Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz 1ed #3581 üzenetére

    Megköszönném, kíváncsi vagyok, azzal jó-e. :R Bár mint látjuk az se mindegy, milyen levelezőt használsz :) Gmailnél tökéletes, de másnál nem, akkor valami mégis sántít.

    ______________________

    Még egy feladatban kérném a segítségeteket:
    látogatószámlálót kellene készítenem, és emberünk ragaszkodik ahhoz, hogy semmiféle IP-cím alapján történő szűrés ne legyen, vagy ehhez hasonló, hanem mindig növekedjen eggyel a látogatószám, ha UGYANAZ a felhasználó akár még aznap visszatér az oldalra.
    Ingyenes számlálóknál nem tetszett neki, hogy ez nem történik meg, ha ő mondjuk aznap visszatér, de volt, hogy akár másnap is maradt ugyanolyan a látogatószámláló értéke (még tesztelés alatt álló honlap, így nyilván nincs nagy látogatószám). Az a megoldás meg nagyon gáz, ha minden kattintásra nő egyet a látogatószám.

    Egyelőre arra gondoltam, hogy esetleg lehetne session id-ket tárolni, és az alapján megnézni, hogy amennyiben az nem volt még, akkor nőhet eggyel a látogatószám.
    De persze lehet, hogy van sokkal jobb megoldás is erre. Na meg kérdés, hogy adatbázist (automatikusan inkrementálódó mezővel, vagy ilyesmi) érdemes használni, vagy fájlba írást.

    Ti hogy oldanátok meg a látogatószámlálót? Jól jönne egy-két ötlet. :R

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák