Új hozzászólás Aktív témák

  • Blackmirror

    senior tag

    Tegnap volt szerencsétlenségem egy csapatba kerülni random squas során egy cheater " kollégával".
    Valami új script van, elég ütős lehet nem tudom mi az:)
    Lőttek le már kb falon keresztül stb, tudom hogy vannak hackek de ez durvább volt mint amit valaha láttam. ( és így csapattársként az első sorból páholyból nézhettem-sajnos).
    Akkor kezdett fura lenni az egész amikor egyik pillanatból a másikra méterekkel odébb került, és mindig talált enemyt akit gyorsan KOzott is egymaga.
    Ekkor már egy csapattárs rászólt, hogy miért hackel.
    Erre azt mondta hogy csak kipróbál egy új scriptet. Kértük, hogy ezt így most hagyja, sajnos nem tette, így az egyik társunk ki is lépett a játékból.
    A csúcs az volt amikor lőttem valakit mk-val de fa mögé bújt fedezékbe , cheater társunk m249-cel (igen ezt sniperként is használta :O ) kilőtte sokkal távolabbról mint én, fedezék mögül.

    Ez nagy wtf volt.
    Aztán szűkült a kör és szerencsére egy snake enemybe botlott cheaterünk, aki csak kozni tudta.
    Szépen hagytam is volna meghalni, de sajna volt még egy csapattárs aki segített rajta( szerintem ő nem neszélt angolul vagy nem tudta mi folyik itt, vagy nem zavarta a visszataszító tény passz).

    Kérdeztem őt hogy ,ettől most neki miért jobb ,mert szerintem tönkreteszi mindenki játékát, annyit mondott hogy tök mindegy mert mindenki hackel. Kösziii ez van Ace rankban, conquerorban mi megy?:)

    A vége egy report, egy chicken dinner lett. Emberünknek 20 killje volt, nekem 3 a másik két csapattárs 0-mert ugye az egyik ki is lépett. A killjeim is lenyúlta, de amúgy amikor ezt a szintű csalást látom akkor inkább a csapattársat gránázoznám és nem is figyeltem már az enemyt, csak annak szurkoltam hogy lelőjék mááá ;]

    iPhone X@R, iPad Pro

Új hozzászólás Aktív témák