Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi77

    tag

    válasz szijartg #2141 üzenetére

    Lehet, hogy téged az hoz lázba, ha egy fórumra naponta 5-10 hsz érkezik és ennek a 80%-a teljesen egyéni problémákról szól, mint pl. mit dugjak meg hová és milyen kábellel. Ezek is fontos dolgok, de mivel ez egy plazma topik, természetes, hogy a "nagy" plazmás kérdésekre több oldal megy rá. Ha érdektelen lenne a dolog, akkor már rég lefutott volna, de amint látod, még mindig jönnek az érvek és ellenérvek. Ha a "tudatlan vásárló" benéz ide és végigolvassa ezt a több száz hsz-t, akkor talán lesz valami fogalma a dologról nem éri meglepetés és tudatos vásárlóvá válik. Ettől függetlenül felteheted a szintén on-topik kérdésedet, DM fél percen belül válaszolni fog rá és anélkül, hogy újra végig kellene olvasnod 50 hsz-t, hogy kaptál-e választ a kérdésedre.

    A plazma szép, a plazma jó, a plazma a legjobb, csak vigyázzunk rá. A gyártó vagy beismeri a beégés jelenségét, vagy nem, de az tény, hogy létezik. Ez valahol olyan dolog, mint nagyapám, aki 13 éves kora óta pipázott és csak azért szokott le róla, mert átszokott a cigire és mégis 100 évig élt; van, aki meg 2 hónap dohányzás után tüdőszanatóriumban köt ki.

    A gyártó szerint a beégés nem működési hiba, nem vállal rá garanciát, csak zavaró.

    (mondjuk szívesen beállítanék bármelyik gyártó nappalijába egy 50"-os plazmát, aminek egyik sarkában a discovery, a másikban a spektrum, a harmadikban a Disney logója, a negyedikben meg egy 12-es karika, felül középen meg a Real- Barca meccs eredménykijelző táblája díszelegne halványan ;] )

    Panasonic TX-P42S30E

Új hozzászólás Aktív témák