Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz B-L-A-C-K #24581 üzenetére

    A ps3 2007es hw, a ps4 meg 2013as. A gép maga kb 60.000el drágább, játékot usa digit/kanada lemez esetében 13k körül megúszod (akció esetén 7-8kért is vannak már aaa címek ps4re) ami kb ugyanaz mint ps3 esetében (igaz ott bemész a bolba és megveszed ennyiért kb, ps4nél az drága). Kontroller se sokkal drágább.

    Kérdés a kb 70k különbség megéri e azt, hogy ne egy végsőket rugdosó 7 éves hw-t vegyél, hanem egy újat amire 7 évig jönnek az új címek... Az hogy most perpill mekkora közöttük a különbség lényegtelen, mert 2-3 év múlva sokkal nagyobb lesz, illetve ps3ra nem is nagyon jönnek majd az új címek, onnantól kezdve meg egyáltalán.

    Ps3at csak akkor vennék most ha sokat játszanék, havi 3-4 címet kipörgetnék minimum s kimaradt az összes nagy cím onnan, majd 2-3 év múlva váltanék. Ha havi 2-3 címmel elvagy, akkor mindenképp befektetnék a jövőbe, mert kevesebb macera, adásvétel, és már eleve szebb jobb amit használsz. Ps3 ára még bőven csökkenhet, ergo nagyobbat veszítesz vele mint a ps4el, ami nem nagyon fog csökkenni jópár évig (ergo hiába várnál ki) mert úgy megy a ps4 szekere, hogy nem indokolt...

    Fifa 14 pont sokkal jobb next genen, mondjuk a multija még kicsit kiherélt, kevesebbet tud mint előző genen, de 15 mindjárt kijön, addigra biztos visszakerül minden funkció - s a fizika, labda, ai sokkalta jobb a ps4en mint 3on!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák