-
IT café
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
válasz SH4D0W2011 #120047 üzenetére
Jó választás Ha szeretnél online játszani, akkor vegyél fel nyugodtan psnen.
-
Stevenstyle
senior tag
Gondolom, hogy sokan áradoztak már, de sikerült a HDZ után beszereznem a héten egy Uncharted 4-et is. Hát srácok.... még az eleje felé járok, de ez valami döbbenetes, hogy össze van rakva és ahogy kinéz. Már ezért a két címért megérte beújítani egy PS-t is!
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Stevenstyle #120054 üzenetére
És hiába a negyedik rész mégsem tűnik olyan fáradt címnek mint a halo vagy a gears of war x. része.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hitchins
őstag
Mi az a HDZ?
-
Petreszku
senior tag
Szia! Nekem a végére kicsit elfáradt a játék, picivel lehetett volna rövidebb.
-
tothl
addikt
válasz SH4D0W2011 #120035 üzenetére
Vegyél inkább Project Cars -t, vagy Dirt Rally -t.
Szerintem mindkettő atom jó élmény nyújt, és a Projectben elég jó a multi is. -
hitchins
őstag
válasz Stevenstyle #120063 üzenetére
Nem azert irtam csak valami masik forumban is pont olvastam ugyanigy leirva aztan azt hittem mar lemaradtam valamirol
-
bajzal
őstag
Állandóan kidob a Rainbow Six Siege CE-34878-0 hibával. Internet jó, mi lehet a baj?
-
Kvelstadt
veterán
Melyik rallys játékot ajánljátok?
Tesómnak kéne de csak joy-al játszaná."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
WhiteWalker
nagyúr
Tudjátok esetleg , hogy a Wildlandset lehet ketten coopba tolni?
-
EczkE
veterán
válasz WhiteWalker #120072 üzenetére
4 foig tamogatott. Ripper es en pont a heten kezdtuk el. Eddig nem rossz. Az elso sztori szalat fejeztuk be. Ez volt a betaban is. Innentol jonnek majd az ujdonsagok.
Asszem mindenféleképpen!
-
-
törölt tag
Magyar store is :
PlayStation®Plus prices are changing
From 00:01 BST on 31 August 2017 we are changing the prices of PlayStation®Plus.- Annually, the price will change from 15.000 Ft to 18.000 Ft per annum.
- Quarterly, the price will change from 6.000 Ft to 7.500 Ft per quarter.
- Monthly, the price will change from 2.098 Ft to 2.400 Ft per month. -
Cruzolka
aktív tag
Üdv urak. Az lenne a kérdésem, hogy a Ps4-en úgy tudom már lehetőség van saját háttérkép beállítására. De eddig én nem jöttem rá, hogy is kell ezt megoldani. Tudom Google a barátom, rá is kerestem de nem igazán találtam semmi értékelhetőt ezzel kapcsolatban. A topic Gyik-ben, is néztem, de ott sem leltem válaszra. Előre is Thx
Zolka
-
Kvelstadt
veterán
válasz Cruzolka #120079 üzenetére
Olyan képettudsz belőni amit te fénykepeztél shsre gommbal.
Szal vagy játékból lősz képet vagy a böngészőben kereselvalami, full screenre rakod majd share gomb.
Ezután bemész capture galerybe ott pedig options gomb a képre és set as background."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Tuomas
addikt
Én is kaptam. Korábban volt egy kérdőív a ps plus-ról. Jól emlékszem, hogy volt egy olyan kérdés, amiben az volt, hogy áremelés ellenében jó minőségű ingyenes játékokat kapjunk? Az elmúlt 2-3 hónap játékairól és a mostani emelésről egyből ez ugrott be.
We were here
-
saelin
veterán
Ha drágább lesz, de cserébe jó havi játékokat adnak akkor engem nem érdekel. Viszont azért én sem vagyok hülye, jövő hónapban veszek még PS+t a régi áron, aztán szevasz egy ideig.
Kíváncsi vagyok mi jár a Sony fejében, a pénzen kívül."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
-
Kvelstadt
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest