-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz sting2 #76496 üzenetére
Audiofil körökben előkerülő téma, hogy a tápkábel bekötésének változtatása hatással van a hallott hangok minőségére. Inkább placebo hatásról van szó, mint valódi változásról. Ennek ellenére egyesek ragaszkodnak az elméletükhöz és piros filccel meg is jelölik, hogy melyik villa merről álljon. Persze van aki képes 3-400.000 ft-ot is költeni egy tápkábelre... és szerintük van különbség a bekötések között.
Na a Ps4 nem ez a kategória, ahol a borotvakábelnél számítana, hogyan dugod be..
-
Madwe
nagyúr
válasz ribarszki #76502 üzenetére
Olyan szinten igaz, h van olyan kábelvég. amit csak egyféleképpen lehet bekötni. ez pl a kondenzációs kazánoknál így szokott lenni. De ha fordítva kötöd be kb leég az egész kis túlzással a technikai eszközök kábelvégei meg pont leszarják h hogyan kötik be őket... nomeg ha már ennyire audiophil meg minden, akkor nem is a ps4ét kéne nézni hanem az erősítőét. Vagy akkor már mindkettőt szvsz baromság.
-
Pehi
senior tag
Szevasztok! Bocs,hogy itt kérdezek,de tanácstalan vagyok! Tegnap fel lett töltve,a kontroller,és azóta nem tudjuk bekapcsolni! Villan 6-ot a led,és semmi! Szerintetek garancia lesz a vége? Előre is köszi!
-
A`rpi
addikt
Hagyd tölteni, lehet csak lemerült.
Fél órát ha volt töltőn utána húzd le, ha akkor is eldobja, akkor vidd garanciába.
Jobb alsó sarokban tudod ellenőrizni a töltődést,
ha hosszan nyomod a "PS" logós középső gombot a kontrollereden.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Valentin napi akcio-Uj gep,hivatalos garival:89.900.-
Sony® & PlayStation®
-
Gijon
senior tag
Nem annyira baromság. Saját tapasztalat, és nem placebo. Mélynyomómnál bevált, mert alig hallhatóan, de búgott kb. 20-50cm távolságból elég jól hallhatóan. Megfordítottam a dugót. és láss csodát elnémult (üresjáratban). Én sem hittem benne, de megpróbáltam és működött. Hozzáteszem, hogy földeletlen konnektorban lóg, és azért elég sok "eszköz" van a környékén ami bezavarhat, de ettől függetlenül le van földelve a mélynyomó és az erőlködő is.
-
Zanik
addikt
Ez de jó lenne PS4-re: https://www.kickstarter.com/projects/448730379/essence-the-resurrection
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
FIREBLADE78
addikt
Kontroller töltő állomást ebayről érdemes venni?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
vektornfl
tag
Dragon Age: Inquisition-ről van valami véleményetek? Elég jó áron van magyar storeban (4000 ft.). El lehet lenni vele, vagy katasztrófa? 5400-ért van deluxe edition, olvastam hogy mit tartalmaz, de tulajdonképpen fogalmam sincs így, hogy még soha nem játszottam dragon age játékkal ha vállalható a játék szerintetek érdemes a deluxe edition vagy elég az alap?
-
Hyperion
senior tag
válasz FIREBLADE78 #76520 üzenetére
Ez nagyon ajánlott! Nyko Modular Charge Station (Black) - PlayStation 4
amazonon olcsóbb.. -
gyomorHD
tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy a Share playhez nagyjból milyen net kell? Én "adni" nem tudok az biztos, mer 100 Kb/s a feltöltésem, de ha én akarok lenni a "játszó fél" az talán menne mert van hozzá 15 Mbites letöltési sebességem. Gondolom a fogadó félnél elég a letöltésit nézni.
-
Elims
veterán
válasz gyomorHD #76527 üzenetére
Így van,a fogadónál leginkább a letöltési a lényeg,de vmennyi feltöltés is kell.
Nekem 20/5-ös internetem van és sajnos van amikor többszöri próbálkozásra tudom megosztani a játékot.Megosztás előtt csinál egy test connection-t és van amikor nem érem el a minimumot.Egy pár próba és minden O.K.Ha elkapta akkor már gond nélkül megtudom osztani. -
kovsol
titán
válasz vektornfl #76521 üzenetére
Szerintem vagy az alapot vedd, vagy a goty-t. Viszont a DLC-k nagyon drágák külön hozzá, és azt nem is szokták leárazni nagyon, így javasolt kapásból a goty ha tényleg érdekel a játék. Második résznél jóval több tartalom van benne. Ha érdekel ez a világ amiben játszódik akkor 100 óra vagy több is belerakható.
Itt azt írják csak a fősztori is 44 óra. És a DLC-k is 5óra darabja.
May the Force be with you!
-
Nmballi1
csendes tag
Sziasztok
Just Cause 3-al mik a tapasztalatok? Storeos akcion felbuzdulva megvasaroltam, de orak ota telepit. Most van 52%-nal tobb mint 2 ora utan, es a boom islandet mar unom. Ba kilepek es jatszok massal, folytatja kozben vagy megall?tech freak
-
MODERÁTOR
válasz Nmballi1 #76531 üzenetére
A telepítés letöltést takar ami viszonylag lassú, ezért tart olyan sokáig. Ha a játékon kívül az értesítéseknél a letöltések alatt látod (azt is, hogy mennyi van vissza), akkor amennyiben nem online játékot játszol, ugyanúgy tölti tovább az adatokat.
Szerintem itt nem sokunknak van tapasztalata magáról a játékról, én legalábbis nem emlékszem, hogy bárki írt volna róla mióta megjelent. -
RunnyJuggler
aktív tag
válasz Nmballi1 #76535 üzenetére
Azért, hogy hamarabb elkezdhess játszani általában csak egy részét tölti le először a ps, és utána a háttérben hozzá a maradékot. De ez megint egy százszor elmagyarázott téma...
Játéknál options, information-nél látni, hogy mennyit töltött le ténylegesen a játékból, és mennyi van még hátra.
[ Szerkesztve ]
-
gyomorHD
tag
Rainbow Six: Siege-el valaki játszott? Mi a vélemény róla? Még mindig 20 ezer az ára store-ba és boltokba se ment lejjebb.
-
Tegla80
addikt
válasz gyomorHD #76537 üzenetére
En nem jatszottam vele igy ebben nemtok segiteni.
de azt tudom,h azert mert pl 20e az ara attol meg barmi lehet egy nagy kupac......(szemet. )
Az ACBF jelenleg lemezesen 5e penz(hasznalt)....kuvajo gamma. (mig nekem az altalad kerdezett jatek penzt nem er )
Szoval....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Codemasters jatekokhoz szokott valami extra lenni a lemezes verziokhoz?Dirt rallyt szeretnem elorendelni es a digitalis verzion gondolkodom.Es meg egy olyan kerdesem volna ha digtalba veszi az ember akkor levonja elore az osszeget a kartyarol?Visszamondani meddig lehet?Koszi a segitseget elore is.
-
A`rpi
addikt
válasz kiki22 #76545 üzenetére
Codemasters jatekokhoz szokott valami extra lenni a lemezes verziokhoz?
Kiadónál, vagy konzolboltban érdeklődj, esetleg google.
Es meg egy olyan kerdesem volna ha digtalba veszi az ember akkor levonja elore az osszeget a kartyarol?
Előrendeléskor általában nem, ha már megjelent, a játék, és van fedezet a kártyádon, akkor azonnal levonja, és akár el is kezdheted a játék letöltését, letöltés után telepítés, majd mehet is a játék.
Visszamondani meddig lehet?
Visszamondani nem lehet vásárlással véglegesíted a döntésed, a pénzed nem lehet visszaigényelni, ez a hivatalos.
Nem hivatalos egyéni tapasztalatokról pedig a gyakran ismételt kérdések között olvashatsz, "Playstation Store tippek trükkök:" bekezdés alatt.
-
mijos
senior tag
Sziasztok. Tudnatok ajanlani amerikai forumot? Azt szeretnem kideriteni hogy az uj arany Taco Bell altal kisorsolt 6500 konzol kozul kikerult e mar a szeria legelso darabja.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
A`rpi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest