Új hozzászólás Aktív témák

  • heihachi

    addikt

    válasz benecz #11634 üzenetére

    Már bocsáss meg, de nem vagyunk barátok :)

    Továbbra sem értem a logikádat, hogy hol a kapcsolat a minőség, és az el tudsz adni egy használt szar játékot vagy sem között. A #11621-ben azt írtad, hogy egy hónap alatt nem tudtad eladni az undercovert, meg más játékoknak is alacsony az ára. Végül arra jutottál, hogy Ps3 más világ,itt létezik olyan,hogy minőség........ Illetve az elején még sikeresen belekeverted a warezt, aminek meg végképp semmi köze a minőségérzethez, de ezt most elnézem Neked, hátha ez közelebb visz a barátsághoz. A lenti válaszoddal együtt sem értem, hogyan jön össze a kettő, hiszen az Xbox 360 is sikeres, viszik, mint a cukrot (több is fogyott belőle, mint PS3-ból), viszik a kiegészítőit is, és a játékokat is, legalábbis én még mindent el tudtam adni, amit elakartam, kivéve azt, ami nagyon szar (és már én is bánom, hogy megvettem), meg ami amúgy is mindenkinek megvan. Mivel nagyobb a piac, több a keringő játék rajta, alacsonyabbak az árak, nehezebb eladni. De ennek még mindig köze nincs a minőséghez.
    Ha valamit el akarsz adni Xbox 360-ra el is tudod adni. Még szerencséd is lehet, és már másnapra elmegy a játék, mint ahogy neked is szerencséd volt a Motorstormmal meg a GT5-el (ami ugyan még meg sem jelent, de Te már el is adtad :) ).

    Ettől még lehet a PS3 jobb minőségű, csak épp a Te érvelésed az nagyon gyenge ez ügyben. Ebben a hsz-edben sokkal jobb érved van "észrevételeim alapján jobb a ps3,mint a box.", ezt simán el tudom fogadni.

    "Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Új hozzászólás Aktív témák