-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
válasz RangerFox #136874 üzenetére
Simán tart tovább, ha régebbi játékot tesz be és arra összejött pár patch. Pl. én tegnap csatlakoztam be a ps4 tulajok táborába. Első két gamma amit próbáltam lemezről: Arkham Knight, Dying Light. A kettő össz. majd 11 gigát kapott le. De nem használta a full netsebességet valamiért...
Ja
-
d@vee
őstag
Üdv. A PS Store iszonyat lassú a ps4-en. Közvetlen a notim mellett van, a noti 30 mega netsebességet mér, a ps pedig csak 300kb/s-t. Tudtok valami megoldást?
Ja
-
d@vee
őstag
Honnan érdemes kontrollert rendelni? Mindegy hogy magyar, vagy külföld, csak legyen szállítás ide. Elég drága mulatságnak látom, de jó lenne egy tartalék. Jobb szeretem vezeték nélkül tolni, kicsit távolabbról, de ha lemerül az az egy darab ami van, ülhetek közelebb és vezetékezhetek. Na meg pár bunyós címhez is jó lenne egy második, haverral nem tudunk játszani így
Ja
-
d@vee
őstag
Sziasztok. A kérdésem a következő lenne. US fiókom van, ha erre előfizetem a PS Plust, gond nélkül tudok magyarból is multizni? Vagy van valami megkötés?
Illetve tegnap fejeztem be a Dishonored 2-t. Az első rész nagy kedvenc volt, többször is végigtoltam, a folytatás szintén tetszett. A Death of the Outsider DLC-t megvette valaki? Megéri? Hosszra, tartalomra gondolok.Ja
-
d@vee
őstag
Erős túlzás az a link. Látni látod nyílván, de olyan minimális eltérés van, hogy nem sok értelme van fhd és 4K között vacillálni. Nyugodtan lehet venni mind a kettőt.
Ja
-
d@vee
őstag
válasz belan #142611 üzenetére
Szerintem a The Last of Us se egy nagy durranás. A DLC-je meg egyenesen nulla játékmenet szempontjából.
Okés, 10/8-at tőlem megkap simán, de ahhoz képest, hogy sokan ránedvesednek már a címére is, én többet vártam. A túl nagy hype vonat engem is elvitt sajnos. Ha akkora elvárások nélkül esek a játéknak, tuti 10/9.Ja
-
d@vee
őstag
Most kezdtem el az MGS5-öt. Hát kicsit szokni kell az biztos. Lopakodós játékhoz képest a kamerakezelés egy borzalom. Van hogy az ellen hamarabb meglát a fal mögül, mint hogy én kilássak rá
Viszont az amcsi store-ban jó akciók vannak, 8 dolcsi az Uncharted első három része. Mellé bedobtam még az 5$-os Saints Row 4-et és a 11$-s AC Unity-t. Tudom hogy egy hugy az a játék, de idáig gyakorlatilag az összes AC-t toltam, még a kézikonzolos verziókat is. Ennek tiszteletére nyomok vele egy kört.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz james001 #154281 üzenetére
"kiparodizált Dante" sokszor úgy érzem sima divatfikázás megy rá. Játszottam az eredeti DMC-kel is, de az újragondolása is tetszett, az is ugyanolyan DMC, mindössze más irányból, újragondolva.
Dying Light 2 ezaz Mióta várok a bejelentésre. Az első részét négyszer vittem ki, a Following DLC-t kétszer. Kedvencek között van, lehet megvan életem első előrendelése.Ja
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
Hát nemtudom, én is egyben toltam végig az első 3 UC-t, de nekem a kettő után a három sok volt. Az elsőt kitoltam szinte egyhuzamban, utána a másodikat feléig elvittem, majd kb. 2 hét szünet. Aztán befejeztem és startoltam is a harmadikat, de azt több mint egy hónapig pihentettem az első indítás után.
Egyértelműen a kettő volt nekem a legjobb. De a három közel járt hozzá. A negyedik rész még pihenhet, majd megveszem ha sikerül valami jó akciót kifogni.
Tegnap indítottam a Detroit demo-ját. Megjelenéskor már letöltöttem, de eddig nem vitt rá a lélek. Tegnap is csak azért indítottam el, mert a PC épp játékot telepített. Majd 5 perc után úgy beszívott a játék, hogy alig bírtam ki, nehogy elindítsam harmadszorra is. Kétszer végignyomtam és zseniális. A hangulat, az atmoszféra, a grafika, a hangok, minden. Ez is a polcon fog landolni.
Viszont!!! A demo-ban nem volt magyar felirat. Csak nekem van ilyen hiba, vagy a próba verzió még nem tartalmazza?Ja
-
d@vee
őstag
Hali. A fülesem vezetéke 2 db. 3.5-ös jack-el végződik. Egyik a mikrofoné, másik a hangszóróé ugye. Viszont a PS kontrollerén egy bemenet van. Van átalakítóm, de az valamiért felcseréli a hangot a fülesbe, a jobbról érkező hangok bal oldalon szólalnak meg. Nem tud valaki egy működő átalakítót, ami nem produkálja ezt a hibát?
Ja
-
d@vee
őstag
Deus Ex Mankind Divided D1 lemezes, 1000 forint.
[link]Ja
-
d@vee
őstag
Jajajajj...nőlény előtt gamer cuccok árát ne nagyon emlegessük Én most építek a PS mellett egy gépet, hát még se proci, se vga, de már 230k-nál járok. Viszont erről bölcsen hallgatok barátnőm előtt. A saját keresetemet költöm rá, de biztos kimeresztené a szemét, hogy mennyi ment el egy félkész gépre (és akkor a havi pár játékot PS-re nem is említettem).
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Sanyi.mTs #168836 üzenetére
Szerencsére inkább cipő mániás. Annak legalább van haszna a tízmillió táskával szemben Viszont barátnőm is elég gyakran kockulgat, van PSP-je, Wii-je, PS3-a, x360-a...így a játékvásárlást még meg is értené szerintem. Na de mindegy, nem kisértem az ördögöt.
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Multihoz kell, arra nekem nem opció a PS(van PS+ előfizum, a havi gammák miatt). A BF5 bétát toltam rajta, a framerate, grafika és az irányítás nem jött be. És nincs CS 1.6 Ellenben megjelenés óta rá vagyok állva a Warface-re, azt meg simán tolom kontrollerrel.
Egy PS mellé kell egy PC is és a játékipar lényeges része le van fedve nálam.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Tyler Durden #170391 üzenetére
Nyugi, még én sem vittem ki. Az 1-2-3-at egyhuzamban toltam végig, sok volt kicsit az UC-ból De amint lesz egy jó akció, vagy használtan lemezesen találok egyet kihagyhatatlan árban, megveszem. Ráér, van még mivel játszanom.
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Kenpao #171662 üzenetére
Köszi a ps4 magasztalást egy ps4 topikban
Én most rakok össze pc-t, mert magában kevés a ps4 egy ideje. Viszont egy jó géppel a játékpiac nagy része le van fedve, plusz nekem így elégíti ki az igényeimet. Drága persze, de rosszabb helyre is elmegy a pénz néha.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
Nem fizetsz elő.
Ja
-
d@vee
őstag
Alzán akciós pár ps4 játék.
Uncharted 4, Bloodborne, Uncharted Collection, The Last of Us
3 rugó darabja, ha valakinek kimaradt, megéri.
Én behúztam egy adagot.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Na délben nekiültem és egy szuszra végigtoltam a The Order 1886-ot.
A sok negatív kritika miatt elvárások nélkül ültem le elé játszani és kellemesen csalódtam.
Játékmenet szempontjából sima tps fedezékalapú lövölde, csak kapunk néha 1-2 speckó fegyvert. A gunplay élvezetes és nem túl nehéz. Sajnos a történet rövid, sok az átvezető videó, de én azok alatt kajáltam, telón visszaírtam 1-2 embernek és mire a sztori beindult, addigra már kezdett is érdekelni a dolog, csak sajnos nagyon sok elvarratlan szál maradt. Kellene neki egy folytatás, de az valszeg nem lesz.
A grafika odab@sz még most is. Kb. a legszebb játék, amivel idáig játszottam.
Egy erős 7/10-et kap tőlem, de ehhez az is hozzájárul, hogy tegnap megvettem kb. 4 dolcsiért karácsonyi leárazásban. Ennyit abszolút megér, ráadásul ilyen olcsón szinte kihagyhatatlan exkluzív. Persze ha visszakapja a normál árat, akkor már nem feltétlen éri meg
Jöhet az UC4.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz oriic #181628 üzenetére
Ha annyi felturbózás lesz, mint a ps3-as 1-2-3-as részeknél, akkor pipa leszek. Azokat anno PC-n is simán lehetett tolni HD-ban a config fájl megpiszkálásával.
Viszont a Blood Money a kedvencem, egy jó kis grafikai tuningnak örülnék.
(Az Absolution amúgy is megy 4K-ban, nem? )Ja
-
d@vee
őstag
Kholat-ot innen tolta valaki? Mennyire jó game? 3 dolcsi most épp, annyit megér, vagy akkora kalap kaki, mint a Slender: The Arrival?
Ja
-
d@vee
őstag
Szerintem a Sony átvert minket a gép árával
Ja
-
d@vee
őstag
válasz Rigormortiis #183196 üzenetére
Úgy, ahogy a my little pony sem a te világod. De ha mégis, akkor bocsi. (nem tudtam kihagyni )
Ja
-
d@vee
őstag
válasz F-ECT$ #183150 üzenetére
Pár hetes "jól megépítet PC-m" (azaz én gányoltam össze, de megy ) vízhűtéssel tényleg halkabb a fat ps4-emnél. De fejhgallgatóval tolom, tehát pont nem érdekel a hangja
Basszus, lejárt a ps+-om, perdig most akartam leülni a Bulletstorm elé Na mindegy, akkor végre bepattintom a Bloodborne-t. Olvastam, hogy elhalálozáskor (ami gyakran lesz valszeg) nagyon sokat tölt a játék. Ezt a későbbi patch-ekben javították?
[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Ekkora fost mint ez a Sony...itt az akciós PS Plus US storban. Feltöltöttem direkt az accomat pénzzel, hogy vegyek, erre nem engedi megvenni. Mindenáron hozzá akartat kapcsoltatni paypalt vagy bankkártyát, hiába van elég pénzem a fiókomon. De ez meg lehetetlen, mert semmiképp sem enged magyart hozzákapcsolni. Csak ezért csináltam.egy ugyanúgy US paypal fiókot, de azt se engedi hozzáadni. Hát gyerekek beszarok. Rég húzott fel ekkora idiótaság amit ezek leművelnek.
Most ha én pl. elköltözöm az USÁból, akkor külföldi kártyával ne is vásárolhassak vagy mi?
Van valami mód hogy a pénzem visszakérjem? Inkább vennék akkor sima PS plus kódot neten.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Nézegetve az akciókat, most vettem észre, hogy vannak ps2-es címek is store-ban. Felcsillant a szemem, na mondom jöhet egy kis nosztalgia, sok cím van amit még szeretnék bepótolni. Kb. 5 másodperc alatt lekangarodott a mosoly a számról mikor megláttam, hogy 10+ éves címeket képesek 20 dolcsi felett is adni. Azért ez mekkora lehúzás. Én szeretem a ps-emet és az eredeti játékokat pártolom, de ilyenkor az ember keze elindul a virágbolt felé egy emulátorral mellékelve
Személyes 15 másodperces tragédiámat olvastátok.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
Egyetértek. A Vita halálát a kevés játék okozta. A nagy PS ex-ek Vitan remekül sikerültek, pl.: Uncharted, Killzone de több AAA kategóriás játék is kapott Vita portot/mellékágat, mondjuk Assassins Creed, Mortal Kombat. Óriási kihagyott ziccer, hogy a PSP kompatibilitás szarul lett megoldva. Illetve jó lett volna sima microSD memkarinak, de ez már csak kötözködés.
Szerettem amíg volt egy a birtokomban, de pár hónap alatt kivittem a címeket, amik érdekeltek, aztán el is adtam.Ja
-
d@vee
őstag
válasz Carlos Padre #187197 üzenetére
A psp-nek anno az egy darab analógja volt zavaró, Vitan ezt pótolták, így az a kettő plusz ravasz nem hiányzott. Én abszolút nem éreztem hiányát, míg használtam De persze kinek mi, ha csinálnának még egy handheldet, akkor már tehetnének rá.
Illetve ha megnézed, a Vita-ban milyen hardver van (egy gyengus 4 magos proci, 512MB RAM, stb...)ahhoz képest pl. az Uncharted grafikáján én csak pislogtam, hogy aztaku***, most a legolcsóbb droidos telefon oda vissza veri erőben. Ebbe belegondolva, ha most csinálnának egyet, milyen játékportokat és exeket tudnának rá csinálni, szerintem tátva maradna a szánk.
Egész egyszerűen a PSP méltán megérdemelt sikere után amekkora várakozással voltam a Vita iránt, én személy szerint hatalmas pofonnak éreztem a Vita cserbenhagyását a sony részéről. Megvolt benne a potenciál, de a kezdeti brutális árazással és néhány hülye döntéssel ők maguk temették el a kis gépet és köpték arcon a vásárlóikat.[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz #58978304 #187289 üzenetére
Persze hogy okés, brutális előnnyel indulnak. Hogyne védenék a saját, "ingyen" és könnyen szerzett killjeiket. Bannolnám az összes PSN profilját a f@szba...csaló banda.
Más:
Ma este végre megszereztem lemezesen a God of War-t Mióta megjelent, azóta csorog érte a nyálam.
Ma már ugyan nem, de holnap nekikezdek. Kiváncsi vagyok[ Szerkesztve ]
Ja
-
d@vee
őstag
válasz seniman #187579 üzenetére
Ahhoz képest azonnal hozzáaszóltál Ha ennyire nem érdekel, már csak a komentnövelés miatt is mi? Na jó, troll off
(#187584) Psfanboy PC-n ott az aim, mégjobb.
Annyira nem szoktam PS-en multizni mostanában, így már nem is találkozok gyanús emberkékkel. Le is járt az előfizum, ingyenessem meg csak Warface-t tolok, de az is unalmas már. Nagyon picik a mapok.Ja
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest