Új hozzászólás Aktív témák

  • robicheck

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem találtam a kérdésemnek megfelelő témakört, szóval kissé off topic lesz, de hátha tudtok segíteni nekem a véleményetekkel.

    Pár hónappal ezelőtt nekiálltam önszorgalomból tanulni a C# programozást (egyáltalán nem vág a szakmámban, eredetileg HR szakos közgazdász vagyok). Eleinte a Unity miatt kezdett el érdekelni a nyelv, mondhatni azért, mert jó pár megoldott tutorial után éreztem, hogy fogalmam sincs milyen kódokat gépelek le a különböző youtube videók alapján :D

    Most a Láposi Zoltán - Kiss Tibor: C# programozási segédlet és munkafüzet című könyvből tanulgatok, nagyon az alapokat írja le a könyv, de valahol el kell kezdeni.
    Viszont eldöntöttem, hogy 2-3 év múlva én már nem akarok a mostani szakmámban dolgozni, sokkal inkább a programozás, IT területén tudnám elképzelni magamat, mondjuk vállalatirányítási szoftverekkel szívesen foglalkoznék, akár egyedi cégre szabhatóakkal vagy olyan "polcról levehetőekkel" mint mondjuk a Nexon, KulcsBér.

    El kezdtem utánajárni a különböző programozó képzéseknek, mindent megnéztem az OKJ-tól és a FOKSZ-tól, a GreenFox-hoz hasonló tanfolyamokon át egészen a pár alkalmas képzésekig. Az OKJ tanfolyamokról nem hallottam sok jót, baráti körömben ismerek olyat aki ilyen 2 éves képzés révén szerzett bizonyítványt, de különösebb tudás nem járt a papír mellé. A felsőfokú szakképzés nem hangzik rosszul, viszont nem ülnék vissza 4 félévre a felsőoktatásba nappalin tanulni, levelezőn pedig attól félek, hogy elvesztegetett idő lenne az egész. A GreenFox akadémiát nem tudnám/merném bevállalni, viszont a SZÁMALK képzései elég jónak tűnnek, sok pozitív dolgot hallottam az iskoláról, árban is megfelelőnek találom. De az 5-6 alkalmas képzéseik azért némi kétséget ébresztenek bennem, hogy ennyi idő alatt mégis mennyi tudást képesek átadni? Szóval szerintetek melyik képzés éri meg leginkább?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák