Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz erdoke #17893 üzenetére

    Nem is tudom megérteni azt, aki 160-200 W-os (de urambocsá, legyen 250 W) teljesítményű TV-nél azon idegeskedik, hogy milyen magas lesz a villanyszámla. Könyörgöm, ez gyakorlatilag két 100 W-os izzó teljesítményfelvételének felel meg. Húsz éve egy mezei hűtőszekrény is ennyit fogyasztott és kicsit lehet, hogy többet üzemelt egy nap, mint egy TV. Egy átlag házimozi erősítő ennek a két-, háromszorosát is felveszi terhelve. Cserébe egy 55"-60"-os plazmapanelt néz a jóember, mégpedig áll-leejtős minőségben.

    A másik meg tényleg az, hogy meg lehet nézni, hogy míg egy 60"-os plazmát már 310 eFt-ból haza lehet vinni, addig LCD-ben már az 50"-osért is ennek az összegnek minimum a dupláját kell a boltban hagyni és akkor az LCD még nem is biztos, hogy hozza a plazma szintjét, sőt! Namost akkor a 300 eFt-tal alacsonyabb árú plazma fogyasztása hány évtizedre is van biztosítva az LCD ártöbbletéből? :U

    Gyakorlatilag nem nagyon lehet érvet találni a plazmával szemben, leszámítva a ghosting-ra/beégésre való hajlamot, amit meg sokan hajlamosak kicsit túldimenzionálni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák