- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
melyik PS3 modellt érdemes venni?
osztrákiában Parndorfban már kapható a 120GB-os Slim 84000pénzé. ez jó ár? illetve milyen a slim?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
bocs ha már volt.
mi a különbség a Sixaxis és a Dualshock 3 között?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
hy
d-sub -os monitorral össze lehet heggeszteni a PS3-at? (LG Flatron L192WS)
vagy inkább az LCD TV lenne a jobb? (az meg LG 26LC2R)
fika nem kell, ez van, nem veszek mást .
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
lehet mégis hamarabb veszek ps3-at.
lenne pár kérdésem:
-ha hdim-vel csatlakoztatom a tv-hez akkor az av-multi outon keresztül tudok fejhallgatót csatlakoztatni rca-val vagy nem?
-ha valaki tud megbízható boltot akkor írja meg legyen szíves , mert 85k még kicsit sok érte és legközelebb Győri 576-ban tudnám megvenni(mást nem ismerek Győrben, itt Óváron meg konzolvilághoz hasonló gyanús üzletek vannak.) de megnézem még a saturn-ban is...hátha.
-a Slim-nek nincs valami fogyatékossága a régihez képest?(azon kívül hogy könnyebb, kisebb, kevesebbet eszik , wifi rendben van? nem túl hangos?(mint a PS2 Slim-nél volt valami mizéria), ugyan azt tudja?, stb, stb.
-igen slim...hely hiány miatt ez nekem duplán megérné, de ha tudtok valami nyomós érvet a régebbi mellett akkor talán belefér.
-mire kell figyelni vásárlás előtt?...
előre is köszi a válaszokat.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
erre majd valaki légyszi .
meg annyival egészíteném ki, hogy egy LG 26LC2R TV-vel használnám. ezzel jó képet adna, vagy valami tapasztalat vélemény?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz janicroft #8915 üzenetére
köszi.
örülök hogy így gondolkodsz(környezettudatosság)!!!
linux-ot még meg kellene gondolnom, mert nem lehet rossz.
bár erről nem sokat tudok...bármelyik linux rámegy és onnantól közel úgy használom mint egy PC-t?
kinézet nem számít, az viszont még egy pont a slimnek, hogy kevesebbet eszik!
nem tudok dönteni....Little Big Planet milyen játék, mert ilyet adnak a 80-ashoz 576ék.
meg ez a hdmi->TV+ AVmultiout->fejhallgató együtt menne-e? és a wifi-nek erős a vétele(modellenként)?
bocs a sok kérdésért, alapos szoktam lenni .
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
köszi a kimerítő választ!
a fejhallgató úgy is egy AKG Hearo 777 Surround lesz, aminek a töltője egyben erősítő is(ha jól tudom), de akkor ez pipa.
routerem egy TP-Link TL-WR941ND router, de akkor ez is pipa, valszeg nem lesz gond. laptop, asztali, psp jól kummunikál vele.
mivel a készenlét alatt is sokat fogyasztanak ezek a cuccok(akár hiszitek-akár nem ) ezért a kikapcsoló gomb is előny.
+linux telepítést is meggondolnám, és a 80giga se lehet kevés, ha jól hiszem.
és akkor a hely: ha nem lesz baja akkor állítva használnám a "régebbit", mert akkor nincs gond a helyfoglalással.
+kapok egy játékot is ugyan annyiért ha a régebbit veszem.(LBP vagy Killzone 2, még nem tudom melyik legyen).
gondolom ezekhez már dualshock 3-at adnak.
és a TV-m is normális képet fog adni a maga 720p vagy i felbontásával...
janicroft: köszi a segítséget. ha minden összejön, akkor lehet kikérdezleh linux ügyben.
skylinelaca: igazságod van! köszi hogy felhívtad rá a figyelmemet.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Ámberek.
melyikkel rendeljem a cuccot?: Little Big Planet vagy Killzone 2.
egy voks tőlem a LBP-re.
meg mondjatok már valamit, amire még lehet használni ezt a gépet, mert barátnőm nyaggat , hogy mit tud játékon, neten, film és zene lejátszáson kívül. csak kíváncsi, de szerintem a LBP neki is tetszene .
(#8921) skylinelaca: igyekszem .
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz PhoenixK #8927 üzenetére
ez nem is lényeges annyira.
por miatt nem aggódok, mert zárt, üveges tv álványban lesz, hifi helyén. ott por nem lesz, csak most meg elgondolkodtam a hűtésén...mármint hogy kell-e neki valamennyi friss levegő vagy bírja anélkül is?
"szerk.: HEJesírás!" <-ez nem jött át
skylinelaca: akkor kettőt veszek
Aurea mediocritas
-
-
AXisBOLD
addikt
most ahogy nézem nincs sok csábító név a játékok között
GTA4, LBP, Motorstorm aztán ennyi...többi kb pc-n is megvan meg el is fut.
nem tudtok valami eladási/népszerüségi listát a játékokról?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz jookomak #8934 üzenetére
Uncharted Drake's Fortune-t már néztem de nekem nem jött át hogy olyan jó lenne. GT5 is jó lesz, csak azért furcsa ez nekem, mert mikor a PS2-met vettem 1000 éve, akkor játék dömping volt. folyamatosan jöttek a jobbnál jobb gamék, most ezt nem érzem/látom.
Itt gondoltam még a vételt, vagy akkor az 576-os LBP(ami nekem nagyon tetszik!)
janicroft: asszony csak érdeklődik . akkor a tv is rendben, köszi.
apropó: 1 féle 80-as van vagy van több is?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz janicroft #8938 üzenetére
ok, csak itt kettő szerepel, de látom hogy a korábbit már régebben nem forgalmazzák.
Edgeri: köszi, néztem róla pár videót, szép, de az fps-ek nem jönnek be ilyen controller-el, annó PS2-n is elég izzasztó volt kijátszani a MOH részeket meg a Brothers In Arms -ot. pc-n egérrel ok, de így nem az én világom.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
láttam valahol olyan átalakított joyt ahol az egyik stick helyén egy golyó volt, mint a fordított egereknél. regisztráltam is, de eltüntek a fejlesztők.
bordi10: akkor ma este átugorhatok hozzád és kipróbálhatom? De viccet félre téve köszi hogy szóltál, csak az a bibi hogy nem tudom kipróbálni senkinél, ha meg megveszem valamelyik bundle-t akkor meg már mindegy, de .ű
bwoay: nem is akartam NTSC gépet , pont azt akarom elkerülni hogy rámsózzanak egy ilyet, ma már mindenre képesek az emberek.
ezt at udf-et megnézem hamar....
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
üdv megint.
576-ban csak slim van, köv héten lesz killzone 2 bundle, de az nem hozott lázba.
Akkor ebben segítsetek:
Saturnban van: PS3 80gb...+UDF és GT5 Proluge(84900)
Meg van a helyi általam már linkelt boltban: PS3 80gb...+UDF és Motorstorm. meg még két gép na ittene.
melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz idegbeteg18 #8969 üzenetére
különbözhetnek a vélemények, de köszi, akkor én is a régit veszem.
csak nem tudom hogy melyik játékokkal
de szerintem Drake... és Motorstorm lesz.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
nos megvettem a 80-as origit UDF és GT5 P-vel.
a joy-t meddig kell tölteni? úgy értem most kb 1 órája van rajta és most el kell mennem, kikapcsolhatom vagy folyamatos töltést igényel?
ill. ha a gép ki van kapcsolva, de nincs áramtalanítva akkor is tölti?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
no problem.
én is feldugtam laptopra(XP) és ott is villogott a 4 led, de mivel nem tudtam hogy mit jelent ezért le is húztam.
de azóta már feltöltöttem ps3-al. villogott aztán folyamatosan világított az 1-es led .
más: ez a UDF nagyon szépen ki van dolgozva, még nem éreztem rá a játékra, de a graf és az effektek nagyon jók. az is tetszett, hogy ha vízbe megyek akkor a ruha is addig lesz nedves ameddig a vízben álltam, és ha napra megyek akkor szép lassan megszárad.
a GT5 P is szép, de azt még hanyagolom.
valszeg kölcsönkérem a GTA4-et, mert PC-n elég sok kompromisszum árán fut csak.
de még ismerkednem kell a géppel.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9015 üzenetére
ne idegesíts , az az egyik cím amiért platformot váltottan .
ha elkértem, írok hogy hogyan megy.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
bocs ha már volt.
nagyvonalakban leírná nekem valaki, hogy melyik firmware-t érdemes telepíteni, hogy tudok regelni a ps networkra vagy hova és hogyan tudok demókat letölteni meg online játszani? meg mi ez a ps home?
köszi.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Gebriel #9039 üzenetére
köszi. szasanyi-nak is .
feltettem a legújabb firmwaret meg a DUF-is frissítettem 1.01-re asszem és óra játék után csontra fagyott. korábban(az a kb 4 alkalom amit eddig játszottam vele) nem csinálta. megállt a kép, hang semmi, nem reagált semmire, csak resetre. 5 rész elején mikor a falon felmásztam be az ablakon ott állt meg. na ez nem tudom mit jelent, de gondolom nem túl jót... ez a 3.00 FW lehet nem sikerült? vagy a hiba az én készülékemben van?
meg légyszi írjátok le ennek a regnek a menetét mert nem jöttem rá tegnap este. kicsit kómás voltam.Rámegyek a PS Netvorkra, elkezdem a reget, megadom hogy pl USA a residence, születés stb. és akkor volt az a link(cím generátor), de nem tudom mit hova kell beírni vagy én is kamuzhatok valami létező címet? azt se tudom hogy a srteet adreseket ki kell-e tölteni mind vagy csak az 1-est...
hilfe bitte
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
bocs meg még annyi hogy Free Space-re 60 GB/74 GB-ot ír. ez így rendben van
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
köszi mindenkinek a segítséget!
UDF-al kapcsolatban megnyugodtam, hogy csak a fw vacakol. remélem sony-ék orvosolják.
reg címeket köszönöm!, késöbb megpróbálom.
Vinyóval kapcsolatban: értem hogy 74-ből 60 szabad, de a PS meg 80-as... és mitől csak 60 a szabad? GT5 P 4GB-ot rakott fel, a UDF meg pár megát és semmi mást nem másoltam fel!(nem idegeskedek miatta, csak érdekel a miértje)
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9073 üzenetére
ok, köszi.
azért gondoltam hogy így van, mert pc-s vinyóknál is friss op-al se jön ki a teljes kapacitás. Pl: 250-es vinyómról friss Vistával hiányzott ~5-10 giga.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
télleg , még jó hogy valaki gondolkodik .
nike_: én a dualshock 3-on vettem észre a made is china feliratot és egyből nekem is az jutott az eszembe hogy vajon a gép is ott lett összerakva, de nem néztem meg, mert egyértelmű hogy ott .
egyébként erre jó példa hogy attól még nem lesz magyar autó(és ezáltal "rosszabb") az audi TT mert győrben gyártják. a német filozófiát/munkamorált képesek a németek bárhol a világon megvalósítani. miért ne menne ez a japánoknak is.
szerk: gyors körülnéztem és a két dualshock 2-m, az olympus fényképgép töltő, a logiteck joyom és az icon7 s500/d500 egereim is china szülöttei. meg gondolom minden más a házban .
de ma láttam egy black&decker akkus fúrót amin england felirat volt...
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9080 üzenetére
ja, az nekem is hungary (nokia 3110 c)
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
kikapcsolom a Ps3-at, de a wifi zöld led tovább villog és halk moraj jön a gépből, mintha valami még menne benne.
ez mi lehet?
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
áramtalanítottam kétszer is, mikor visszakapcsoltam a főkapcsolót akkor nem világított. viszont ha bekepcsoltam a gépet és utánna ki, akkor megint ment benne valami és villogott a wifi.
aztán gondolkodtam hogy mit változtattam meg tegnap óta és eszembe jutott hogy ma kipróbáltam a remote play-t a psp-vel....kikapcsoltam a beállításoknál az a valami érzékelést vagy mit és most rendesen kikapcsol.
lehetett emiatt ez a wifis jelenség vagy nincs összefüggés?...bár nagyon úgy tűnik!
(#9102) skylinelaca: igen, úgy volt.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9104 üzenetére
igen én is erre gondoltam.
nekem összejött. a psp képernyőjén láttam a ps3 képét és ilyenkor a tv elsötétült. minden ment vele csak játékok nem. még nem jöttem rá hogy ez mire jó, de az biztos hogy látványos.
köszi, én is remélem hogy ettől volt!
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Gebriel #9107 üzenetére
jolvanna
nagyon komoly. és gondolom ilyenkor kevesebbet is fogyaszt, mert csak annyira kell mennie, hogy a vinyót el lehessen érni neten keresztül.
egyébként hülye voltam, mert mikor először kapcsolt ki ilyen furcsán, egyből áthúzott az agyamon hogy a psp-hez kellene nyúlnom, de inkább bepánikoltam és áramtalanítottam a gépet .
skylinelaca: gondolom azért divx-et nem fogja lejátszani, de képek, zenék, mentések, egyéb filek játszanak. bár ha a psp-nek megfelelő formátumban lennének a ps3-on a filmek...
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
üdv.
szép halkan megy ez masina, de néha random beindulhat benne valami venti vagy mi és akkor mély, duruzsoló hangja van. másnak is ilyen? akkor se hangos, csak érdekel hogy ez a helyes működéshez tartozik-e.
köszi.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
megfigyelné nekem valaki EZT.
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Forrest Gump #9174 üzenetére
köszi, akkor nem aggódok . tényleg halkra sikerült, még akkor is ha kicsit rákapcsol , csak megilyedtem mert nem is hangos, hanem olyan duruzsoló hangja van tőle.
nekem sajnos minden cincogásra rááll a fülem és addig nem nyugszom amíg nem járok utánna. (pár éve a pincében nyáron beindult valamiért a keringető szivattyú, én meg az emeleten aludtam volna, de nem tudtam tőle. hát mire kiderítettem hogy az csinálja a "zajt")
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz Forrest Gump #9178 üzenetére
skylinelaca: este hallottam meg, mikor csak letöltöttem vele és épp nem játszottam, de csak pár percig indul be és akkor se igazán hangos, csak én vagyok ilyen parás.más: switch-en keresztül is megkapja a wifi jelet a gép? vagy hogy lehetne erősíteni? mert sajnos a padlón van és nem mindig erős.
erről jut eszembe, egész jó helyet találtam neki :
hátul ki van vágva a karton lap, hogy azért legyen szellőzés.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
áhhh , ne is mond, örülök ha 2 napot kibír. de nálunk extrán sok a por mindenen, ne kérdezd hogy miért...
skylinelaca: köszi , a GTA-k mögött meg az összes MOH van amit ps2-re kidobtak . de itt meg is áll a tudomány.
4 hogyhogy nem megy???
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz PhoenixK #9204 üzenetére
abból már hiányzik pár darab
mindenki: én is azt mondanám hogy a shift nagyon jól sikerült, mondhatni "felnőtt" végre a fast&furius kamaszkorból. GT5P nagyon szép, de a környezeten még van mit csiszolni és a játékélményen is. de ne feledjük hogy ez csak amolyan demó féle. mindenesetre így nem versenyezhet. kövezzetek meg, de a grafikát leszámítva a GT3 jobb nála, legalább is élvezhetőbb(ezt lehet az mondatja velem hogy a GT3 PS2-es pályafutásom aranykorának játéka sorry).
egy szónak is 100 a vége: mind a két végleges game ütős lesz!
aki meg a városban száguldozást hiányolja vegye meg a Burout Paradise-t, már 3k-ért hozzá lehet jutni legtöbb helyen. perfekt game a kategóriában(szubjektív!)
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
Szeptember 19-20, Pólus Center->NFS Shift.
Discavery-n már nyomják a reklámot!
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz skylinelaca #9218 üzenetére
köszi hogy megnézted
17k , hát ez akkor még várat magára .
Aurea mediocritas
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- Rog Ally (sok kiegészítő)
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest