Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ProEvoFan #240292 üzenetére

    Hányszor írtam én erről a játékról, hogy engem az ilyen nem fog meg mert gyerekes, nem nekünk felnőtteknek készült... sokszor. Erre szombaton ültem a ps előtt, és nem volt semmihez kedvem.
    Elkezdtem a Divinity: Original Sin 2-t, de egyszerűen egy ilyen mélységű RPG-hez nekem nincs kedvem. Siege-nek még adok időt, korai lenne folytatni. Nascar Heat 4-gyel meg egész pénteken játszottam. Feljutottam a fő Monster Energy NASCAR Cup Series-be. Maradt választásnak az Apex, vagy Lego-zok. :D És az Apex-hez kicsit fáradt voltam, megtanulni egy teljesen új mechanikát.

    És akkor úgy rajta maradtam ezen a Lego-n. :D Asszony nézte is, hogy mit csinálok, otthon sincs a gyerek. Eddig mindig ketten nyomtuk a fiammal, de most folytattam egyedül a gyűjtögetést. Vannak benne marha jó ötletek. Viszont mivel én színtévesztő vagyok, ezért ezek a festegetések elég problémásak voltak. :) Ezért nagyon örültem, mikor meglett játékboltnál a Super Color Gun. Azt nekem találták ki. :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák