- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi747
aktív tag
válasz CptAdamica #60950 üzenetére
Hmm köszi srácok
-
Tomtailor85
senior tag
Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de olyan a days gone ps4 pro-n, mintha rendesen 4k-ban menne szebb a grafika, és 60fps lenne. Csak én látom így?
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Tomtailor85 #60952 üzenetére
Pron Checkerboard 4K van, a 60fps-t meg sose érte el (sokszor a 30-at se)...
-
hombre[EU]
veterán
válasz Tomtailor85 #60952 üzenetére
nem láttam pro-n, de mozgás közben meg nem mondtam volna,hogy checkerboardot(vagy UE upsampling?nemtudom) használ és nem natív... lehet a 60fps miatt látod szebbnek,mert nem mosódik a kép
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
saelin
veterán
Végeztem a Surge első részével. Rövid volt, olyan 29-30 óra, de végig érdekes tudott maradni. Az ellenfelek kb változatosak is maradtak a játék végéig, pedig ez nálam mindig bajos a soulslike játékokban. Lehet a rövidsége miatt nem érzem kevésnek őket vagy a pazar harcrendszer miatt. Nem tudom. Jó volt és ez a lényeg! Úgy beszívott hogy a hosszú hétvége alatt mással nem is nagyon játszottam... Akinek kimaradt sürgősen pótolja be mert óriási élmény!
A story talán egy picit gyengécske volt benne és ps5-ön belefutottam 4 crash-be is a végigjátszásom alatt. Meg ugye amit korábban írtam, hogy a lensflare az bugos az új gépen.Szerintem belenézek a második részébe, hogy ugyan úgy be tud-e szívni vagy az elsőben ellőtték az összes puskaporukat.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
HELLAFLUSH
őstag
Játszik valaki a BFV-el?
Nekem nem talál egy darab szervert sem a játék már órák óta. -
bandi0000
nagyúr
válasz HELLAFLUSH #60957 üzenetére
Valami biztos van mert tegnap én se talàltam, pedig ps en nagyobb a játékosbázis is
Xbox One: bandymnc
-
Wesder
félisten
válasz WhiteWalker #60960 üzenetére
Ami mindent is hasznàl belőle az csak az Astro jelenleg ha jól tudom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS Now április:
Marvel’s Avengers
Borderlands 3
The Long DarkLive-Die-Respawn
-
gazsermarton
csendes tag
Sziasztok!
két típusú Lg Oleddel Tv-vel szemezek egy ideje amit a Ps5 miatt vennék elsősorban.
LGOled55BX3LB és
LGOled55CX3LA
Kaptam értesítést, hogy ma becsúszott 400ezer alá a CX. Szerintetek a fentiek alapján megéri az 50000ft os felár vagy elégedjek meg a BX szériával?
Továbbá az is érdekelne, hogy ezek a 2020-as TV-k meddig kaphatók még a boltokban? Sokáig nem akarok várni a vásárlással, de ha idővel még lejjebb megy az áruk akkor inkább nem kapkodok az ünnepek után -
Sipi458
tag
válasz gazsermarton #60964 üzenetére
Szia! Mindenkepp megeri a CX a felarat a BX-szel szemben. Ha tudod mindenkepp a CX-et vedd. Azt hogy lesz e meg akcios senki nem tudja, volt mar 354 is, de az is lehet, hogy mar ilyen aron fog megszunni. Vagy nyersz vele vagy elfogy es veheted a C1-et dragan, ez lutri.
-
MODERÁTOR
Szerintem megéri a CX a felárat, de amúgy nemrég volt leakciózva MM-ben a BX árára (354 ezer volt), úgy meg nem is kérdés. Most már kifutó modell, itt a C1, szóval valószínűleg csak kiszórják a raktáron maradt darabokat.
-
glspeter1
őstag
válasz HELLAFLUSH #60957 üzenetére
Tegnap óta halott az egész. PC-n és konzolon egyaránt, legalább is az olvasottak alapján.
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
-
RangerFox
Topikgazda
Találtam egy bugot, amivel behúztam digitálisan a Hitman 3-at ingyen úgy, hogy lemezesen van meg. Illetve egy másikat is, amivel az első évadhoz ingyen letölthetővé vált a Patient Zero dlc. Ez utóbbihoz nem kell trükközni, akik tavaly a Hitman 2 free weekend alatt behúzták ingyenesen az első évadot, vagy alapból rendelkezett az első évaddal, azoknak elérhetővé vált az Access Pass a GOTY kiadáshoz.
A másik már egy picit trükkösebb. A PS5-ös dobozos kiadásban van egy kód, amellyel letölthetővé válik a játék PS4-es változata (ez azért kell, mert a VR küldetések csak a PS4-es verzióban működnek). A bug ott kezdődik, hogy ez a változat nem csak a VR supportot tartalmazza, hanem az egész Hitman 3 játékot. Ráadásul így nem is engedi digitálisan megvásárolni a játékot, hiszen úgy értelmezi a rendszer, hogy nekem már megvan digitálisan a játék.
Ezután már csak le kell tölteni az ingyenes Hitman 3 Starter Pack-et, ami tartalmazza a Dubai pályát. Ezen belül elérhető marad az első két rész feljavított verziója, a PS4-es verziót indítva pedig játszhatóak lesznek a harmadik rész pályái lemez nélkül. A progress és a trófeák pedig az IOI accounthoz kötöttek, így az egyik verzióból automatikusan átkerül a másik verzióba is az állás.
Mivel emiatt a bug miatt nem engedi megvenni a játékot digitálisan, így bűntudat nélkül használom ezt a kiskaput... Nagyon átgondolatlan és túlbonyolított rendszere van, de általánosságban véve ez mindegyik cross gen címre elmondható.
-
kissdani
senior tag
válasz syler123 #60970 üzenetére
A Steelseries Arctis 7p és a sima7 között mi a külömbség? Tudom hogy a 7p ps5-höz ajánlott de az miben nyilvánul meg? A 7p-t is lehet pc-hez csatlakoztatni vagy vegyes használtara inkább a sima 7-es a jobb választás?
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
Wlac
Ármester
válasz saelin #60955 üzenetére
Szerintem a második sokkal jobban sikerült. Egyszerűsítettek pár mechanikán és a változatosabb lett a világ, ami nagyon jót tett neki. Mindenképp tegyél vele egy próbát!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
syler123
veterán
válasz vonSux #60974 üzenetére
Nincs annak semmi hátránya PS-en a 7P-hez képest? Mármint azon kívül hogy zöld a fejpánt
kissdani : Azzal nincs gond, megy ps-en is....
7X leírása: Game everywhere with the compact USB-C dongle for a seamless transition between Xbox Series X|S, Xbox One, PC, PlayStation, Android, and Nintendo Switch.[ Szerkesztve ]
-
kissdani
senior tag
válasz vonSux #60974 üzenetére
Én 7x-nél csak xbox és pc-t látok. Szerintem a 7x-hez meg kell venni a ps vevőt..
[ Szerkesztve ]
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
lapoe
csendes tag
..egy másodpercig se sajnáld a +50ezret a CX-re.. Nagyon nem fogod megbánni, nem rossz tv a BX sem, de egy erősen butított CX.. ami olcsóbb már szerintem nem lesz.
Itt találsz egyébként egy elég objektív összehasonlítást:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-cx-oled-vs-lg-bx-oled/10619/13773 -
RangerFox
Topikgazda
válasz hombre[EU] #60979 üzenetére
-
RZozo
aktív tag
Vásárolt-e valaki március 18-23. között PS+ éves előfizetést 18.0000 Ft-ért és járt neki vissza 4.500 Ft?
Előfizettem és mivel nem volt aktív előfizetésem, visszajárt volna 4.500 Ft wallet-ba, de a mai napig nem érkezett meg. Elvileg április 6-ig még megkaphatom, de egyre kisebb esélyt látok rá. Húsvétra vásároltam volna belőle Store-ban, de így elmaradt. Sony ezt mennyire kezeli jól vagy ezt buktam? -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
basel00
tag
Halihó
egy kérdésem lenne Oddworld Soulstorm úgye holnap jelenik meg, dee nem tudjátok mikor lehet megvenni PS4-re??
hátha valaki tudja a választ kösszi
-
nagyúr
Nem tudom ki irta multkor, de köszi a tippet az Immortals Fenix Rising-al kapcsolatban. PS5-on egy átvezető utan barmit csinaltam kifagyott. Attettem quality moderol performancera, igy siman tulugrott rajta.
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
Van amugy valahol valami oldal, vagy akár a konzolon belül egy olyan funkció, ahol meg tudom nézni, hogy egy-egy játéknál mennyi időt vesz igénybe a fő szál kijátszása, plusz mennyi időt tesz ki a melléküldetések végigjátszása?
-
saelin
veterán
A gameplay tényleg jobb, azt leszámítva hogy dopták a weapon proficiency-t, de az atmoszféra is annyival másabb mintha egy teljesen másik stúdió csinálta volna. A main story az úgy tűnik kellően darkos, viszont a mellék szállak... Egy mami adósságban van és le kell verni a zsarolót szintű idétlenség az egész. Remélem később lesznek ugyan olyan para helyek és ellenfelek mint az elsőben, mert eddig nagyon gáz a játék ezen oldala. Semmi hangulata neki.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Rage47
veterán
PS5-n ki lehet mar kapcsolni a bekapcsolo csippano hangot, mint xboxon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PS5 Slim (garanciás)
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest