Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Deck #1004 üzenetére

    Ha visszaolvasol a pc-s dolgokra írtam megoldást, a Valve-nak elég jó anti-cheat megoldása van és plusz biztosítéknak még jön valami olyan, hogy valamilyen formában a személyazonosságod is igazolni kell, ha ezután csalsz kivágnak és hiába veszed meg újra ezek közé nem mehetsz vissza, ezért nem annyira gáz a cs:go ingyenesé tétele, mert akik korábban megvették azok ezt a reget megcsinálhatták ingyen, aki ingyen letölti annak meg fizetnie kell érte. Ilyesmi feltételeket állíthatnának a konzolos platform tulajok.

    A 120 fps, válaszidő és inputlagra pedig azt tudom mondani, hogy ha ezek annyira számítanak, akkor kezdjünk el kampányolni, hogy a slim/pro tulajok külön játszhassanak, illetve a tv/monitor tulajok is és akkor már természetesen válaszuk külön a kontroller játszókat a kormánnyal játszóktól, szép új világ lenne, főleg még ha a vegyes megoldásokra is külön szervereket nyitnak.

    Igen, most a Sony azért nem akarja mert övék a piac (régen ezért nem akarta az Ms sem), de engem nem érdekel a Sony üzleti érdeke, nem vagyok részvényes, ez nem egy vallás, számomra jelenleg jobb platform és ennyi. Ha Ms-nél lesznek (számomra érdekes/jó ex címek) a Sony meg továbbra is magasról tesz a crossplatformra meg a bc-re, illetve a gp szerű szolgáltatásokra (ha now-ba külön választanák a stream lehetőséget meg a játékok elérését, magyarul utóbbit jóárasítanák, annak nagyon örülnék, akkor következő genben én nem őket választom (max a gen vége felé egy olcsósított konzollal bepótlom a kimaradást).

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák