Új hozzászólás Aktív témák

  • szepi23

    tag

    válasz Trak #5928 üzenetére

    Nekem is Philipsem volt sokáig, az Ambilight engem is nagyon lenyűgözött. Mai napig a hálóban egy 40pfl9705-ös teljesít (ritka) szolgálatot. Sajnos láttam a környezetemben, hogy bár a képminőség nem hagyott maga után kívánnivalót, de menüben, ergonómiában és a napi használhatóságban a Koreaiak elléptek nagyon. Ráadásul 55"-os méretben Ambilightos elképesztő összeg volt, szóval sok év után váltottam...
    És nem bántam meg. Még mindig visszanézek ide a topicba, de kezelni, nézni a Samumat egy álom az előző Philipshez képest (az is 9705-ös volt, de 46"-ban). Gyors csatornaváltás (MindigTV extrán), használható és átlátható guide, átgondolt és sokkal ergonómikusabb kezelőfelület. Smartot kp. gyakran használom, főleg az MTVA-t és a Fuso-t. Kényelmes, gyors, szeretem a régi műsorokat, (pl. 1 millió lépés Magyarországon, stb...), nem kell varázsolni, megy, ahogy kell. A képminőség érezhetően rosszabb, de nem vészes, megszoktam (55ES6530), igaz ez a samunak az (alsó) középkategóriája. Az Ambilight nagyon hiányzott, úgyhogy csináltam egy statikusat kb. 20k-ból és szerintem jó lett. Ha valakit érdekel, szívesen leírom, hogyan. És jött a meglepetés.
    Sötét szobában az "Ambilight"-al a képminőség hirtelen jelentősen jobb lett :D . A kis háttérfény teljesen eltüntette a sötét részeknél látható enyhe cloudingot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák