-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Sziasztok , tudnátok segíteni? Vettem egy PS Plus 12 hónapossat, beirom a kódot és nem fogadja el, azt irja ki hogy elirtam( pedig nem) vagy nem ervényes... Mi lehet a gond? Valaki segítsen, plííííz
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
pulffy
őstag
Regio az hogy? En slovakia magyar vagyok, a konzol az ahogy nezem az szerintem angol serveren megy, mert a storen minden fontban van a ps plus meg cseh... akkor ezert nem jo? lehet neten is regisztralni? Ja es mindent kisbetuvel irtam es szokoz nelkul , probaltam mas profilal is, de ugy se ment...
[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
Sziasztok , Killzone: Shadow Fallal kapcsolatos kerdést szeretnek feltenni, mégbedig azt hogy : Ahhoz hogy co-op modban lehessen vegigtolni a storyt, ahoz kell 1 kiegeszito a storebol, csak azt nem tudom, hogy emmelé kell e psplus ???
-
pulffy
őstag
Gyerekek Project Cars vagy Driverclub?
-
pulffy
őstag
Üdv, sziasztok !
Tudnátok segitenni nekem? A problémám a következő : Nat Type 3as lett a PS4em... Új netem lett... Én felvidéki vagyok(Szlovákiai) , nem tudom hogy ez gond e a segitsegnyujtasban? ... Az internet az Orange mobilszolgaltatotol van 4g Wifi routerem van, benne Simkártya ez amolyan otthoni mobil internet... Ps4em wifivel csatlakozik... Elore is köszönöm ...Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
pulffy
őstag
TP-LINK AC750 Wireless Dual Band 4G LTE Router , model: Archer MR200
-
pulffy
őstag
Közeljövőben valami nagyobb learazas akcio mikor lessz ?
-
pulffy
őstag
Hali.
Tudja valaki hogy miert lep be automatikusan a fiokba , mikor elinditom a pst? 3 fiokom van es mar egypar napja igy indul, es pont abba a fiokba lep be amit nem hasznalok... 1 kicsit idegesito...Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
pulffy
őstag
Hali, szerverek feletek mennek?
-
pulffy
őstag
Na jo ezd kezd 1 kicsit felb*szni ... 1x van baratlista, 1x nincs .... Egesz heten ez megy
-
pulffy
őstag
Ilyet meg nem tapasztaltam, pedig mar 3eve meg van a ps4, Store mukodik , PSNbe be vagyok lepve, de a social es a multigamek nem mennek...
-
pulffy
őstag
Hali. Mi kulombseg a DriverClub es a DriverClub full Ps+ kozott? Es mennyire jo ez a DriverClub? Project Cars 1est probaltam, de az nagyon nem jott be...
-
pulffy
őstag
A Fortnite tartalmaz meg valami mas pvp a battle royalon kivul? Vagy csak single.game van ?
-
pulffy
őstag
válasz csemiubi #142047 üzenetére
Az en fiam 8 éves Overwatch/Fortnite/RB6 Sieget nyomat mostansag GTA 5 mar unja Minecraft Rocket League meg amit szokot, vagy velem D2 vagy Warframet , tegnap Fortniteztem vele hat mitmondjak, nekem 0-1-2 kill, neki 3-4-5 szolott lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest