Új hozzászólás Aktív témák
-
Somansky
aktív tag
A download station ban, ha kész a torrent naked new tilt vissza. Mi lehet a gond?
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Teljesen megvan hülyülve...
adminként belépve, nem a download mappába hanem azon belül a @DownloadStationTempFiles és Admin mappaba pakolja a cuccokat..eddig siman a downloadba tette.
elöbb a szolgaltatas ment, vissza töltött, de most megint leállt.
Az általad ajánlott klinest is néztem, de azon nem igazodtam ki, el sem indult vagy mi..még a setting sem jött be..www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Amióta feltette az új Qnap verziót a download centerben nem tudom beállítani a megosztási arányt normálisan. Max 9,99 ez enged, de ha többször le okézom, akkor össze vissza állítja, most pl 0-án áll. Més nem tapasztalt ilyet? Szépen készre tette a torrent így nem tudom visszatölteni.
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
A TS-212P Nasomban egy WD Red 3TB vinyom van. Vette hozzá egy másikat is, amit Raid-ba szeretnék tenni. Ha ezt beleoperálom a másik mellé mi a teendőm, hogy ne szálljon el a másikon lévő összes adatom?
[ Szerkesztve ]
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
válasz Mr Bond 007 #1009 üzenetére
Tehát ha beteszem és aktiválom a RAIDOT akkor nem lesz gond?
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
válasz Mr Bond 007 #1011 üzenetére
Köszi! Tükrözni szeretném igen, fő a biztonság Akkor a video alapjan megcsinálom.
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Volt egy ujraindulásom a NAS-ná és ellenőrizni szeretném a fájlredszert, de az alábbi hiba fogad:
[Single Disk Volume: Drive 1] Examination failed (Cannot unmount disk).Olvastam több fórumon s mi a teendő, de nem igen működik.
umount /dev/mapper/cachedev1
e2fsck_64 -f -v -C 0 /dev/mapper/cachedev1
mount -t ext4 /dev/mapper/cachedev1 /share/CACHEDEV1_DATAEzeknél a terminál parancsoknál nem csinál semmit. Mi lehet a gond?
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy Qnap 212P NAS-om. Benne 2db 3TB-os WD Red merevlemez. Az első már kezd betelni. Szeretném a másikat is használni, de nem látom, mint külön hálózati meghajtó.
Esetleg tudom Raidba kötve bőntetni a tárhelyet?www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Qnap 212P NAS-om. Eddig egy WD Red 3TB merevlemezzel használtam. Most vettem még bele még egyet (WD RED 3TB) , hogy több kapacitásom legyen. Úgy lehetséges, hogy külön meghajtó legyen, más adatokkal, vagy csak összefűzve JBOD vagy Raid0-ba mehet?
www.somansky.com
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó heyen kérek e segítséget, de hátha...
Szóval lenne egy QNAP 212P NAS-om. Van benne egy USB pendrive, amit el is érek MacOS alatt, de se átnevezni, se másolni, se törölni nem engedi hálózaton keresztül finderben vagy más fájlkezelőben. Piros kis behajtani tilos tábla van minden mappa előtt. Régebben ment, de mostanában kezdte ezt csinálni. Mi lehet a gond:?www.somansky.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest