Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    HyperX Stinger fejhallgató, füles, élménybeszámolócska.

    Maga a füles, igen könnyű, a Turtle Beach hasonló árú P12-es fülesétől nehezebb, a minősége sokkal jobb, a fekete, matt műanyag nem gyűjti az ujjnyomokat, a kábelezés megfelelő hosszúságú, selymes tapintású, minimálisan tekeredik de nem zavaró. A fém csúszópánt eléggé stabil, finoman állítható, hatalmas fejre is bőven jó (nekem 60 cm a fejátmérő), oldalanként 6 db csavar fogja a fül részeket, párnázása megfelelő, kifejezetten kényelmes, szépen felül a fül köré, nem csúszkál, minimálisan szorít, bár nem annyira, mint a Cerberus fejesem. A hangerőszabályzó ugye nem a kábelen van, ami pozitív (nem tekergeted el a potit).

    Amikkel gyorsan kipróbáltam:
    -The Division: kifejezetten tisztán szól, jól hallani az utcák zaját, a távoli lövéseket, az irányok is megfelelő térérzetűek (bár nem egy sokpontegyes), a fegyverek hangja kielégítő, a beszédek tiszták, a közép gyengébb benne, a robbanások brutálisak!!! Astro A40 tudott ilyet erősítővel, ez anélkül is.

    - Rainbow Six Siege: röviden, hibátlan. Mindent a megfelelő irányból hallani, a lent és fent hangja szépen elkülönül. Ehhez a játékhoz tökéletes!

    - Battlefield 1: rendesen hozza a harcmező érzést. Az elszálló repülők, süvöltő golyók, az ordítások, fegyverek hangja szépen elválasztható egymástól.

    Röviden ennyi. Hatalmas tartalék van a fülesben, a Turtle Beach P12-t lenyomja az Asus Cerberussal együtt, kényelemre kifejezetten elfogadható (szivacsot szerintem lehet hozzá venni külön ebayről, aki nem szereti a műbőrt), nagyon komoly mélyek, tiszta magasak, a közép picit gyenge, párbeszédek tiszták.

    Zenével is kipróbáltam egy Xiaomi Note 3 Pro volt a tesztalany, Spotify-al, 70%-tól feljebb nem érdemes tekerni, már ott is van rendesen hangerő, pedig már biztos nem olyan a fülem, mint 18 évesen (bár mikrofonnal hülyén néz ki) :DDD .

    Ezért a pénzért best buy (15K hárombetűsben, még akcióban)! :C

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák