Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz HaZsolt #32085 üzenetére

    Rowra44_US. A 27 nem vagyok benne biztos, hogy elég lesz, hacsak nem találunk valami jó kis bugos-exploitos taktikát :DDD :DDD De meglátjuk

    DC: Először is leszögezném, hogy amit írok az a teljes (season pass -es, bár az egyelőre semmit nem számít) verzióra vonatkozik. Az első "oldalon" (kb. 20?) verseny/futam után az a benyomásom, hogy már most elég sok helyszín van. Az országok jól felismerhetőek szerintem, talán kicsit klisésen túlságosan is (pl.: Anglia akkor óriási legelők és tavak, Chile vagy mi a fene sivatagos sziklák stb..), de ez nem baj, sőt. Szóval minden helyszín jelegzetességei ott vannak a helyükön.
    A pályák maguk nyilván változatosak, eddig 2x max. csak úgy mentem egy pályán, hogy odafele, meg vissza is kellett egy futamon. Vannak trükkös-becsapós kanyarok, ha elsőre mész rajta akkor bizony meg tud lepni simán..
    Az autók. Na ebből is én megszereztem már vagy 5-10 darabot, kipróbáltam kb. 4 -et. Az a 4 teljesen más érzés. Konkrétan érezni, hogy jobban gyorsul, jobban húz. Automata váltón van, de érezni, hogy amikor vált akkor épp egy fél pillanatra nem nyomja a gázt ugy nyilván. Két autó közt egyszerűen 5-5 perc után is megérzed a különbséget, látod, hogy jobban húz stb.. A kanyarodás és a fizika is nagyon a helyén van, egy Mini nagyon szépen veszi a kanyarokat, mereven masszívan, ahhoz, hogy megcsússzony biztos, hogy kézifék fog kelleni. Egy nagy Audi R8 vagy mi volt ez meg már kicsit jobban kicsavarva a kormányt el kezdi kitolni a farát stb... Na tehát a lényeg, hogy nem vagyok szakértő sem életben sem játékban, csak olyan hobbi szinten, de simán nyugodtan elmondható, hogy az autók nem csak "skinek", hanem valóban mindnek meg van a saját lelkülete minden szempontból.
    A grafika és a látvány nekem tetszik, rendben van, amit láttam forzáról odaveri, de itt azért egyik játékban sem ez a lényeg. A napszakváltás nagyon látványos. Külön kiemelnék két pillanatot, egyszer amikor mentem le a lejtőn és a kanyarban a nap elég alacsonyan járt és a tóról visszatükrözve konkrétan olyan jól elvakított mint igazából. Másik, amikor egy fényes területről bemész egy alagútba, akkor a "vakság" meg van, kell egy fél pillanat, hogy alkalmazkodjon a szemed. Ide még bejön a dinamikus időjárás és szerintem egészen egyedi, kiváló jó cucc lehet.
    Egyedüli negatívum számomra egyelőre az, hogy nem engedi, hogy szétcsesszem az autót és elrontsam ahogy nekem jól esik. Pl. felborulni még nem láttam autót, mert reseteli.. Ez ugye nyilván nem nagy szám és ha a közösség kisírja akkor kiveszik ezt a hülye fícsőrt, de így is rendben van azért.
    Lesznek online eventek is ahogy láttam, a "single player" sem túl rövid, és nem egyszerű a dolog, tényleg odafigyelést igényel szerintem egy profitól is, de az majd kiderül ha olyan játszik vele :DDD
    Az AI -t is nagyon megdícsérném, mert bizony volt olyan, hogy direkt megpróbálták kitolni a faromat és kilökni. Viszont olyan "sofőr AI" is volt, aki rátaposott a fékre amikor bevágtam elé. Elég széles palettán mozog ez a dolog is, ami szórakoztató és reális tud lenni. Amit észrevettem (de ez lehet, csak véletlen is), hogy amikor én is elkezdtem durvulni ők is bedurvultak jobban :DD

    Na tőlem egyelőre ennyi, szerintem kár lenne kihagyni aki kicsit is kedveli a sofőrködést :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák