Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabyka666

veterán

Üdv mindenkinek!

A segítségetekre / véleményetekre lenne szükségem.

Készítettem egy cookie-t, amit tömbként kezelek, és az elemein foreach-el megyek végig. Eddig érzésem szerint még működik a dolog, mert echo-val kiírja, hogy melyik elemnél tart éppen, tehát a bejárás rendben van.
    A probléma, hogy van egy SQL lekérdezésem is, és én azt szeretném elérni, hogy minden egyes ciklusban más-más SQL lekérdezés fusson le - a cookie tartalmának megfelelően, és a problémám igazából az, hogy nem tudok belenyúlni az SQL parancsba minden ciklusban.

Sablonosan ez a helyzet:

foreach($c as $value){

$sql = "SELECT * FROM tabla WHERE id=$value"; //ez így persze nem fut le, de a lényeget értitek...

[...]

}

Azt szeretném elérni, hogy a $value értéke minden egyes ciklusban változzon meg, a $c aktuális értékére (ez meg is történik), és ezzel az új értékkel fusson le a lekérés (ez már nem). Ezt hogy tudom elérni?

A konkrét helyzet: a cookie-ban számok vannak, amik egy bevásárlókosár egyes elemeinek indexei (amiket kosárba rakott a felhasználó), és a kosár tartalmát szeretném kilistázni, ezért lenne szükségem az aktuális index-szel történő lekérdezésre.

Szerintem a kód maga jó, mert ha manuálisan átírom a WHERE záradékban az indexet, akkor azokat listázza ki, amik a kosárban vannak.

Köszönöm a segítséget előre is!

[ Szerkesztve ]

Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák