- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
Ha valakinek vmi mentőötlete van, megköszönném Google, Youtube mindent megpróbáltam de semmi se jött be amit javasoltak Kb 2 hete vette meg a gamet, első néhány órában ragyogóan ment azóta viszont... Kb 10 percenként kidobál, mindig mikor vmi új pályát töltök be, megáll vhány % nál és durr, vissza a windowsba, majd jön a bugsplat... Összes driver frissen van feltéve, újratalepitettem a progit, a fájl épségét is ellenőriztem steamen, semmi.....
-
TheNewDawn
addikt
válasz Csapoati #888 üzenetére
Köszi ezt már megcsináltam, nem talált semmit, és mégis kifagyott. Edit : most újrainditottam a gépet, és 1 óraja megy rendesen, és 5 pályát is elinditott hirtelen kilépés nélkül
Hátha Mindenesetre nagyon bízom benne, mert tetszik amúgy rendesen, ráadásul szerintem pofátlanul kedvező áron szereztem be, és nem is szürke, hanem teljesen hivatalos oldalról ( chrono gg ) egészen tegnapig volt akciósan 15 dollár ( cca 13 euró[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest