-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
andro93
aktív tag
-
A`rpi
addikt
válasz bAtt001 #99314 üzenetére
"ugyanez nálam is, 3 bankkártyával 2 webkártyával és 2 paypallal próbáltam eddig, egyik sem ment, komolyan nem értem ekkora cég hogy tud ekkora fos rendszert működtetni.
magyar accounthoz hol lehet feltöltőkártyát venni? az uk kártya jó hozzá?"Kizárólag a régiódnak megfelelő feltöltőkártyát vásárolj!
Kártya adatok megadását, és a vásárlást lehetőleg PlayStation-ön csináld.
Kártya adatok megadáskor speciális karakterek, és ékezeteket ne használj.
Én az alábbi formátumban szoktam megadni: [link]
-
Rigormortiis
veterán
válasz bAtt001 #102059 üzenetére
Szerintem nincs. Ahogy néztem, most nincs is akcióban (magyar storeon), de gyakran beteszik.
De bármit veszel is a storeban pkus tagként (az akciókra gondolok), az a tied marad a tagság lejárta után is. Kivétel persze a lz ingyenes, plus-os játékok, de azok többsége arra sem méltó, hogy a libraryba felvegyük őket.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
<Lacy85>
addikt
válasz bAtt001 #103732 üzenetére
Nekem pár hónapja szarakodott a fizetés elég durván.
Ki akartam fizetni a játékot a beállított fizetési móddal, de folyamatosan hibaüzit dobott (amit akkor dobál, ha nincs elég pénz a számlán).
Átnéztem mindent 20x, számlán is minden oké volt, de csak nem engedte.
Úgy oldódott meg, hogy töröltem a paypal-t a sony acc-ból, és újra hozzáadtam.
Azóta jó. -
Wlac
Ármester
válasz bAtt001 #103732 üzenetére
Legutóbb az Everybody gone to Rapture volt az, aminek a normál letöltéséhez napokat kellett várni, mert nem volt hajlandó a PS4-en keresztül lejönni, hanem böngészőből kellett intézni, de az sem ment flottul. Nem egyszer volt azonban az is, hogy olyan játékot adtak, ami például a HUN Store-ban nem volt fent, és nem is lehetett letölteni (napokkal később kaptak mást). Sokszor úgy érzem, hogy a Sony nagyon az online rendszerek magaslatán.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
FIREBLADE78
addikt
válasz bAtt001 #104255 üzenetére
Nem akarok kábellel felbuktatni senkit. Kint van a nappaliban a router és nálam a kicsike szobában a ps. Router is szar lehet,mert tegnap kábellel nyomtam és 8 mb volt a netes teszt psen belül. Új slim mennyivel fogja a jelet jobban,mint a legelső szériás ps4?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
waccamár
senior tag
válasz bAtt001 #105155 üzenetére
Nekem is első játék volt PS-re kb. másfél hónappal ezelőtt mikor meglett, én sem tudtam róla semmit, és nekem is hihetetlenül tetszett, szóval ajánlom mindenkinek
Nem olyan nehéz a dobozos rész. 4 részre van osztva a szoba. Első körben az egynegyedében jön fel csak a tüske. Aztán talán átlósan kettőben, majd 3ban, a lényeg, hogy ugrálnod kell, és ha látod hogy jön fel a tüske, akkor olyan helyre kell ugrani, ahol abban a körben nem lesz tüske.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz bAtt001 #106818 üzenetére
Minap olvastam valahol, hogy sokan vesznek valamilyen átalakítót, ami miatt tudnak egér+bill párossal játszani ps4en.Ez hatalmas előny, esélye sincs egy gamepados játékosnak egy egér+bill használó ellenfél ellen.A srác aki használ ilyen átalakítót írta is, hogy Titanfall 2ben mire ráfordul az ellenfél, addig ő többször 360 fokban megfordul a saját tengelye körül... Nagyon gáz. Alázza az ellenfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz bAtt001 #112268 üzenetére
Hát nem most volt ,hogy végigjátszottam, de azok a szörny izék csak a végefelé kerülnek elő.
Akkoriban az a grafika és játékmenet elég über volt.
De mint írta a kollega előttem a 2. sokkal jobb lett.
Az uccsó pedig... Hát az szájtátós. Bár annyi ,hogy én kicsit keveslem az akciót, és sok a történeti szál (legalábbis ameddig eljutottam (árverés) ). Addig szinte csak a börtönben volt akció, azon kívül csak a történeti maszatolás megy.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
-
Elims
veterán
válasz bAtt001 #112268 üzenetére
Szerintem nagyon jó rész az első rész -és szerinted is..-,de az a rész a 18. fejezettől vmi nagyon rossz.Én is utáltam és alig vártam a végét.
Szerencsére nem húzzák sokáig és a többi részben még csak hasonló sincs,úgyhogy szenved végig te is ahogy én és próbáld meg elfelejteni. ;-) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz bAtt001 #118295 üzenetére
Dobalhatnak
A 4. rész az tetszik , de számomra a rengeteg átvezető videó tönkreteszi az élményt. Kevés netto játékidő marad , 5 perc játék 10 perc video.
A Tomb Raidert alig szakítja meg videó , végig pörgős játékmenet marad.
Számomra az Uncharted széria eléggé túl van hypeolva.Így vagyok a Last of US-szal
Minden idők top PS4 játéka.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest