-
IT café
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
Annyira nem rossz, csak ne várjál tőle nagy Call of Duty-t..., ez nem az. Kicsi pályák, nincs mentés pályákon belül hehe..., szóval egynek jó, de nem mindenáron. Ha akciós áron jutsz hozzá, akkor jó, de teljes árat ne fizess érte, annyit nem ér. Most 4590ft-ért, szerintem nem rossz, ha nem csodát vársz.
-
RangerFox
veterán
Túl érzékeny, nem lehet rendesen célozni, és az, hogy nem lehet jól célozni, nagyon frusztráló tud lenni, mivel időre megy a játék, és azzal szöszölsz fél percet, hogy eltalálj egy embert... Ez volt az egyik játék, amivel a Vitámat vettem, már pontosan nem emlékszem rá, de ha jól emlékszem, nem lehet állítani az érzékenységen...
-
Tegla80
addikt
Semmi nincs vele es klafan muxik.Viszont tesomnak adtam kolcsibe amig kulfoldon melozott....azt hazarve megkerdeztem,h milyen a gep...... szoval tetszett neki,igy rahagytam.
En ilyen vok ( igy vehetek magamnak masikat. )Csabiapu73
Az a baj velem,h nemtok penzt adni hasznalt muszaki cikkert.
Volt a napokban is 30e be egy 2 honapos vita.....vegigneztem ,h mas +veszi mert nem vitt ra a lelek,h +vegyem. Pl a nemreg vett Sony tv-m is visszavittem,mert bontott darab volt.....csupasz kezzel jottem haza,mert nem volt masik.....utana akcio nelkul,dragabban vettem egy ugyan olyat,de bontatlant. Ilyen vok[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
fausto
addikt
Jól látod, a Peace Walker nincs benne. Nekem megvan a HD Collection Vita-ra és PS3-ra is és szerintem a Vita verzió sokkal jobban néz ki, valószínűleg a kijelző miatt. Az egyik végigjátszás végig "fényképezgettem" (screenshot-oltam), ha gondolod, töltök fel a hétvégén képeket!
-
fausto
addikt
Rendben volt, hamar belel lehetett jönni. Annyi könnyítés van, hogy alapból kicsit nehezebb a Vita analógjával a mozgást adagolni, így lehet úgy is lopakodni, hogy a joy-t teljesen tolod, de hozzá nyomva tartod az L-t, akkor is oson (remélem sikerült érthetően fogalmaznom). Mondjuk én a 3-mal játszottam sokat, de gondolom nem lehet nagyon különbség a 2-vel sem.
Elég egy kicsit beszélnem az MGS-ről és máris megjön hozzá a kedvem -
MrTwister
őstag
Jajj hát nem látod, ott van az csak értelmezni kell!? Így: HátDeMIértne lenne ott!? Na jó ez annyira rossz volt, de nem tudtam kihagyni! :-D
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
james001
veterán
-
manu75
aktív tag
Reggel mikor mentem dolgozni volt még a neten is, majd később, mint írták is elfogyott. Bánkódtam is emiatt ennyiért miért nem rendeltem meg, jó hogy írtad újra lehet kapni. Meg is rendeltem talán két perc telt el hívtak telefonom, hétfőn már hozza is a futár. Le a kalappal az 576 előtt.
-
LeventeV
senior tag
Egyetértek. Vita esetében nem mindíg éri meg a használt. Aki olcsón adja, az nem feltétlenül vigyázott rá, tele van kisebb nagyobb ütésekkel, karcolásokkal, és az, hogy memóriakártyát, valamint játékokat is kap, elég jó vétellé teszi a konzolt, feltéve ha hosszú távra tervez, és egy éven belül nem fogja ladni.
-
Tegla80
addikt
Nah, most mar van benne 7+ oram es kezdem vegre megszokni az iranyitast is.
Sztem is jo a jatek,bar neha rendesen belekavarodok,h mi merre van/volt es ,h talalok ujra oda.A ide-oda maszkalas viszont szukseges,mert erre epul a gamma,de tenyleg belefer mert jol van kitalalva es felepitve sztem.Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Koszi.
Korbejarom akkor inkabb meg most a palyakat es osszeszedem amit lehet,mert meg1szer nem allok neki sztem a jateknak a maradek dolgokert,trophy-k ert. Nem azert mert xar a jatek,hanem mert annyira nem a stilusom,h ujra kozel 20orat raszanjak.Mentest elrakom felhobe a "hatha megis kell" miatt,de van meg boven jatekom igy johet a kovi.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Goldwin
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest