Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz S e t h #259965 üzenetére

    Ugyan már megválaszolták páran, és nem tudom, hogy hogyan viszonyulsz a véleményeimhez. De ha jó lesz a remake, és teheted, az első részt ne hagyd ki. Az a játék akkoriban, amikor megjelent akkor szerintem mindennél jobb volt. Pedig a GTA3 is akkoriban jelent meg PC-re. A Mafia volt szerintem az első olyan játék, ami tökéletesen vitte monitorra azt a korszakot. Ráadásul kiemelkedően kidolgozott, izgalmas, korhű története volt. Én a Mafia első részét akkora durranásnak könyvelem el, mint amekkora a Witcher 3 volt a megjelenését követően.
    Ezért is kár, hogy kihagytad. Nem tudom, hogy hogyan fog sikerülni a remake. És, hogy ma mit fog adni azoknak, akik eddig nem ismerték az első részt. Sokat változott az ipar azóta.
    Én személy szerint, a második részt is csíptem. De nem ér fel az elsőhöz, ez tény.
    A harmadik rész pedig... Amikor lerántották a leplet róla, már az első trailer után sírni tudtam volna. Igazából csak egy ikonikus nevet használtak fel, hogy eladjanak egy tucat játékot. Borzasztó fogadtatása volt a Mafia rajongók körében. És technikailag is egy katasztrófaként jelent meg. Mára már lehet róla jó véleményeket találni. De azért meg ennyire felhígult már a közösség. Szóval ha játszol is vele, a Mafia szériát nehogy az alapján ítéld meg.
    Nekem van egy "hülyeségem". Nemrég PS plus-ban ingyen adták a 3-at. Na én, még úgy sem voltam hajlandó betenni a Libary-ba. :) Persze ezt nem kell követnie senkinek, de én így fejezem ki azt, hogy ez a büdös banda meggyalázta ezt a nevet.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák