Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz pool74 #4441 üzenetére

    Hát, sajnos sokunk dilemmája az, mint ami a tiéd is. A Pana Magyarország érdekes módon szelektálja azt, hogy mit hoz be az országba és mit nem. Épp ezért alakulhatott ki ez a helyzet, hogy az idei modellek közül az 50"-os HD-Ready kategóriában gyakorlatilag az általad is említett 50PV8 az egyedüli versenyző. Tavalyi modellek közül már egész jó áron hozzá lehet jutni mondjuk az 50PV700-hoz is, de mégsem annyira jó üzlet a korábbiakban felvázoltak miatt.
    Viszont csak ismételni tudom magam, 4 napja ezt írtam Jasonchan-nek:

    "Ha valamilyen típust nem találsz a Pana honlapján, az nem azt jelenti, hogy Magyarországon nem is lehet hivatalos Pana garival megvenni. Pl. az én 42PX80-asom sincs a Pana honlapon, hivatalosan a Pana nem forgalmazza, mégis megvettem 9 hónapja egy EW-ben, ahol nyomatékosan rákérdeztem magánál az osztályvezetőnél, aki nyomatékosan azt válaszolta, hogy nyugodjak meg, mert megállapodásuk van a Pana-val és azzal a lendülettel a kezembe is nyomta a magyar vonatkozású pán-európai Pana garilevelet a készülékem bárkódjával. Az abban látható telefonszámot felhívtam, ahol a Pana-s alkalmazott közölte, hogy nyugodjak meg a készülékre ugyanúgy vonatkozik mind a gari, mind a jótállás, csak a Pana Mo. közvetlenül nem teríti a terméket, de ha bármi gond van, természetesen javítják. Úgyhogy szerintem érdemes rákérdezni olyan modellre is náluk, ami nincs a honlapon, mert szerintem igény szerint beszerzik neked."

    Szóval így akár más 50"-os HD-Ready modellek igény szerinti beszerzésére is érdemes lehet náluk rákérdezni, egy telefont biztos megér. Legfeljebb nemleges választ kapsz.

    Vigaszt jelenthet, hogy 46"-os modellek is vannak (igaz, hogy azok mind fullHD-sek és az áruk is húzósabb, mint mondjuk egy 50"-os HD-Ready-snek). Viszont, ha 4-4,5 méterről néznéd, akkor valóban nem igazán érdemes 50" alá menni. Ebben az esetben viszont ott vagyunk, ahol a part szakad. Szerintem lehet, hogy érdemes lenne várnod 4-5 hónapot, akkorra datálhatók (ha minden jól megy) az új Pana modellek és hátha változik a felhozatal.

    Get Moded!

Aktív témák