Új hozzászólás Aktív témák

  • tarti19

    senior tag

    válasz discrate #51269 üzenetére

    Mitől lenne csúnya a játék? Teljesen elfogadható kinézettel bír, nem kimelkedő, de egy ekkora RPG tekintetében maga a külcsíny nagyon rendben van.
    Order egy tech demo s jó indulattal is 10-12 óra átpörgetni. Talán az UC4, Deep Down lesz megközelítőleg ilyen szép.
    Remélhetőleg nem estél bele abba a hibába, hogy nem tudtad mi az a Witcher világ, ahogy jópáran. Lásd Bloodborne példája. Bármilyen jó legyen egy játék, abban mindig maradnak hibák. Ezt igen könnyen felnagyíthatja avagy éppen minimalizálhatja a játékhoz való hozzállásunk.
    Nekem majdnem megvana platinum 2 kártya hiányzik s csak patchre várok, de nem vagyok elvakult s igen vannak a játékban hibák.
    Leginkább szembetűnű az fps csökkenés, noha ezen javíthatnak továbbra is keményen felfedezhető a játékban. Az irányítás ugyan megtanulható, de ebben is van kivetni való.
    Az meg jól látzik, hogy a CD Projekt első játéka a PS4, XOne konzolokra. Látszik, hogy PC-re megtanultak a srácok fejleszteni, mivel tegnap elővettem a 2. részét a játéknak s még mindig pazarul néz ki ultrán 1080p-ben.
    A a hype pedig elsősorban a sztorira vonatkozott s bizony hihetetlen mennyiségű párbeszédnek lehetünk fül -és szemtanúja. Talán a következő Witcher ezen gyermekbetegségeket orvosolja. :P

    PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

Új hozzászólás Aktív témák