-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Szép PS1 nekem már sajna nincs meg, de a PS2-m még megvan, azt 2001-ben vettem, egy GT3 bundle volt, szép piros dobozban. Még működik, de pár játékot már nehezen olvas be. Később vettem egy utolsó szériás PS2 Slim-et és inkább azt használom már, ha PS2-zni támad kedvem.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Azért ekkora sértésért egy hét ban-t adnék.
Mármint ő rá nézve, nem rám.
Moby b. az egyetlen igazi codos kb akivel beszélő viszonyban vagyok. Szerintem nem egyszer rúgtuk össze a port cod hírek alatt. Aztán egyszer összehozott minket a sors Dirty Bomb-ban, ts en rögtön megbeszéltük ezt a cod témát.. Meg aztán látta, hogy mekkora pro player vagyok.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
Néha Overwatch-ban is bedúrvul az aim assist. Volt hogy 2 ellenség nagyon közel volt egymáshoz (dva meg valaki más) és amikor dva elszállt onnan szabályosan utána húzott magától a célkereszt. Alig bírtam az eredeti célpontomon tartan... Viszont nélküle meg egy szenvedés... túl csúszol a célponton, imbolyog a célkereszted stb. Konzolon kell hogy legyen egy jó, de nem túl agresszív aim assistant, ez pc-n már azért gázabb. Főleg egy ilyen játékban, ahol elég rárántani a célpontra és tele ereszteni golyóval. Akinek jó reflexe van az kontrollerrel jobban jön/jöhet ki, mint a k+m használók.
No, de hagyjuk is a témát, mert nem ide való és napestig lehetne elemezni, hogy ki melyik perifériával, milyen beállítottságú AI-val vagy nélküle hogyan tud lőni.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
30z.Samu
félisten
"Mondtam" én... A végére nekem is annyira megtetszett, hogy a végén csak annyit tudtam mondani, hogy ne már. Játszottam volna még vele. A 4. rész után talán a 2-t tudnám kiemelni, de az összes rész tetszett, még a Lost Legacy is. Igaz, az utóbbinál nem volt meg a "később újrajátszós" feeling.
Sic Parvis Magna
-
Jigoku
tag
Szerintem még párszor olvasd el, amit írtam. Egy szóval sem említettem, hogy ne lenne jogos egyesek részéről a csalódás vagy esetleg utálat. Csak megjegyeztem, hogy ez azért lett kb globális jelenség és egy túlzó gyűlöletkampány, mert sokan (ebből magadat ezek szerint nyugodtan kiveheted) alapból fújnak az EA-re.
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
mike1334
veterán
Az IW sztori módja jobb? Milyen lehet akkor szegény BO3-é...az IW nagyon szenvedős volt, örültem, hogy lemezesen vettem meg, mindegy volt csak vigyék. Mondjuk igazából a MW Remastered miatt vettem meg, az jó is volt
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
RangerFox
veterán
-
Teszla_
senior tag
Köszi, benevezek majd rá nagyon régen szerettem a hasonló játékokat PC-n. Ez most a Media Marktban 4ezer ft, de az itteni üzletükben sajnos nem volt, így vettem helyette Fallout 4-et és Little Big Planet 3-at.
SH4DOW2011: thumbsticket vettem, igaz nem valami nagy márka, de majd elválik milyen lesz. Az eladót kérdeztem vertical stand-ről, de azt mondta, hogy ha lemezt is akarok a gépbe rakni, akkor nem ajánlja. Háklis lehet a gép, ha állítva van benne a lemez? Azt gondolnám, hogy nem, mert akkor nem árulnának ilyen kiegészítőt. Vagy tévedek?
Rigormortiis: kimaradt ugyan a Planescape Torment, de ismerem, tetszett a játék ha hozza a hangulatát, akkor nem lehet rossz ez sem.
-
-
.LnB
titán
Csak a 3. részben írta ki? Csak mert most akkor csak azt kell újrajátszanom?! Szégyen!
(#158807) mike1334 Nem érted, hogy én se játszottam velük. Ez nem pénz kérdése. Mint írtam, alap műveltésg!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
marilllyo
veterán
Jogos-jogos bocsánat!
Tényleg sz*r klisé volt tőlem! Pláne tőlem, aki egyáltalán nem örül, hogy a BF széria is múltba ment vissza.
Nagyon régóta szerettem volna jobban nekifeszülni egy cod-nak. Az IW, AW, WWII ezek maradtak ki. A többi kampányát letoltam. Multihoz a 4 óta igazán hozzá se szagoltam...csak a bétákat próbáltam ki mindegyiket egytől-egyig ami megjelent PS4-re.
Fórumtárssal is beszéltünk, hogy egy cod plati is jól mutat... végül is... Na az ingyé' Cod kapóra jön. Multit elvittem lvl 55 ig (max), ami...nem tudom 40 óra lehetett kb.
Nekem az a bajom a multijával, hogy olyan "ego" játék. Alapvetően sosem játszottam egyedül. Valakit mindig találtam, aki jött...de nem igazán éreztem, hogy bármi "többre" vagy taktikára lettünk volna hivatottak. Na persze nyilván egy ilyen közösségben benne lenni már más tészta... Tényleg egyébként volt, hogy elkapott, amikor 5-ös 6-os killstreak-ben vagy és megindul az adrenalin és még..és még...és váó de király karika volt...De elengedtem. Most már csak a Zombi-t nyomom.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
bAtt001
addikt
-
törölt tag
-
Peace
nagyúr
Huhh, tegnap este kezdtem bele, de eddig nagyon nem adja. Már az elején fogtam a fejemet, hogy mennyire rossz, amit leműveltek.
Azután egy 20 perccel ki is léptem egyelőre....Még egy 6 éves gyerek sem ennyire gyökér, hogy elbóklásszon, nem hogy egy 10 éves!!! Majdnem sírtam kínomban ezen a lufis jeleneten meg hogy kimegy a plázából, hogy utána kocsi elé szaladhasson. Komolyan??!!!!! Jah meg vicces, hogy megérkezett a kis szivacsgyűrűm a jobb joy alá, amit régebben mutattam. Precízebb célzáshoz csúcs, mert ad némi ellenállást. Viszont Heavy Rain-t nem lehet játszani vele. Mikor 10. alkalommal sem sikerült felkelni a játék legelején az ágyból, akkor vettem le a szivacsot és így már kikelt az ágyból. Játék nem tudta értelmezni, hogy nem megy koppanásig a joy.
-
-
törölt tag
PS4-re tölthetőek le a PSNow-ban elérhető PS4-es címek
Itt semmiféle kompabilitási cucc nem volt jelen, hisz csak megkapod a jogot a letöltésre, amíg él az előfizetés.Ha a PS5 nem fogja vinni a PS4-es játékokat, akkor a now sem csinál semmit (csak ugyanúgy streameli, mint eddig).
-
NyMRooD
őstag
De ha letölthetőek és játszhatóak lesznek a ps4 játékok ps5-re ps now-ból akkor az pont azt jelenti, hogy lesz visszafelé kompatibilitás
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
De a now nem így működik, ha now-t használsz akkor vagy streamelve játszol vagy úgy mint ha gamepassod lenne. X360 játékokat át kellett részben dolgozni, hogy menjenek az emulátoron, mert más a két konzol apja, a kiszivárgott pletykák alapján viszont mind a Sony mind az Ms a következő genre is marad az AMD-nél, így valószínűsíthetően átdolgozás nélkül megoldható lenne majd a jelenlegi játékok futtatása, a kérdés, hogy élnek-e vele majd a gyártók vagy sem.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
gabor0077
aktív tag
Persze, ez egy jó dolog, csak épp ez a gond, hogy az ütős MS-exek finoman fogalmazva is gyengélkednek. A Scalebound ígéretesnek tűnt - elkaszálták. A Crackdown 3 még egy erős cím lehetett volna - bizonytalan a sorsa. Marad a Halo, és a Gears, de mindkét széria már 2 résszel ezelőtt kifulladt szerintem. Szóval rossz nézni a bénázást, amit az MS művel exkluk terén. Valami újdonság kellene, kompetens fejlesztőkcsapat(ok), ilyesmi. De lehet csak én látom így.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
törölt tag
Itt én ezt nem fogom miszlikre szedni 343-al, yooka-layle-kkel, mert ez itt nem az a hely, de szívesen megtenném. Hogy a stúdiók mitől mennek tönkre, nos arra valahogy utólag mindig van példa. Lásd sony vonalon onrush pl.
Én tudom, mindenkinek meg van kötve a keze, azért csinál szart. Nyilván, a sony meg az ms utasítja erre őket
A bungie-n is látjuk micsoda csodákra képesek így mostmár, hogy nincs megkötve a kezük. VÉGRE! Kiszabadultak a köcsög philspencertől. LOL.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tényeket írtál le, véleményt írtál le. Hogy mi mivé silányul, meg ki csinál szar és ki nem, melyik stúdió miért zárt be, ezek nem tények, ezek vélemények. Ha értenéd a kettő között a különbséget nyilván nem is tennél fel nekem ilyen ostoba kérdést sem, hogy miért gondolom azt, hogy nekem mindig igazam van. Nem gondolom. Még ebben az esetben sem, pusztán a véleményem írtam le. Az tény, hogy leírtam, meg hogy én írtam, és hogy ez vélemény. Ezek tények.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest