Új hozzászólás Aktív témák

  • penge111

    addikt

    válasz .LnB #183357 üzenetére

    Nekem tök mindegy, hogy Ps4-re vagy Ps5-re jön. Ahogy olvasgattam, és néztem a nyúlfarknyi videókat azaz érzésem, hogy el fogják barmolni ezt a csodálatos címet. Minek kell erőltetni az FF XIII, FF XV harcmenetét a remakre is? Ahogy olvastam ráadásul epizodikusan fogják majd megjeleníteni, ezt is csak pénzlehúzásnak érzem. Mindegy, azért várom, reménykedek, hogy nem szarják el az egyik legerősebb címüket, bár szerintem az FFVI még a FFVII-et is lekörözi. De gondolom azt majd Ps6-ra tartogatják, oda irgalmatlan munka kellene hiszen 2ds játék

    FF VII nekem mint jrpg b.zinak a szívem csücske, 3* vagy 4* kipörgettem már. Egyszer megjelenéskor, egyszer mikor megjelent pc-re hozzá egy csodálatos grafikai mod, egyszer tableten mikor kijött IOsre, meg neki estem pár éve laposon, amikor találtam magyarosítást hozzá. A legtöbb időt összességébe tuti ebbe a játékba tettem.
    Mikor megjelent azt hiszem 1997-ben, instant megvettem. Akkor még nem nagyon volt elterjedve az internet. Közkincsként forgattunk egy több mint 100 oldalas magyar nyelvű nyomtatott végigjátszást. Szép idők voltak, nyilván azért húzom a számat az újításokra, mert vén róka vagyok, de be kell látnom már nem az én generációmnak készülnek a játékok. A fiatal generációval nyilván egy pörgősebb játékmenettel lehet megszerettetni a jrpg műfaját.

    Dehogy a kérdésedre is válaszoljak szerintem P5-re fog megjelenni, titkon remélem azért ennyi idő, mert nem akarnak a milliós rajongótábor előtt beégni és ismét egy mestermunkát raknak le az asztalra, mert bizony 1997-ben az FFVII az egy csodának számított, kb mint most az RDR2, mindenütt 90-100% közötti pontokat kapott.

    Szerintem az FFVII-ben van a játéktörténelem legbitangabb főgonosza, Sephiroth!!!

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

Új hozzászólás Aktív témák