Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Olvasgatom a Days of Playstation játék feltételeit és van pár érdekes dolog benne...

    "9. A Díj (alább meghatározva) átvételéhez az egyes Nyerteseknek és a Díjazottaknak megfelelően válaszolniuk kell a Versenyszervező értesítő e-mailjére a Versenyszervező e-mailjének megérkezését követő egy (1) héten belül, és meg kell adniuk a teljes nevüket, PSN-azonosítójukat, levelezési címüket és a születési dátumukat. A levelezési címnek egyeznie kell a jelentkezés során megadott levelezési címmel, ellenkező esetben az egyes Nyertesek és Díjazottak kizárhatók a versenyből.

    23. Ha okkal feltételezhető, hogy a jelen Feltételeket megszegték, vagy hogy helytelen, olvashatatlan, csalárd vagy más érvénytelen vagy nem megfelelő információkat adtak meg, a Versenyszervező saját hatáskörben megtagadhatja a jelentkezés feldolgozását vagy bármely megítélt Díj átadását. Ha a Játékos nem felel meg a 4., 5., 6., 7. és/vagy 9. pont rendelkezéseinek, vagy több fiókkal és/vagy automatizált rendszer segítségével jelentkezik a Versenyre, kizárásra kerül a Versenyből, és jelentkezése érvénytelennek minősül.

    24. Az egyes Nyerteseknek és a Díjazottaknak adófizetési kötelezettségük származhat a megnyert Díjak után a saját országuk adójogszabályainak megfelelően. Az ilyen adók megfizetése a Nyertesek, illetve a Díjazottak kötelezettsége."

    Majdnem biztosra veszem hogy aki angol accounttal regisztrált és itthonról játszik az bukni fogja a nyereményt a fentiek olvasatában. De ha most regisztrálna egy hazai profilt a korábbi regisztráció után akkor meg lehet hogy kizárhatják szintén dupla regisztráció végett...

    Ami viszont számomra még nem egyértelmű: Mindennap kell egy trófeát szerezni és úgy kell 11 összesen vagy összesen kell 11 a játék ideje alatt?

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák