Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Csabee86 #116939 üzenetére

    Az én álláspontom ezzel kapcsolatban eléggé...sajátos és szerintem egyet is fogsz érteni.

    Abban én sem sok értelmet látok, ha valaki azért vesz meg egy tipikusan f*s játszatatlan játékot mert könnyű platina és, hogy legyen plusz 1 amit majd mutogathat a csajoknak. De még egy telltale játékot sem indítottam el csak emiatt. Meg egyébként se...

    De egy játék addig jó amíg van célja és ad valami kihívást amit teljesítened kell, hogy lekössön.
    A legjobb példa ami eszembe jut pl az a Shadow of Mordor. Alapba egy jó rendszere van a játéknak de ha végigfutod az amúgy is gyenge és unalmas kampányt akkor csak nézel...és törölheted is mert semmi értelme tovább játszani vele. De ha végignézed a trófealistáját nagyon jó kis válogatás. Lopakodj és mérgezz meg egy warchief-et. Így-úgy ölj meg ezt-azt. Játszol a játékkal és tovább tudod élvezni. Néha a segged is összeszorítod egy egy trófeáért mert bevisz olyan csatákba amiknem nem örülsz...de nem elvetemültebb mint egy Bloodborne kampány. Kitolja a játékidőt +15 órával.

    Vagy itt volt a titanfall Be the master trófeája. Amikor adott idő alatt kellett lefutni a training-et. Dögnehéz...(legalábbis nekem az volt) de az alapjáték+multi is arra épül, hogy minél gyorsabban és ügyesen ölj embereket a kampány alatt... mi ez ha nem egy cél. Beleversz +4-5 órát, hogy begyakorold és le tudd futni. A játék készítői feladták...én meg tudtam csinálni.

    Alien Isolation. Vidd végig legnehezebb szinten. Szedd össze a collectiblest közben ott liheg a nyakadba a dög.
    Driveclub ... Venom Hot lap 2? ...Azért biza játszani kell..nagyon sokat.. (és még nekem sincs meg).
    Horizon Zero dawn pl úgy emlékszem csak 100%-olni kell a játékot. Nem kér semmi agyament hülyeséget.

    És ezek egyikére sincs se trükk, se glitch se boost. Ezek a jó trófeák. Az olyanokat én is fa*zságnak tartom, hogy ugrálj egy helyben 325x. De ha már elkezded platinázni azt sem hagyod ott természetesen.

    Killing Floor 2. egy fura kivétel. A játéknak az ég egyadta világon semmi célja. Mi más lenne mint a platina. Az utolsó 5 szintet kigrindolni volt csak sz*pás de akkor már nem hagyod ott 98%-on.

    Mindezt úgy írom, hogy csupán 19 platinám (pár fórumtárshoz képest kb semmi) van és kb a fele van 100%-on. Nem fogok kétségbeesni, ha valami nem lesz meg maxra.

    Én úgy fogom fel. hogy ezeket a készítők adják és hozzátesznek a játékhoz. Én pl azzal nem értek egyet, ha valaki végigrohan egy játékot easy-n és oké le tudva.

    Meg mostanában semmi olyan cím nincs amire fizetnék. Inkább elővettem a régebben megvásárolt játékaimat és elkezdem őket platinázni.
    Most pl a Battlefront van terítéken. A plati már rég megvan de így, hogy akciósan adják újra van benne élet. Lehet vele játszani...és így újra van egy cél (dlc trófeák), hogy miért.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák