére
Mindenkeppen, ugyanis a csapatgyozelem is fontos, penzt kapsz azert is, nem is keveset
-
Sirandrish
legenda
Akkor leigazolom a legkeményebbet...remélem nem fog állandóan lenyomni
-
Sirandrish
legenda
Már megint egy Le Mans..
Nagy probléma ha kihagyom?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ventur@
senior tag
Nem muszáj lenyomni a Le-Mans futamokat. Elején még én is élveztem, de aztán már nem nyomtam tovább. Max az extra zséért érdemes, de jó szponzorokkal és jó csapattárssal többet lehet kaszálni .
Ja meg arra is jó, hogy elmondhasd: 100%-ig kitoltam a játékot .
Ha meg nem szereted a sötét, akkor az a játékmód sem lesz nyerő nálad, mikor A-ból B-be kell eljutni. Ilyen hegyi felfutásos dolog. Nem tudom a pontos nevét a játékmódnak . Na abban is van, hogy sötétben kell küldeni és még talán egy-két szembejövő autó is lesz . Hangulatos egyébként.
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Sirandrish
legenda
válasz Ventur@ #31143 üzenetére
Hát az elején elmondta hogy a Le Mans-i győzelem minden pilóta karrierjének csúcsát képezi, én meg már vagy 3at is nyertem szóval hagyjanak már békén
Még ott nem járok, bár azt hiszem volt már egy éjszakai "face to face" csata, de az 1-2 perc volt, kibírtam
-
Sirandrish
legenda
válasz intercooler #31145 üzenetére
Most nyomtam le egy ilyet csak az 3 futamból állt.
De akkor lesz még..szuperEgyébként ez a csapattárs nagyon kemény..van olyan verseny hogy mindenire 8-10secet verek de a csapattársamra 0,5secet nem bírok..folyamat a seggemben van, ha kicsit korán fékezek már belém is jön, de van olyan verseny is ahol az utolsó előtti helyért vív komoly harcokat..
Bekaphatná ámMÁS: A szövegek alatti feliratot hogy lehet bekapcsolni?
Syrius videóján láttam, de én már vagy 3szor nyálaztam végig a beállításokat, és nem találtam[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #31146 üzenetére
Még egy új kérdés
Vannak ugye a versenyek, de alatta van egy "Verseny Ajánlatok" menüpont is..most néztem rá elsőnek.
Szóval azokat érdemes megcsinálni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Syrius XIX
addikt
"Már elég könnyen megnyerem azzal nincs baj,....kezd unalmas lenni óránként 1-1 Le Mans"
Általában 10 - 9-n utálják a 24 órás Le Mans-t, pedig ahogy mondod, könnyű! Akkor nem értem mégis miért utálják???
Semmivel sem rosszabb, mint pl.: 12 kör SPA-ban Touring car-ral!
-
Sirandrish
legenda
válasz Syrius XIX #31148 üzenetére
Számomra rettentő unalmas..
1kanyar 30-40sec egyenes..még egy kanyar még 30sec egyenes..és ez 24percen keresztül.
Nem nekem valóEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rototti
senior tag
válasz Syrius XIX #31148 üzenetére
Azért utálják (legalábbis multiban), mert a versenyzők 90%-a rommá töri az autóját az első körben és aztán a hatalmas üres pályán vezetgetsz.
Kimi - The King of Spa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest