-
IT café
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz perge666 #34817 üzenetére
lol, boltba vettem újonnan,számlával...
nah közbe annyi változás történt,hogy , bementem a boltba (gameshop,az eladó nagyon korrekt és segítőkész volt) és elmondtam a történetet az eladónak...persze kipróbáltuk ott helybe egy sony controller töltővel,naná hogy ott egyből beindultak a ledek....(oké,vágom hogy full le volt merülve az akku,de otthon 3 órát töltődött...), remek , kiderült hogy a joy legalább hibátlan...mondom a srácnak hogy akkor elviszem a töltőt,mert azzal legalább beindultak az elektronok,csak ez meg 6 mátyás lett volna...kártyával meg nem lehet az üzletben fizetni ,kp meg nem volt nálam annyi , aszondja az eladó: " neh, itt a töltő kábel,vidd el" , mondom ezer kösssz , most hazajöttem. azóta is töltődik a joy....
azt nem vágom az egészben,hogy miért nem töltődött az enyémmel,vagy csak a sony kábelt kajálja? ,de mindegy is mert működik , viszont reggeltem az uk.playstation.com/ oldalon,angol reggel,angol lakcímmel és régióval...itt be tudok lépni az oldalra ,a konzolon pedig nem...frissítettem is az fw-t,de kiírja hogy " you cannot sign in using another user's sign in ID (email adress )
a gépet használtan vettem és a belépés fülnél alapértelmezettbe az előző tulaj email címe van megjelenítve...de ezt persze kitörlöm mielőtt beírnám a sajátom..mit lehetne tenni hogy be tudjak lépni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Path of Exile (ARPG)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest