Új hozzászólás Aktív témák

  • szika87

    aktív tag

    Sziasztok a HTPC csoportba nem tudtak segíteni de lehet a tv-n állítottam el valamit, és itt tudtok.

    A lényeg hogy úgy használom a krp600-as tvt, hogy hdmi splitteren keresztül belemegy a (digi,ps3,pc) és tudok váltogatni köztük.
    Mindegyiknél működött a hang hdmi-n keresztül, majd egyik napról a másikra ha pc-ről akarok filmet nézni a hangot nem viszi át, de csak a filmeknek. (alapból 5.1-ből szoktam filmezni de szeretném ha meglenne a tv hangszóróból jövő hang lehetőség is)

    Windows hangok, értesítések jönnek belőle, youtube, játék, sőt a zenelejátszó is ad hangot, de amint filmet indítok nem.

    Próbaként kirpóbáltam hogy különböző lejátszókkal próbálkozom, zenelejátszó, régi media player, filmek+tv alkalmazás stb és mind süket (vicces tud lenni mikor jetaudion hallgatom a zenét és tökéletesen van hang hdmi-n keresztül, amint viszont berakok egy filmet hogy azt játszon le, rögtön süket lesz minden :D )

    Viszont most találtam egy plusz érdekességet, ha a microsoft fényképekkel játszok le filmet, akkor van hang :DDD most komolyan ki érti ezt...
    Most mondhatnám szuper használom ezzel, csakhogy a media player classicban a madVR piszkosul jól be van állítva és szép képet ad, nem szívesen mondanék le erről.

    Amiket eddig próbáltam kábel ki be húzgálása, teljes nvidia driver törlése majd újra telepítése, több fajta lejátszó kipróbálása, tv-n állítgattam az audio input felületet, de egyik sem hozott eredményt.

    We are here for a good time, not a long time.

Új hozzászólás Aktív témák