Új hozzászólás Aktív témák

  • Syrius XIX

    addikt

    válasz dzsavermadar #19365 üzenetére

    Grat Dzsaver a post-ért! Ez nagyon ott van.

    Privát szeró:

    Annak idején azért kezdtem el napi szinten szerót készíteni, mert elegem lett a rankedes törés-zúzásból és csalásból. Voltak napok, amikor 1 versenyt sem lehetett (tömegesen, nem csak nekem!) befejezni.

    Gondoltam barátok és elsősorban magyarok között, talán majd könnyebb, jobb versenyek lesznek, és nem a győzelem lesz a legfontosabb (hiszen privát szerón nem nyersz-vesztesz semmit a helyezéseddel), nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb versenyek lesznek. Igazad van Dzsaver az utóbbi időben sajnos nagyon ranked lett a privát szerókon is!

    Én csak azt nem értem, hogy aki mindenáron nyerni akar és ennek érdekében mindent megtesz (elkövet), miért nem megy rankedre??? Természetesen, ha kidühöngte magát (és versenyezni is szeretne, nem csak törni-zúzni), akkor nagyon szívesen látom továbbra is!

    Ennek fényében viszont erős kétségeim vannak afelől, hogy egyáltalán van-e értelme privát szerót készíteni? Valahogy értelmetlennek tűnik ebben a formában! :(((

    Ennyi lett volna, THX aki elolvasta! :R
    Ha igen, akkor pls. írjatok! :K

    [ Szerkesztve ]

    Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971

Új hozzászólás Aktív témák